Revista Loto Prono - Loteria Nationala Romana

Desi sufera la mai multe capitole, cei de la Loteria Nationala Romana s-au gandit sa implementeze inca de la inceputurile jocului de pariloto o oferta prin care sa atraga noi clienti. Pentru pretul de doar 1 leu, va veti putea achizitiona revista in care veti regasi multe informatii utile pentru finalizarea pariului dvs. Revista are 24 de pagini, aproximativ 7-8 pagini fiind dedicate meciurilor / clasamentelor / statisticilor meciurilor din acea saptamana din agentia de cartier Pariloto.

lotoprono.jpeg

De asemenea, veti putea regasi multe informatii utile privind jocul de loto, de asemenea. Totusi, pe pariori nu ii intereseaza acele lucruri, si prefera sa le ignore trecand direct la oferta de pariuri propriu-zisa. Veti regasi oferta pentru " rezultat final, sansa dubla " , pentru Pariloto " special " si pentru alte sporturi ( daca acestea exista in oferta celor de la Pariloto, pentru ca dupa cum ziceam in articolele precedente dedicate Pariloto, acestea lipsesc mai tot timpul ) .

Veti regasi de asemenea aproximativ 10 meciuri pe care puteti sa le pariati, insa doar sub forma de " scor corect" . De asemenea, veti regasi clasamentele clasamentelor importante din Europa, precum si alte clasamente care va vor ajuta in a pronostica rezultatul final.

 

Te-ar mai putea interesa si:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi