Riscă să rămână singur și fără casă din cauza jocurilor de noroc! S-a lăsat cu lacrimi într-un show tv

Un bărbat dependent de jocurile de noroc a acceptat să apară într-un show TV în Anglia și să povestească drama prin care trece familia din cauza lui. A luat-o cu el și pe soția sa, care e în pragul disperării: din cauza dependenței soțului ei față de jocurile de noroc, cuplul abia mai are ce mânca și acum riscă să-și piardă casa!

Moderatorul emisiunii, Jeremy Kyle a rămas și el marcat de povestea incredibilă și a încercat să o calmeze în timpul show-ului pe soția gamblerului care a mers din rău în mai rău în ultimii 7 ani. Pariurile pe meciurile de fotbal i-au adus acum în pragul dezastrului pe cei doi, după ce bărbatul a acumulat datorii în valoare de 36 de mii de euro numai în ultimul an! 

”A fost atât de rău, încât la un moment dat nu mai aveam ce mânca. Familia soțului ne-a ajutat cu chiria și mâncarea, iar eu le-am cerut să-l facă pe John să renunțe la dependența sa care ne-a sărăcit pur și simplu!...”, a povestit cu lacrimi în ochi femeia. 

Imediat după ce și-a făcut apariția în platou, John a izbucnit și el în plâns. A recunoscut că a fost depenedent de jocurile de noroc, dar că a făcut totul pentru a-i oferi familie o viața mai bună. Din păcate, n-a ieșit așa cum vrea el, iar acum riscă să rămână pe stradă..

”Opriți jocurile de noroc!”, a strigat în direcția camerelor moderatorul emisiunii, mesaj adresat autorităților statului. În tot acest timp, cei doi soți și-au vorbit și au încercat să pună din nou lucrurile cap la cap. Poate că emisiunea la care au participat le va schimba viața în bine și vor trăi fericiți, ca atunci când bărbatul nu suporta nici măcar să audă de jocurile de noroc. 

John a făcut un prim pas spre salvarea lui și a căsniciei sale - a acceptat ca după show să meargă cu echipa prezentatorului la un cabinet unde să primească consilierea de care are nevoie ca să scape de această ”boală”. Va reuși el, oare?..

Sursa/http://metro.co.uk/2017/05/12/husbands-crippling-gambling-leaves-desperate-couple-without-food-as-addiction-threatens-to-leave-them-homeless-6632681/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi