Share

Pronostic pentru Romain Bauvy - Quentin Robert, ITF Franta F23, 11.10.2017

Tenis

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Oct 2017 01:48 391 0
Logo Romain Bauvy
Logo Quentin Robert
Romain Bauvy
Quentin Robert
VS
11:00 11 Octombrie 2017
ITF Franta F23

Analiză și informații pentru Romain Bauvy v Quentin Robert

Turneul ITF Franţa F23 are loc într-o mică localitate situată în apropierea Parisului, Saint-Dizier, iar în această analiză voi detalia partida dintre Romain Bauvy şi Quentin Robert, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Chiar dacă locaţia nu este una atractivă, competiţia de aici este printre cele mai mari ale săptămânii, fiind de 25.000 de dolari, aşadar maximul admis de Federaţia Internaţională de Tenis. Iar pe lângă acest fond de premiere generos, se adaugă şi nişte condiţii organizatorice foarte bune, cum de altfel este cazul peste tot în Franţa. 
Baza sportivă de aici se numeşte CO Saint Dizier, care dispune de patru terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor, dintre care şi un mini stadion cu locuri. 
Iar tabloul de concurs este foarte puternic, cum a fost cazul şi săptămâna trecută la ITF Franţa F22. Astfel, îi avem la start pe David Guez, Niels Desein, Antoine Hoang sau Gregoire Jacq, toţi fiind nume cunoscute în circuit. 

Romain Bauvy este un francez de 23 de ani, locul 980 ATP. 
Iar Bauvy nu este chiar în elita sportului, fiind un tânăr care până acum nu a reuşit să demonstreze prea multe, în ciuda faptului că acum 3 ani se vorbea foarte frumos de el. 
Însă Romain pare puţin plafonat, deşi în 2017 a avut câteva turnee reuşite, în special pe hard, suprafaţa sa preferată. 
Astfel, Bauvy are optimi de finală la ITF Israel F12, optimi de finală la ITF Portugalia F11, optimi de finală la ITF Portugalia F12, optimi de finală la ITF Franţa F18 şi mai ales sferturi de finală la ITF Marea Britanie F5. 
Iar printre învinşii săi s-au aflat nume interesante precum Marcus Willis (locul 510 ATP) sau Nielsen (locul 559 ATP). 
În plus, vine după ITF Franţa F22, tot indoor, unde i-a luat set lui Hoang (locul 337 ATP), pierzând 6-4 4-6 4-6 însă fiind foarte solid. 
Aici în calificări: 

- 6-2 6-4 cu Biston (tenismen fără clasament), câştigând 90% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată) 
- 6-1 6-0 cu Blanchet (tenismen fără clasament), câştigând 91% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată) 

Quentin Robert este un tenismen de 23 de ani din Reunion, teritoriu francez, fără clasament. 
Robert a fost clasat, de exemplu anul trecut ocupând cea mai bună poziţie din cariera sa, locul 973 ATP, însă în 2017 a scăzut foarte mult, jucând şi destul de rar. 
Astfel, în acest sezon are doar două turnee la care a luat parte, ambele în Franţa, la ambele pierzând în calificări: 

- 4-6 4-6 cu Guinard (locul 769 ATP) la ITF Franţa F7 
- 7-6 6-7 3-6 cu Tchoutakian (locul 898 ATP) la ITF Franţa F19 

Iar aici este lucky loser, fiind în turul secund al calificărilor a fost eliminat: 

- 6-4 6-4 cu Joffrey de Scheeper (locul 1134 ATP), câştigând 79% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate) 
- 4-6 4-6 cu Von Hindte (locul 2063 ATP), câştigând 82% mingi cu primul serviciu, 26% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Romain Bauvy vs Quentin Robert: Romain Bauvy castiga

Romain Bauvy nu este un tenismen foarte solid, însă în ultima vreme pe hard, suprafaţa sa preferată, a arătat o anumită constanţă, şi chiar o formă interesantă de joc. Vine după victorii cu doi tenismeni de top 600, Willis şi Nielsen, plus săptămâna trecută, tot în Franţa tot indoor având meci foarte bun cu Hoang, căruia i-a luat set. Aici în calificări a fost bun însă a jucat împotriva unor amatori. Quentin Robert nu are clasament, el având doar două competiţii în ultimul an, în ambele pierzând în calificări. De altfel şi aici s-a văzut învins în calificări, el fiind un lucky loser pe tabloul principal. Iar Robert nu a arătat deloc bine în meciul de duminică împotriva lui Hindte, până la urmă sportiv ce nu este în top 2000 ATP, pierzând în două seturi. Astfel, consider că Bauvy are prima şansă, de aceea pronosticul meu merge pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Romain Bauvy castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

50

Castigate:

34

Pierdute:

12

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0