Ridicată cu tot cu sloturi în urma unui raid al poliției împotriva jocurilor de noroc!

Poliția americană nu glumește nici atunci când vine vorba de jocuri de noroc. Astfel, un raid al polițiștilor din Denver s-a terminat cu arestarea unei femei - acuzată de organizare de jocuri ilegale. Totul se va termina la tribunal, pentru că Tammy Garamova a anunțat că intenționează să-i dea în judecată acum pe ofițerii care au ridicat toate sloturile (foto: 9news.com) găsite în locația administrată de ea și soțul ei.  

 

Tammy a catalogat acțiunea drept ”"cea mai terifiantă și mai mizerabilă experiență din viața ei" după ce a petrecut 5 zile după gratii și s-a ales, împreună cu soțul ei, cu zeci de acuzații. Tammy Garamova este președintele Asociației ”Colorado Skill Games and Entertainment”, iar soțul ei deține jocuri arcade pentru adulți. "Jocurile noastre sunt jocuri arcade și nu diferă deloc de cele pe care le veți găsi la Dave și Busters, Chuckie Cheese sau FTW", a spus Garamova.

Ce n-a spus ea, însă, este faptul că jucătorii primesc bani în loc de premii. Iar în ”ochii” Departamentului de Poliție din Denver, acest ”mic” detaliu face ilegală această activitate. ”Aceasta este singura diferență înter jocul nostru și celelalte. Dar nu cred că acest lucru este într-atât de grav, încât cineva să fie arestat", a spus Garamova  (foto: 9news.com), care a fost reținută pentru operare ilegală de sloturi. 

"Bineînțeles că sunt șocată și înspăimântată, în același timp. Copiii mei sunt speriați, toată familia..Nu pot să cred că se întâmplă asta! Sunt acuzată de toate aceste crime pentru ceva care, în mod clar, este legal în prezent!", a mai spus Tammy, care a făcut referire la o lege din 1979. 

Parlamentarii au votat un amendament la legea ”House Bill 1234” în speranța de a clarifica faptul că jocurile arcade pentru adulți, cu plata în numerar, sunt asemănătoare cu slot-urile. Deci nu sunt ilegale. Proiectul de lege nu a fost încă publicat, pentru a intra în vigoare, dar Garamova spune că ea și soțul ei  (foto: 9news.com) sunt nevinovați.

În total, trei persoane au fost arestate în raidul efectuat de polițiștii din Denver. Capetele de acuzare încă nu au fost formulate în mod oficial, poate chiar din cauza respectivului amendament propus de parlamentarii americani. 

Deschide cont și joacă la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!