Share

Pronostic SV Ried - BW Linz, gazdele trebuie să câștige pentru a râmâne aproape de lider în liga secundă a Austriei

Ponturi Fotbal

Cota: 1.40

Adaugat de: Marius Cătălin

13 Oct 2017 12:01 840 0
Logo Ried
Logo BW Linz
Ried
BW Linz
VS
19:30 13 Octombrie 2017
Austria - Eerste Liga

Analiză și informații pentru Ried v BW Linz

Un alt meci interesant din liga secundă a Austriei este cel dintre SV Ried și BW Linz, programat la ora 19:30, meci pentru care am și un pronostic. Va fi abia cea de-a 3-a întâlnire oficială dintre cele două echipe. 

SV Ried - BW Linz

Ried este o echipă cu tradiție în Austria, dublă câștigătoare a Cupei Austriei dar și vicecampioană în sezonul 2006-2007. Ried a retrogradat însă anul trecut în Eerste Liga după ce jucase în prima ligă austriacă din sezonul 2004/2005. A fost o retrogradare destul de dramatică pentru că în ultima etapă o victorie ar fi salvat-o pe SV Ried, dar a pierdut meciul de acasă cu cei de la Mattersburg cu 2-3 și a retrogradat după 12 ani petrecuți în primul eșalon. Cei de la Ried însă își doresc să nu zăbovească prea mult în liga secundă și să revină după doar un singur sezon în fotbalul mare. Se află în acest moment pe locul 2 cu 26 de puncte la doar un punct în spatele celor de la Neustadt. Cei de la Ried au o formă extraordinară cu 4 victorii consecutive în care au reușit să înscrie de fiecare dată cel puțin 3 goluri, ultima chiar pe teren propriu, 6-1 cu Liefering. De alftel și pe teren propriu se descurcă foarte bine având 5 victorii consecutive și un goleraj de 20 cu 6, singura înfrângere fiind chiar cea din prima etapă, 0-1 cu liderul Neustadt. 

De cealaltă parte BW Linz se află pe locul 9, la 5 puncte deasupra celor de la FAC Wien care se află pe ultimul loc. Au deja 5 meciuri consecutive fără victorie, ultima fiind cea cu FAC, scor 5-0, iar în deplasare nu se descurcă foarte bine reușind o singură victorie, 1-0 la Kapfenberg. În ultimele 3 jocuri din deplasare au primit de fiecare dată cel puțin două goluri și vor avea de înfruntat astăzi cel mai bun atac din ligă, Ried reușind 33 de goluri în cele 13 etape scurse până acum. Cele două echipe s-au întâlnit deja în acest sezon și au remizat 1-1 la Linz, BW reușind egalarea în minutul 83, cu un om mai puțin pe teren.

Chabbi și Froschl de la SV Ried au înscris împreună 16 goluri în acest sezon, jumătate din golurile echipei, primul fiind chiar liderul din clasamentul marcatorilor cu 10 reușite. Chabbi a reușit la meciul de etapa trecută cu Liefering să marcheze de 4 ori, iar cei doi atacanți sunt anunțați titulari și astăzi iar pericolul este astfel foarte mare pentru apărarea celor de la Linz.

Pont Ried vs BW Linz: SV Ried peste 1,5 goluri în meci

Și la acest meci voi merge pe același pronostic, peste 1,5 goluri înscrise de echipa gazdă, la o cotă de 1,40 oferită de betano. SV Ried are cel mai bun atac din ligă și a reușit să înscrie în ultimele 5 jocuri de acasă cel puțin 3 goluri în fiecare meci și cred că pot reuși măcar două astăzi în fața unuia dintre cei mai slabi adversari din ligă, BW Linz primind în 5 din ultimele 6 jocuri oficiale cel puțin două goluri.

Pont pariuri: SV Ried peste 1,5 goluri în meci

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0