Roland Garros, obiectivul principal pentru Halep în 2017. "Pentru asta muncesc!"

Presa din Anglia a scris zilele astea că Simona Halep ar putea rămâne fără antrenorul Darren Cahill. Australianul e dorit de Novak Djokovic în staff-ul său. Sârbul a renunţat la Boris Becker după ce a pierdut locul 1 în lume. Pe 4 în lume, Halep e convinsă că va fi antrenată de Cahill şi din 2017.

Nu am treabă cu Djokovic, cu niciun alt sportiv, relația noastră este foarte bună. Am o echipă foarte bună și cu siguranță voi merge în continuare la fel. Darren e o fire mai relaxată, e australian și toți sunt așa. Încerc și eu să fac același lucru, să fiu mai relaxată din punct de vedere mental, pentru că și jocul îmi merge mai bine atunci. Împreună facem scheme de joc, facem jocuri pe teren, dar luăm totul în serios.

Avem un respect reciproc, eu cred în el, el crede în mine și este cel mai important lucru. Nu ne-am certat niciodată, am ascultat mereu ceea ce spune, dar și el ascultă punctul meu de vedere. El este diferit, are o mentalitate diferită. Eu sunt 100% produs românesc de când am început tenisul și până acum. Încerc doar să învăț cât mai multe lucruri de la antrenori straini,

---a spus Simona Halep, conform Agerpres

Halep se va antrena pentru primul Grand Slam al anului în China. La Shenzhen (3-9 ianuarie) o va prinde 2017 pe jucătoarea din Constanţa. Roland Garros rămâne turneul ei preferat. 

Aștept să merg la pregătire, e prima oară când fac acest lucru, să plec mai devreme de acasă, să merg la căldură, să mă antrenez și sper să meargă mai bine decât anul trecut, să învăț mai multe că să fiu mai solidă mental la anul. Trebuie să văd cum mă adaptez la turnee. Nu o să fie ușor la Shenzhen. Întotdeauna primul turneu al anului este greu, ca să intri din nou în ritm. Sunt pregătită, mai bine ca anul trecut, și am încredere.

Îmi place Roland Garros, pentru că am câștigat la juniori, dar toate sunt speciale și fiecare turneu de Grand Șlam în parte are ceva special. Eu sper și îmi doresc lucrul acesta, pentru asta muncesc, dar nu știu când se va întâmpla și dacă se va întâmpla, 

---mai zice Halep

Turneul de la Shenzhen se dispută între 3 şi 9 ianuarie. Simona Halep a ieşit victorioasă aici în 2015, pentru ca anul trecut să câştige Agnieszka Radwanska. La dublu, trofeul a fost cucerit in ianuarie anul trecut de Monica Niculescu şi Vania King.

Shenzhen face parte din categoria turneelor "International" şi pune la bătaie premii totale în valoare de 426 750 de dolari. La "Longgang Tennis Centre" există 32 de terenuri, iar centralul are o capacitate de 4000 de locuri şi sistem "Hawk-Eye". 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi