Riga Gaming Congress 2017: tendințele actuale din industria jocurilor

Experții din industria jocurilor de noroc din întreaga lume se vor întâlni în capitala Letoniei pentru un singur lucru: să discute despre starea pieței jocurilor de noroc și să faciliteze dezvoltarea acesteia din toate punctele de vedere - tehnice, economice, juridice etc.

”Riga Gaming Congress” (foto: eegaming.org) se va axa pe discuții legate de dezvoltarea afacerilor de jocuri de noroc, criptocurrency în cazinouri și software. 12 experți în industria jocurilor de noroc din 10 țări vor ține prelegeri la Riga, pe 12 octombrie, iar detaliile tehnice, economice și juridice nu vor lipsi de pe agenda zilei. 

Întreaga lume este conectată la evenimentul din Letonia, iar ”geografia” Congresului Riga Gaming (foto: igamingbusiness.com) demonstrează acest lucru. La conferință vor participa specialiști din Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Israel, Malta, Cehia, Panama și Letonia.

Agenda zilei și discuțiile care vor avea loc: 

Carlo Pagan, CEO la Casino Campioe D'Italia (Italia). Subiect: Principalele aspecte ale strategiilor de marketing în jocurile de noroc.
Francesco Baranca, CEO la Federbet (Spania). Subiect: Simptomele meciurilor aranjate din eSport și despre căile de luptă împotriva jocului inechitabil.
Maksim Krupyshev, COO la Cubits (Germania). Subiect: Informații detaliate despre utilizarea monedelor digitale în jocurile de noroc.
Steve Donoughue, consultant în domeniul jocurilor de noroc (Marea Britanie). Subiect: Problemele legate de reglementarea legislativă a industriei jocurilor de noroc în Letonia.
Patrick J O Brien, director de comunicare la EXANTE (Irlanda). Subiect: Comparații între politica națională privind jocurile de noroc din Letonia și alte țări.
Ishay Tentser, CEO la IniTech (Israel). Subiect: Folosirea personalizării prin chatbots pentru implicarea utilizatorului în joc.

Cei amintiți mai sus sunt doar o parte dintre specialiștii care vor vorbi la Conferința Internațională din Letonia. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Riga Gaming Congress.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!