Revoluție Fantasy Sports peste Ocean. Nou proiect de lege în Ohio

Ohio se poate alătura în curând altor 16 state americane în tentativa de a legaliza sporturile virtuale. Cleveland Business a raportat că un proiect de lege în acest sens ar putea fi adoptat în primul tirmestru al anului 2018. În prezent, proiectul de lege se află la Senat. 

Ohio este considerat de către operatorii care oferă jocuri virtuale - inclusiv firme mari precum DraftKings și FanDuel  - ca fiind unul dintre cele mai importante zece state americane, datorită populației numeroase și a jucătorilor de aici mari amatori de sporturi virtuale. Fantasy Sports Trade Association a dezvăluit într-un raport că Ohio are aproximativ 1.9 milioane de jucători. Pe de altă parte există 25-30 de operatori în stat, iar DraftKings și FanDuel dețin 400.000 de jucători de pe piață. 

Pariază și tu la această casă de pariuri online pe cele mai tari evenimente din eSports!

Noul proiect de lege are toate șansele să fie promulgat - a primit un sprijin copleșitor din partea Congresului, care a aprobat măsura cu 82 de voturi pentru și 15 împotrivă. Proiectul de lege va conferi Comisiei de control a Ohio Casino puterea de a elibera licențe, de a investiga și supraveghea jocurile. O licență pe trei ani ar putea costa până la 30.000 de dolari pentru operatorii mai mari. La același nivel cu Missouri, dar dublu față de licența anuală din Vermont (5.000 $). 

Fiecare operator sportiv va avea obligația de a angaja o firmă care să contabilizeze anual veniturile, conform legilor din Ohio. De asemenea, proiectul de lege va interzice competițiile virtuale pe sporturi de tineret sau de colegiu. Sunt și sceptici în ceea ce privește noua lege. Senatorul Bill Coley și-a exprimat îngirjorarea cu privire la faptul că noile măsuri ”vor deranja alte mari companii, care văd în noile reglementări o excepție de la regulile de bază”. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!