Rivaldo: ”Cred în șansa lui Dinamo”. Profită de o super-ofertă la pariuri pe acest meci!

Aproximativ 30 de mii de dinamoviști sunt așteptați în tribune pe ”Național Arena” la meciul cu Athletic Bilbao din turul trei preliminar al Europa League. Cu toții speră să le poarte noroc jucătorilor lui Cosmin Contra la cel mai important meci din acest an. Fostul șef al Ligii, Mitică Dragomir nu-și pune mari speranțe în echipele românești în acest sezon. ”Craiova, Dinamo și Astra au șansa porcului de Crăciun. De fapt, mai puțin Astra. Cred că ei vor merge mai departe. Ăia (nn - Milan și Bilbao) sunt în vacanță și au venit să se distreze cu noi”, a spus Dragomir (foto: sportpictures.eu) într-o intervenție la Sport.ro.

Și totuși, Bilbao a avut mari probleme în ultimele două sezoane, bascii transpirând serios pentru accederea în grupele Europa League. Este lucrul de care se leagă și speranțele dinamoviștilor în această seară. Acum 4 ani, Bilbao a fost nevoită să joace două tururi preliminare pentru a ajunge la masa bogaților din a doua competiție valorică a cluburilor din Europa. Iar cele mai mari probleme le-au întâmpinat în meciurile susținute în deplasare.

Bilbao a pierdut mai întâi în Croația (1-2 cu Slaven Koprivnica), pentru ca apoi să nu reușească decât un egal, 3-3, pe terenul finlandezilor de la HJK.

Bascii (foto: facebook.com/ATHLETICCLUB) au tremurat apoi în sezonul 2015-2016, când au fost, de asemenea, obligați să suporte două tururi preliminare - au făcut egal (0-0) pe terenul lui Inter Baku și au pierdut în Slovacia cu 2-3 în fața celor de la Zilina. De fiecare dată, Bilbao a rezolvat calificarea pe teren propriu. 

Dinamo va avea un suporter de lux în tribune. Celebrul Rivaldo - tatăl dinamovistului Rivaldinho, a venit special la București să-și urmărească fiul în meciul cu Bilbao. (foto: mogimirim.com.br)

Legenda din fotbal a brazilienilor a vrut să fie un oaspete bun și le-a dat speranțe echipelor românești.."Cred în şansa celor de la Dinamo şi în şansa celor de la Craiova. Dar Bilbao a avut un sezon foarte bun în campionatul spaniol, e o echipă care trebuie respectată. Cu Mutu nu am mai vorbit de mult timp. Ştiu că a fost un jucător mare, de clasă. Ştiu și despre fotbalul românesc”, a declarat, la sosirea în România,Rivaldo - ajuns acum la 45 de ani.

Nu uita, pe meciul Dinamo vs Bilbao Netbet și PariuriX.com ți-au pregătit o ofertă de luat în seamă: cotă 10.00 pentru ”over 1.5 goluri” sau dublul mizei înapoi!! Profită și tu acum de ea! 

DESCHIDE CONT PRIN ACEST LINK SPECIAL ȘI PARIAZĂ PE OVER 1.5 GOLURI LA DINAMO VS BILBAO PENTRU A BENEFICIA DE O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!