Share

Pont Robin Haase - Roger Federer, Elvețianul în galop spre un nou trofeu

Tenis

Cota: 2.15

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Aug 2017 18:22 631 0
Logo Robin Haase
Logo Roger Federer
Robin Haase
Roger Federer
VS
22:10 12 August 2017
ATP Montreal

Analiză și informații pentru Robin Haase v Roger Federer

Mastersul de la Toronto a ajuns în penultimul act, iar în această seară-noapte vom afla cei doi finaliști. Prima semifinală programată, e cea dintre una din revelațiile acestui turneu, olandezul Robin Haase și elvețianul Roger Federer. Meciul va începe după ora 22 00, ora Românie, iar în rândurile de mai jos vă vom prezenta datele partidei, dar și pronosticul ales de noi.

Robin Haase - Roger Federer 

Un turneu cu multe surprize. Așa am putea cataloga la o primă impresie competiția din Canada. E adevărat, a fost un turneu ce nu i-a avut la start pe 4 capi de serie, dar cu toate astea, am avut în sferturi jucători, care în mod normal nu ajung mai departe de turul 3 într-o cmpetiție de asemenea anvergură. Așa este și cazul olandezului Robin Haase, care a reușit preformanța de a atinge semifinalele unui turneu masters. Cum am mai zis și în alte dăți, Robin nu este un jucator rău, dar inconstanța sau accidentările i-au pus piedică. În Canada, Haase a jucat chiar bine și a răpus chiar și un jucător cu greutate, Grigor Dimitrov. Serviciul l-a ajutat pe olandez, care a avut un procentaj bun al primul serviciu, pe toată durata competiției. Ieri a avut însă ceva mai multe probleme, cu o altă revelație a turneului, argentinianul Diego Schwartzman. După ce a cedat primul set, Haase a revenit și a întors scorul, reușind calificarea în semifinale. Aici îl va aștepta un adversar mult mai greu. Infinit mai greu. Big FedEX e în căutarea unui nou trofeu masters, după cucerirea double sunshine în această primăvară. Elvețianul a oscilat puțin în acestă săptămână, având un meci ușor în a doua și a 4 runda, dar s-a chinuit puțin în meciul cu Ferrer din turul 3. Cum am mai zis însă, meciul cu ibericul a fos pus pe seama relaxării. Ieri cu un alt iberic, FedEX a trecut în minimum de seturi și fără prea mare efort. Mă aștept ca în seara asta, lucrurile să fie la fel și Federer să obțină o calificare facilă într-o nouă finală de masters.

Pont Robin Haase VS Roger Federer: Victorie Federer la H de 5,5 gameuri

FedEX pornește mare favorit în această seară. Jocul de ieri cu Bautista a arătat că elvețianul joacă exact cât e nevoie, fără să forțeze prea mult și să consumea prea multă energie. În seara asta cred că Roger va începe tare și nu va sta prea mult la discuții cu olandezul Haase, pe care l-a mai întâlnit o singură dată în carieră, acum 5 ani, în Cupa Davis. Merg astfel pe o victorie a elvețianul la o diferență de minim 6 gameuri, la o cotă foarte bună.

Pont pariuri: Victorie Federer la H de 5,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

17

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici