Retrageri fără comision la casele de pariuri online

Vezi cum poți beneficia de retrageri fără comision la casele de pariuri online. Am observat că nu sunt puțini cei care evită să joace la pariuri pe internet pentru că le este teamă că vor plăti taxe și impozite prea mari.

Ai impozit doar pe retrageri, majoritatea plătesc 1%. Deci nu plătești pe fiecare bilet câștigător. Dar nu vreau să intru în detalii pe această temă pentru că subiectul merită discutat într-un articol separat. Vreau în schimb să mă concentrez pe depuneri, și mai ales pe retrageri. Aici nu sunt puțini cei care spun că pierd sume consistente, iar de aceea vreau să abordez acest subiect.

Descoperă tot case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

CE TAXE SUNT PERCEPUTE LA RETRAGERI?

În funcție de agenția de la care retragi, și de metoda de plată aleasă, există posibilitatea să ai de plătit o anumită taxă. Cât? Depinde. De obicei cam între 2-3%, dar în anumite cazuri poate ajunge și la 5%. Mult, într-adevăr. La 1,000RON să pierzi 20-30RON, sau chiar 50RON, nu e de neglijat.

Dar uite care e chestia. O astfel de taxă este mai degrabă o excepție, nu o regulă. Cum așa? Pentru că la majoritatea agențiilor de pariuri (sau măcar cele recomandate de mine) nu ai de plătit taxe, nici la depuneri, dar nici la retrageri. Cât bagi / scoți, cu atâta rămâi. Despre excepții, și modul în care pot fi ele ”fentate” voi vorbi în continuare.

Într-adevăr pot fi situații în care să fii taxat din cauza schimbului valutar, sau alte motive mai puțin comune. Dar și pe acestea le voi aborda în articol.

 

CASE DE PARIURI RECOMANDATE CU RETRAGERI FĂRĂ COMISION

Dintre casele de pariuri online recomandate de mine, la următoarele nu ai de plătit comision indiferent de metoda de plată pentru care optezi:

  • Operator 1 (L1160651W000195) - Oferă nenumărate metode de plată, toate scutite de comisioane. Aș scoate în evidență posibilitatea de a depune și retrage din agenții stradale Favbet și Smith & Smith fără a plăti nici măcar un leu taxă!

  • Operator 2 (L1170664W000663) - Nici aici nu sunt percepute comisioane, și poți opta pentru metodele de plată cunoscute - card, Skrill, Paysafecard. Din ce știu este singurul operator licențiat care te lasă să retragi bani pe Paysafecard! Și fără a plăti taxe!

  • Operator 3 (L1160656W000327) - nu ai de plătit nici un ban indiferent că depui sau retragi prin transfer bancar, card sau Skrill.

 

Ce facem la restul agențiilor recomandate?

  • Operator 4 (L1160657W000330) - acesta este unul dintre cei mai buni operatori licențiați. Retragerile nu sunt taxate, în schimb depozitele sunt. Mai exact, ai de plătit 2.5% la depunerile cu cardul, și 3% la cele cu Paysafecard. Iar din păcate Skrill nu este acceptată ca metodă de plată. Eu aici am găsit încă o soluție foarte simplă - depun prin Trustly. Este un transfer bancar rapid ce se face din fața calculatorului prin Internet Banking. Banii intră imediat, și nu am de plătit nimic în plus. Momentan nu se poate retrage prin această metodă, dar probabil se va rezolva și asta în viitorul apropiat. Până atunci scot banii prin transfer bancar normal, fără a achita vreun comision. Deci metode de a ”fenta” taxele aferente se găsesc.

  • Operator 5 (L1160655W000329) - nu sunt percepute comisioane, dar problema este că conturile deschise înainte de 1 septembrie 2016 sunt în valută (dolari / euro / lire). Iar atunci când depui și retragi este oprită o taxă corespunzătoare schimbului valutar. Nu prea ai ce face într-o astfel de situație. Eventual poți utiliza un cont Skrill sau un card în respectiva valută, dar oricum îmi imaginez că la un moment dat tot vei vrea să transformi banii în lei.

 

Retrageri fără comision - ce ar trebui să mai știu?

Mai sunt câteva lucruri pe care recomand să le iei în considerare atunci când depui sau retragi:

  • Operatorul este obligat să anunțe taxele percepute. Dacă o agenție de pariuri licențiată (oricare) percepe comision la depuneri / retrageri, atunci trebuie să anunțe acest lucru pe pagina de plăți.
  • Ai grijă la taxe / comisioane percepute de instituții terțe. Aici mă gândesc la taxe pe care le-ai putea plăti către bancă, către portofelul Skrill / Neteller și așa mai departe. De exemplu eu când primesc bani în contul bancar de la Transilvania sunt taxat cu 6RON. Dar sunt bănci unde poți prinde ”oferte speciale” cu care să fii scutit de astfel de taxe. Și oricum aici deja ține de instituția financiară, nu de casa de pariuri.
  • Ai grijă la schimb valutar. Dacă utilizezi un card în euro la o casă de pariuri unde ai cont în lei, atunci evident că vei fi taxat cu o taxă suplimentară echivalentă schimbului valutar.

Alte aspecte nu îmi vin acum în minte, dar dacă mai știi vreunul poți da un reply mai jos. Oricum concluzia este destul de simplă. Cu puțină documentare poți beneficia fără probleme de retrageri fără comision la casele de pariuri online.

Dacă crezi că vreuna din informațiile prezentate de mine ar fi eronate, poți da un reply mai jos.  Este posibil să mai fie anumite lucruri care să îmi fi scăpat fără să îmi dau seama. De exemplu o agenție din cele recomandate să perceapă taxe pentru o anumită metodă de plată, și eu să nu fi zis asta. Nu este ceva făcut intenționat, dar pur și simplu nu am la cunoștință așa ceva. Dacă e nevoie îmi ziceți și editez.

Pariază acum la agenția de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive