Share

Pronosticuri tenis: Roger Federer – Alexander Zverev, se joacă pentru un loc în semifinale la Turneul Campionilor!

Tenis

Cota: 2.00

Adaugat de: Marian Cioată

14 Noi 2017 09:02 1,5k 0
Logo Roger Federer
Logo Zverev Alexander 1
Roger Federer
Zverev Alexander 1
VS
22:00 14 Noiembrie 2017
Turneul Campionilor

Analiză și informații pentru Roger Federer v Zverev Alexander 1

Ultimul meci al zilei din O2 Arena îi va avea drept protagonişti pe Roger Federer (2 ATP) şi Alexander Zverev (3 ATP), începând cu orele 22:00. Deşi este cotat drept outsider, consider că mezinul are şanse considerabile de a furniza o nouă surpriză la pariuri, după ce ieri David Goffin l-a îngenuncheat pe liderul mondial, Rafael Nadal, cel care s-a şi retras din turneu, acuzând mai vechea accidentare la genunchi.

 

Germanul se concentrează pe Turneul Campionilor

Pentru Sascha este evident că îşi doreşte un parcurs cât mai lung la Londra, din moment ce a renunţat la participarea în ATP NextGen Finals Milano, un turneu pe care probabil l-ar fi câştigat, ţinând cont de concurenţă. Iar această decizie pare să fi fost de bun augur, după rezultatul din prima zi, victoria în set decisiv contra croatului Marin Cilic, Zverev este la un singur pas de calificarea în semifinale.

 

Federer a avut mai mereu probleme cu tânărul neamţ

In general, maestrul elveţian a dispus de majoritatea sportivilor din noua generaţie, însă cu neamţul a întâmpinat dificultăţi reale încă de la primele confruntări. Stilul de joc foarte agresiv al lui Alexander Zverev îl pune de multe ori în dificultate pe Roger. Este destul de dificil pentru numărul 2 ATP să îşi construiască punctele împotriva unui adversar destul de complet - atletic, puternic şi înalt, care are o mecanică bună atât de pe forehand cât şi de pe backhand, fără mari slăbiciuni. 

 

Zverev, singurul jucător din noul val care îl conduce pe Federer la meciuri directe

 

Cotele la Betfair.ro

 

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Olanda la o cotă specială de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol al României în partida cu Olanda

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Roger Federer vs Zverev Alexander 1: Zverev peste 10,5 game-uri

Forma lui Federer pare una infailibilă, dar aşa s-a spus şi înaintea finalei de la Montreal din luna august. Zverev a reuşit atunci să se impună în 2 seturi, confirmând ceea ce la Mastersul de la Roma a părut un simplu foc de paie (victoria clară împotriva liderului mondial de la acea vreme, Novak Djokovic). Să nu uităm că germanul l-a mai învins pe hard indoor şi la Cupa Hopman, în luna ianuarie, când Roger îşi începea ascensiunea incredibilă din 2017. Poate că Alexander nu este încă un jucător de Grand Slam, nu traversează cea mai bună formă, dar se vede că joacă excelent motivat în meciurile mari, contra celor mai buni din circuitul ATP. Pentru minimul de 11 game-uri necesar dublării la Betfair.ro, underdog-ul trebuie să ţină aproape de favorit iar pronosticul poate fi câştigător şi în cazul unui scenariu pesimist, cu eşec în 2 seturi, cu prelungiri.

Pont pariuri: Zverev peste 10,5 game-uri

Miza: 9/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Pont Roger Federer vs Zverev Alexander 1: Total Gameuri peste 21,5

Ultima disputa a zilei de pe Arena H20 îi pune faţă-n faţă pe Roger Federer şi Alexander Zverev. Cei 2 tenismeni au câştigat în prima etapă, astfel că meciul din această seară poate reprezenta şi o bătălie pentru primul loc în grupe. Federer e principalul favorit la câştigarea turneului, iar în disputa cu Sock a arătat ca e gata să câştige cel de-al 7 trofeu din carieră. Meciul cu tânărul neamţ, debutat la acest turneu, nu va fi însă uşor. Zverev joacă bine pe hard, unul din cele 2 mastersuri câştigate în acest an fiind pe această suprafaţă şi chiar împotriva elveţianului. Merg aşadar pe un meci disputat şi echilibrat, iar pariul cel mai propice este cel pe nr de gameuri. Pentru minim 22 de gameuri disputate în meci, cota este bună şi cu şanse mari de reuşită.

Pont pariuri: Total Gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici