Revoluție la Real: Ronaldo nu-i mai vrea în primul 11 pe Bale și Benzema!

Real Madrid are cea mai puternică echipă din fotbalul mondial în acest moment. Binecuvântat cu jucători de top, de o calitate extraordinară, Zidane are o mulțime de opțiuni pentru a începe fiecare meci. La Real e concurență mare pe toate posturile, dar cel mai mult în ultima vreme s-a vorbit de ofensivă. Iar celebrul trio "BBC" (Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo / foto: ronaldocr7.com) a fost de bază în succesele ”galacticilor” din ultimii ani.

Cu toate acestea, Ronaldo vrea ca Zizu să le acorde mai multe șanse lui Isco și Asensio. Spaniolii de la Don Balon scriu că ”Balonul de Aur” crede că Real va merge mult mai bine în atac cu cei doi. Isco și Asensio s-au descurcat de minune în ultimele luni , iar evoluțiilor lor pe teren au fost foarte apreciate de către starul portughez - fan declarat al tinerilor jucători de mare perspectivă.

De când a ajuns la Real în 2013, Bale a jucat un rol extrem de important în evoluția echipei - alături de Cristiano, galezul a fost de bază pentru câștigarea celor două trofee Champions League din 2014 și 2016. Dar începând cu sezonul trecut, Gareth Bale s-a mai ”stins” - asta și din cauza deselor accidentări care i-au adus porecla de ”atacantul de sticlă”. Iar Isco (foto: realmadrid.com) a dovedit că este un înlocuitor perfect al galezului. Ba, în unele meciuri, chiar peste Bale.

Presa din Spania îi dă dreptate lui Ronaldo și scrie că Isco ar putea deveni unul dintre cei mai buni jucători ai Realului din acest sezon, dacă va intra constant în primul ”11”. 

Numele lui Gareth Bale a fost legat vara asta de un transfer la Man United, iar la un moment dat englezii au scris că aceasta este chiar dorința lui Zidane. Transferul a căzut, iar Bale va avea serios de luptat sezonul ăsta pentru locul de titular. Mai ales că Ronaldo nu prea îl mai ”înghite”...

Se pare că Isco, Asensio (foto: realmadrid.com) și Ronaldo este și ”trioul” preferat de Florentino Perez, președintele Realului fiind de părere că în această formulă echipa lui Zizu le va pune mult mai multe probleme în apărare adversarilor. Acum, va fi interesant de văzut dacă Zidane împărtășește părerea lui Perez, omul cu care se înțelege perfect la Real. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi