Vezi rezumatul video al derby-ului FCSB vs Dinamo!

Așa cum era de așteptat, am avut aseară un meci încins între FCSB și Dinamo. Echipa roș-albastră a reușit să se impună cu 1:0, singurul gol al partidei fiind marcat de Momcilovic în minutul 31. Mahlangu putea aduce egalarea înainte de pauză cu un șut violent din afara careului, dar mingea a lovit bara, iar tabela a rămas nemodificată. În repriza secundă a venit rândul elevilor lui Dică să irosească o mare ocazie, Budescu ratând primul său penalty din carieră. După acest rezultat FCSB urcă pe locul secund în Liga 1 Betano cu 25 de puncte, iar rivala sa rămâne în afara locurilor de play-off, cu doar 16 puncte.

Pariază pe Liga 1 Betano chiar acum!

Dacă vrei să revezi cele mai importante ocazii ale partidei de aseară, atunci trebuie să știi că Betano.ro pune la dispoziție pe pagina sa de Facebook rezumatele video ale fiecărui meci din Liga 1 Betano, la scurt timp după fluierul de final. Mai jos ți-am atașat rezumatul de la FCSB vs Dinamo, iar pentru alte partide, accesează acum pagina de Facebook a casei de pariuri Betano!

Betano este și singura casă de pariuri online din România la care poți urmări live video toate meciurile din campionatul intern. Acest lucru este posibil atât de pe calculator pe site-ul betano.ro, cât și de pe mobil prin intermediul aplicației Betano pentru Android și IOS. Serviciul de live streaming este unul absolut gratuit, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.

Poți testa acest serviciu chiar astăzi, la partidele FC Botoșani vs Viitorul de la ora 18:00 și Astra Giurgiu vs CFR Cluj de la ora 21:00. De altfel la partida de la Giurgiu poți beneficia și de pariuri 1x2 cu marjă 0%, ceea ce înseamnă că sunt oferite cele mai bune cote pe câștigător meci!

Pariază chiar acum pe meciurile din Liga 1 Betano cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi