Retragere în stil mare! Iftimoaie a devenit campion mondial la ultimul meci din cariera profesionistă!

Ionuț Iftimoaie a cochetat mai mult cu show-urile de televiziune în ultima vreme, dar luptătorul de Local Kombat n-a uitat să treacă și prin sala de antrenamente. Astfel că, la 37 de ani, Iftimoaie a dat lovitura vieții - l-a bătut pe spaniolul Jorge Loren într-o gală desfășurată chiar acasă la el, în Comănești, și a devenit campion mondial!! A fost, totdată, ultimul meci al lui Iftimoaie, care s-a retras din activitatea profesionistă. 

Trăiesc un moment ce ar putea fi trist, cel al retragerii, dar victoria în fața lui Jorge Loren, un mare adversar, mă aduce într-o stare de euforie de parcă acum aș obține prima mare victorie. Sunt mândru că le-am oferit concitadinilor mei această victorie, chiar în fața privirilor lor. Este minunat să câștigi în fața celor dragi. Poate de aceea și trăiesc mai intens acest sentiment minunat al victoriei în fața unui campion. Am dorit nespus ca amintirea retragerii să fie una care să încununeze activitatea mea de luptător K1. M-am pregătit mult să o obțin, am făcut sacrificii în ultimele luni, am și fost ajutat de oamenii locului, care mi-au oferit condiții de pregătire excepționale. Așa că totul a fost perfect pentru acest adio pe care îl iau de la lupta în ring. O noapte magică: în gala de retragere am reușit, pentru prima dată, să obțin o centură de campion mondial,

---a declarat Ionuț Iftimoaie pentru Agerpres

Ionuț Iftimoaie s-a născut și locuiește în Comănești, iar meciul de retragere a fost un premiu din partea lui cu ocazia Zilelor orașului. De victoria lui Iftimoaie a auzit o lume întreagă - meciul cu Jorge Loren a fost transmis în 95 de țări.

Foto: sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi