Review Unibet – una dintre cele mai bune agenţii de pariuri online din România

Vrei să joci la Unibet? Află cum poți primi mai mulți bani decât depui prin intermediul bonusului de bun venit și descoperă motivele pentru care se merită să îți deschizi un cont!

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este considerată una dintre cele mai bune agenţii de pariuri online pentru pariorii din România datorită serviciilor de calitate şi atenţiei acordate românilor. În acest articol vă vom arăta de ce pariorii de la noi din ţară ar trebui să-şi deschidă un cont la această agenţie şi de ce doar câteva case de pariuri online sunt de nivelul ei. Acesta este un review pe scurt care nu îți ia mai mult de câteva minute să îl citești; dacă ești în căutarea unei recenzii amănunțite atunci accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/unibet.

Click aici pentru a paria online la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate!

 

Atenţie acordată pariorilor români

Site-ul Unibet este tradus integral şi destul de bine în limba română. În cazul vreunei probleme sau nelămuriri puteţi contacta în română serviciul de live chat sau puteţi trimite un mail; ambele fiind disponibile de luni până duminică între orele 11:00 și 00:00. În restul timpului puteţi utiliza serviciul de live chat sau email în limba engleză. Există şi un număr de telefon, însă este doar internaţional şi este taxabil.
 

Metode de depunere şi retragere bani

Sunt oferite mai puţine metode de plată decât la alte agenţii:

  • card de credit/debit - depunere minimă 50 RON, nu se oprește vreun cominios
  • Paysafecard - depunere de minim 25 RON, se opreşte un comision de 3.0%
  • transfer bancar, Trustly (transfer bancar online rapid) - puteţi depune orice sumă


Retragerile minime sunt de 65 RON şi pot fi efectuate prin următoarele metode: card credit/debit, şi transfer bancar. Nu se percepe niciun comision indiferent care dintre metode o vom alege. Află mai multe informații despre metodele de plată oferite de Unibet accesând ACEST LINK.

 

Oferta de partide şi opţiuni de pariere

Unibet are o ofertă de pariere suficientă pentru nevoile celor mai mulţi pariori. Veţi găsi partide de fotbal din toată lumea, incluzând campionate de tineret sau de rezerve. Totuşi, la acestea veţi avea destul de puţine opţiuni de pariere şi veţi fi limitaţi în ceea ce priveşte sumele maxime ce le puteţi paria. Veţi găsi şi meciuri din liga secundă de fotbal din România, meciuri din campionatul de handbal masculin şi feminin, dar şi din campionatul naţional de baschet.

De regulă opţiunile de pariere la fotbal se axează pe goluri şi veţi găsi destul de rar pariuri pe cornere sau cartonaşe. La Unibet aveti posibilitatea folosirii opţiunii "Cash-in" care vă permite să renuntaţi la un pariu înainte ca acesta să fie finalizat. Detalii despre oferta pre-meci oferită de Unibet: https://pariurix.com/agentii/unibet/oferta.

 

Serviciul de pariuri live

Majoritatea meciurilor disponibile pentru pariuri înaintea începerii partidei vor fi disponibile şi pentru pariuri live. Din nou, veţi găsi mai mult opţiunile principale de pariuri; doar meciurile foarte importante prezentând opţiuni precum pariuri pe cornere sau cartonaşe. Serviciul este destul de stabil, deşi la partidele mai puţin importante pot exista mai multe întreruperi. PariuriX îți oferă mai multe informații despre platforma de pariuri live oferită de Unibet!

 

Serviciul de live stream

Unibet (deschide un cont acum) oferă printre cele mai multe transmisii live video dintre agenţiile licenţiate. În ceea ce priveşte pariurile pe ponturi fotbal, oferta este una foarte generoasă. Avem de asemenea şi meciuri de tenis, baschet NBA sau hochei pe gheaţă din NHL. Oferta este mai bună decât a unei mare părţi de case de pariuri rămase pe piaţă. Toate transmisiile sunt disponibile şi de pe orice telefon cu Android sau IOS, prin descărcarea aplicaţiei "Unibet TV" sau direct din aplicaţia "Unibet Sport Betting" (pentru telefoanele cu Android). Tot ce vă trebuie pentru a urmări aceste partide este suma minimă de 0.01 RON în cont. Află mai multe despre transmisiunile live video oferite

 

Serviciu mobil

Site-ul este optimizat pentru telefoane şi tablete, iar Unibet are și o aplicație numită Unibet Sports Betting care are rolul de a vă ușura folosirea acestor dispozitive pentru pariuri sportive. Aceasta poate fi descărcată și instalată atât pe dispozitivele mobile cu Android, cât și pe Iphone sau Ipad.

 

Modalităţi de a pune un bilet

Plasarea unui bilet este destul de simplă, chiar şi pentru un începător care foloseşte pentru prima dată site-ul sau pariurile online în general.  

plasare-pariuri-agentia-de-pariuri-online-unibet.png

  • Tab-ul "Simplu": putem paria partide single
  • Tab-ul "Combinaţie": putem pune un bilet multiplu
  • Tab-ul "Sisteme": avem posibilitatea de a juca combinaţii din oricâte selecţii dorim, indiferent de numărul de meciuri de pe bilet. 
  • Daca accesăm butonul "Bancheri" din partea de sus a biletului putem plasa şi bilete cu baze.

 

Bonus de bun venit

Se oferă un bonus de bun venit foarte tentant pe care nu trebuie să îl ratezi deoarece acesta îți oferă oportunitatea de a juca cu o sumă mai mare de bani decât cea depusă inițial. Pentru a afla în ce constă acest bonus, accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii
 

Servicii alternative

Unibet (vizitează site-ul agenției) nu este un site doar pentru pariuri sportive. Puteți să vă jucați inclusiv jocuri de cazino, bingo şi poker. Astfel, dacă vreţi să mai incercaţi alte servicii în afara pariurilor aveţi de unde alege. Luată per total Unibet este una dintre cele mai bune agenţii de pariuri sportive online la care pariorii din România ar putea să-şi deschidă cont şi să joace. Este de asemenea considerată o casă de pariuri destul de serioasă, puţini fiind cei care au întâmpinat probleme cu ea de-a lungul timpului.

Deschide un cont acum și încasează un bonus foarte atractiv de bun venit!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi