Riscă închisoarea pentru că i-a rupt piciorul unui adversar în timpul unui meci de campionat!

Dayne Lewis-Peapell, 24 de ani, jucător într-o ligă inferioară din Anglia a fost găsit vinovat de "act criminal" şi riscă închisoarea pentru că i-a rupt piciorul unui adversar în timpul unui meci. Peapell a declarat că nu a avut în niciun moment intenţia să facă asta, dar un tribunal din Gloucester l-a găsit vinovat şi l-a trimis în judecată. Pe 13 ianuarie va fi anunţată decizia judecătorilor, când fotbalistul-karatist ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de până la un an! 

Trei martori ai apărării au fost citaţi, toţi colegi cu Peapell. Portarul echipei, Jonathan Gobey a declarat în faţa judecătorului că îl cunoaşte pe Peapell de pe vremea când ambii erau la şcoală şi că e imposibil că el să fi avut intenţia să-i rupă piciorul adversarului său. 

Ca jucător, el este un mic geniu, mingea este singurul lucru care l-a preocupat vreodată. Nu îmi aduc aminte ca el să fi primit vreun cartonaş roşu până acum. Poate doar câteva galbene, îl cunosc foarte bine, joc alături de el de mult timp. Este un tip încântător. Îi plac oamenii şi nu îl văd făcând asemenea gesturi în mod intenţionat.

Repeta într-una că nu a vrut să facă asta...Era devastat. S-a albit pur şi simplu la faţă când a văzut ce a păţit adversarul său. Cred că şi el a fost şocat...El a atins mingea, sută la sută vă spun asta!,

---l-a apărat prietenul său din copilărie pe Peapell

După ce juriul format din şapte bărbaţi şi cinci femei au anunţat că l-au găsit vinovat pe fotbalist de "act criminal", judecătorul a anunţat că acesta a mai fost condamnat în tinereţe pentru jaf, dar nefiind menţionată vreo violenţă. 

Din raportul judecătorilor reiese că "Dayne Lewis-Peapell l-a atacat din spate, cu ambele picioare înainte pe Christopher Jackson, gestul său fiind unul rău intenţionat". Incidentul, care s-a petrecut în prima repriză, a declanşat o bătaie generală pe teren între jucătorii celor două formaţii, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Arbitrul a decis să suspende meciul. 

 

Foto: Facebook

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi