Marius Şumudică analizează meciul România - Albania, vezi la ce concluzie a ajuns!

Antrenorul campioanei României - Marius Şumudică a analizat meciul cu Albania și a tras câteva concluzii destul de clare, una dintre ele fiind faptul că sunt probleme grave cu atacul pentru acest meci.

sumudicaponturi-620x400.jpg

Sursă foto: trolosport.ro

Acesta susține că nu știm să atacăm și că selecționerul naționalei ar trebui să aleagă mai atent vârfurile de atac pentru acest meci, conform unei declarații date pentru Fanatik.ro

Trebuie să vedem ce se vrea în acest meci.Dacă atacăm sau ne apărăm pînă ni se umflă laba piciorului de la atîtea degajări. Dacă jucam eu acest meci, îi foloseam pe Stanciu, Sânmărtean și Alibec. Aşa cred că ar trebui să facă şi selecţionerul. Sunt jucători care au calitate. Foloseam un singur închizător. Sânmărtean este un jucător care dă liniște. Noi am jucat cu mijlocași care nu știu să îmblînzească mingea. Avem nevoie ca la mijloc să avem jucători care să poată da ritm, să țină mingea și să controleze jocul. Alibec e un jucător foarte bun cînd are spații. Albania va ataca și vor fi spații în defensiva lor

Ţinând cont de această declaraţie a antrenorului Astrei consider că cel mai bun pronostic de jucat la meciul România - Albania este peste 2.5 goluri.

 

OFERTE EXCLUSIVE PARIURIX.COM PENTRU ROMÂNIA VS ALBANIA

PariuriX în colaborare cu NETBET au pentru tine o ofertă exclusivă pentru acest meci, de fapt sunt două oferte: una pentru clienţii noi şi cealaltă pentru clienţii existenţi.

Dacă ai deja cont la agenţia de pariuri NETBET de pe link-urile noastre de afileire vei primi un pariu gratuit în cazul în care vei efectua astăzi o depunere. Lucrurile sunt simple: depui astăzi (minim 20 RON), plasezi un pariu (nu contează cota sau miza) şi în cel mult 48 de ore în contul tău va fi creditat un pariu gratuit de 20 RON. Freebet-ul îl vei putea utiliza integral pe un pariu iar dacă va fi câştigător ce rămâne de pe urma lui îţi aparţine, fără alte condiţii de rulaj. De exemplu dacă cei 20 RON îi joci pe o cotă de 5 şi biletul este câştigător vei primi 80 RON pe care-i poţi retrage.

Dacă nu ai cont, click aici şi deschide unul chiar acum. Apoi efectuează o primă depunere (poate fi şi de 20 RON, minimul acceptat) şi plasează un pariu (nu contează cota sau miza). Pe lângă oferta de bun venit a agenţiei vei mai primi în cont 50 RON ca şi BONUS EXTRA EXCLUSIV din partea PariuriX. Acest bonus va fi acordat în următoarele 48 de ore şi va trebui rulat de 6 ori pe cote de minim 1.6 în cel mult 30 de zile. După cum spuneam, acest bonus NU te împiedică să profiţi şi de bonusul pentru prima depunere acordat de casa de pariuri.

 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi