Riscă 14 ani după gratii pentru organizare de pariuri ilegale și evaziune fiscală!

Fost lider al celebrei ”Hells Angel” (o organizație de peste Ocean a împătimiților de motoare Harley-Davidson), a dat de necaz. Billy Miller a fost găsit vinovat de un tribunal din Ontario pentru implicare în jocurile ilegale de noroc. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, este acuzat că este capul unei rețele de pariuri online, dar și responsabil de ”alimentarea” pieței americane cu marijuana. 

Afacerile au fost ”mirosite” de poliție de mai mulți ani și după infiltrarea unui ofițer sub acoperire în organizație au început să curgă dovezile, care au scos la iveală faptul că cei din ”Hells Angel” aveau ca ”parteneri” mai mulți bărbați din bandele de motocicliști ai Mafiei italiene. Procesul este în plină desfășurare, și dacă va fi găsit vinovat Billy Miller (Foto) riscă ani grei de închisoare pentru rolul său în ”imensa organizație de jocuri de noroc”, conform anchetatorilor. 

”Platinum Sportsbook” își avea serverele în Costa Rica, iar în plasa mafioților au căzut mii de pariori din întreaga lume, dar cu precădere din Canada și Statele Unite. Aceștia au pierdut sume mari pe mai toate evenimentele, începând de la curse de cai și până la meciuri de fotbal dintre colegii. Pentru cei mai fideli clienți erau organizate mega-petreceri după fiecare Super-Bowl - unde acestora li se ”serveau” fete și băutură gratis din partea casei, precum și diverse premii în urma unor tombole (Jet Ski-uri, televizoare și alte aparate electronice și de întreținere coroporală..)

Conform celor de la cbcnews, Poliția și-a întețit activitatea începând cu 2013, atunci când zeci de ofițeri au fost nominalizați să lucreze la acest dosar. Totul s-a terminat cu o descindere în forță a trupelor speciale la o astfel de petrecere, în urma căreia au fost săltați cinci bărbați - în frunte cu Billy Miller.

Conform anchetatorilor, peste 2000 de persoane au fost invitate la mega-petrecerea dată de șefii ”Hells Angel”. Alte zeci de persoane au fost acuzate de trafic de dorguri și implicare în pariurile ilegale. Polițiștii au confiscat peste 4 milioane de dolari (în numerar!..), susținând că ”Platinum Sportsbook” a avut venituri mai mari de 100 de milioane de dolari anual! 

Billy Miller a fost achitat de o taxă de extorcare, pe 17 martie 2017, de către un tribunal, dar a fost condamnat pentru pariuri ilegale în beneficiul său și al Platinum Sportsbook. Conform legilor americane, o astfel de faptă se pedepsește cu până la 14 ani de închisoare, dar procurorul Henry Poon, cel care a anchetat cazul, a cerut judecătorului o condamnare de doi ani de închisoare pentru bărbatul în vârstă de 54 de ani.

Totul depinde acum de judecătorul Michael Brown, care a anunțat că va pronunța sentința definitivă în cazul lui Miller în toamna acestui an. Cei mai mulți dintre prietenii lui Miller au fost judecați și condamnați la 18 luni de arest la domiciliu. Omul pe care procurorii îl suspectează că este, de fapt, liderul organizației - David Hair va fi judecat la începutul anului viitor. 

Avocatul apărării, Paula Rochman (Foto) a declarat că judecătorul ar trebui să ia în considerare impunerea unei pedepse cu suspendare, o amendă substanțială sau, în cel mai rău caz, nu mai mult de șase luni de închisoare. Ea a spus că dovezile prezentate în instanță arată doar faptul că Miller a fost implicat în ”Platinum Sportsbook” pentru o perioadă scurtă de timp și că dovezile de la dosar nu dovedesc faptul că acesta are un rol în conducerea organizației de pariuri ilegale. "Este clar o organizație la scară largă, care implică sume substanțiale, dar Domnul Miller nu are de-a face cu asta", a spus avocata.

Miller nu este tocmai ”ușă de biserică” - el are cazier judiciar după ce în 2003 a fost acuzat de deținere ilegală de arme și implicare în jocurile ilegale de noroc. Bărbatul a avut posibilitatea de a face o declarație în fața instanței, dar a refuzat. La fel ca și atunci când a ieșit de la audieri, în fața reporterilor. Se știe că Billy Miller locuiește mai mult în Republica Dominicană, unde are o afacere, legală, cu țigări.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi