Unibet Poker vine cu un nou concept în pokerul online

unibet-masa.jpg

Din fericire chiar şi după introducerea licenţierii pokerul online n-a "murit" în România. Puteam spune acest lucru dacă site-uri precum Poker Stars & Full Tilt Poker, 888poker sau Unibet nu alegeau să aplice pentru o licență defnitiviă.


Unibet Poker - o cameră ce merită încercată

Vei spune probabil că am introdus Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) în lista de mai sus doar din raţiuni comerciale, dar nu este aşa, Unibet chiar oferă în acest moment ceva unic şi dacă nu mă crezi poţi să citeşti articolul în continuare sau să intri acum pe Unibet, să deschizi lobby-ul de poker şi să joci 2-3 mâini. Vei rămâne fascinat, te asigur!

Plus că începând cu data de 1 septembrie 2016, cele trei camere enumerate mai sus sunt singurele la care încă ne putem juca legal, astfel încât am prezentat toate camerele licențiate. Detalii suplimentare despre acest subiect pot fi găsite aici: https://pariurix.com/la-ce-camere-de-poker-putem-juca-legal-dupa-1-septembrie-2016.html

 

Jucătorii români de poker au obținut rezultate impresionante în ultimii ani

Faptul că ceste camere de poker au rămas în România înseamnă că ţara noastră reprezintă un tărâm propice pentru ele. Nici n-ar avea cum să fie altfel dată fiind multitudinea de jucători români cu rezultatele notabile. Numai în 2015 Danz Parlafes fiind vicecampionat la European Poker Tour, unde a luat 338.700 de euro, în timp ce Florian Duţă a câştigat peste 60.020 de euro după ce a ieşit din Main Event-ul EPT de pe locul 60 şi a câştigat apoi un side event. Cu siguranţă sunt şi mulţi alţi români cu rezultate notabile la turneele online. Astfel se explică menţinerea pe piaţă a principalelor camere de poker online.

 

Unibet Poker după ce a părăsit Microgaming

Revin la subiectul acestui articol şi remarc evoluţia debordantă avută de Unibet Poker după ce a ales să-şi lanseze propria platformă de poker şi să părăsească Microgaming în urmă cu doi ani. În 2014 eGaming Review (EGR) - cea mai citită şi respectată publicaţie din industria mondială a gamblingului - a acordat Unibet premiul pentru "Inovatie in Poker". În iunie 2015 aceeaşi publicaţie a acordat acelaşi premiu celor de la Unibet, semn că operatorul scandinav a menţinut standardele ridicate.

Joacă-te și tu acum la Unibet Poker, o cameră bazată pe un concept  inovativ!

egr-premiu.jpg

Unibet - o cameră de poker cu un design aparte

Unibet (vizitează site-ul operatorului) se vrea a fi o cameră de poker online pentru jucătorii recreaţionali. Te vei convinge singur de acest lucru dacă intri pe pagina de poker a website-ului unde grafică este mai degrabă una a unui site de divertisment, tocmai pentru că se doreşte să fie atraşi jucătorii recreaţionali în detrimentul "rechinilor" experimentaţi.

Fără doar şi poate Unibet este alternativa ideală pentru jucătorii începători. Faptul că-ţi poţi schimba identitatea până la de trei ori pe parcursul unei zile te va face să fii mai puţin "citibil" de către jucătorii care stăpânesc jocul foarte bine sau care folosesc programe pentru a avea un avantaj în faţa începătorilor.

Unibet este camera de poker online licențiată cu cele mai multe turnee freeroll! Află mai mute de la PariuriX!Ce spune directorul Unibet?

Andrew West - Head of Poker Unibet - declara într-un interviu că "nu are sens să încerci să fii o altă versiune a Pokerstars". Şi are dreptate, în mod cert o "bătălie" cu Pokerstars n-ar fi putut fi câştigată. Tocmai de aceea Unibet a decis să lase jucătorii experimentaţi la alte camere şi să încerce să-i atragă pe jucătorii recreaţionali; asta nu înseamnă însă că nu vei găsi şi aici jucători buni şi foarte buni.   

Pe lângă grafica funny mai atrage la Unibet Poker şi misiunile care trebuie îndeplinite lunar. Trebuie să realizezi anumite misiuni, deloc dificile, pentru a beneficia de premi constând în tichete la turnee. Pe lângă această promoţie lunară mai există pe site şi altele care se schimbă constant, aşa că verifică site-ul Unibet  pentru a fi la curent cu ele.

Unibet se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a camerei de poker!

misiuni-poker.JPG

Concluzionând, dacă la pariuri sportive este cea mai bună casă de pariuri licenţiată în România (conform Casino Magazine), la poker pe Unibet o vedem undeva în Top 3 (alături dePokerstars și 888Poker), dar cu reale şanse ca în viitorul deloc îndepărtat să urce în acest top până pe locul 2. În mod cert însă camera de poker este numărul 1 în preferinţele jucătorilor recreaţionali!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi