Strategii de pariuri pentru fotbal virtual

10,8k 0

Nu cu mult timp in urma v-am prezentat una din cele mai bune platforme de pariuri pentru fotbal virtual care exista in acest moment in mediul online. Aceasta casa de pariuri ofera campionate virtuale. Un campionat virtual contine 16 echipe, si un numar de 30 etape. O etapa se joaca la fiecare trei minute, astfel incat un campionat intreg dureaza doar doua ore jumatate. Astfel de campionate sunt disponibile in fiecare zi, 24/24.

Ca si la pariurile pe fotbal real, avem posibilitatea sa plasam mai multe tipuri de pariuri pe fiecare meci in parte (castigator meci, total goluri, urmatorul gol, handicapuri etc) si avem acces si la statistici de la meciurile si campionatele precedente.

fotbal-virtual.png

Aceste aspecte deschid destul de multe optiuni pentru pariori, care pot astfel sa foloseasca strategii de pariuri sportive pe aceste campionate virtuale mult mai usor decat o fac pe meciuri reale. Am vazut pariori jucand Martingale pe pronosticuri de tipul de over/under, sau Fibonacci pe rezultatele de egalitate ale unei anumite echipe, insa astfel de strategii dureaza foarte mult atunci cand le folosim la fotbal real. Sunt si pariori care inventeaza propriile lor strategii care in teorie pot fi foarte bune dar care la fel au nevoie de o perioada indelungata de timp pana sa poata aduce rezultate notabile. La fotbal virtual totul se desfasoara insa mult mai repede.

Multi ar putea spune ca acesta este mult mai imprevizibil decat fotbalul real, insa realitate nu sta chiar asa. Desigur vom avea parte si de destul de multe rezultate surpriza (ca si in realitate), dar per total veti constata ca aceste campionate virtuale nu au o desfasurare foarte diferita.

Exemplu Aplicare Martingale pe fotbal virtual
Noi am incercat sa testam pe un sezon virtual cea mai cunoscuta strategie de pariuri sportive: Martingale, strategie care este si criticata de foarte multa lume. Pentru cei care inca nu stiu, Martingale consta in dublarea mizei daca pariul precedent a fost pierdut. Astfel noi vom folosi aceasta strategie pentru a paria pe meciurile echipei VFL Amsterdam optiunea: "sub 2.5 goluri" la fiecare meci. De ce aceasta echipa? Am consultat statisticile din sezonul precedent  si am vazut ca este o echipa echilibrata care a avut o medie de 2.4 goluri pe meci (deci undeva la mijloc). Astfel si cotele pentru over/under sunt cat de cat echilibrate (desigur depind si in functie de echipele pe care acestia intalnesc, si de ceea ce se intampla pe parcursul sezonului).

Avem o banca de 100 unitati care trebuie sa ne ajunga pentru o serie de cinci pariuri. Pentru a nu ne pierde intreaga banca, este necesar sa nu prindem mai mult de patru pariuri pierzatoare la rand. Orice pariu castigator ne va aduce profit. In mod normal aveam nevoie de o banca de 63 unitati daca cotele ideale ar fi fost de 2.00. (1u-2u-4u-8u-16u), dar cum cotele sunt mai mici, dar si oscilante (in functie de meci) ne-am alocat o banca mai mare si pariem un pic mai mult de dublu atunci cand cota oferita este mai mica de 1.90.

fotbal-virtual-2.png

Rezultele acestei echipe pe durata unui sezon au fost urmatoarele: (noi avand nevoie de rezultate de sub 2.5 goluri)

VFL Ankara - VFL Amsterdam: 0-1 -> WIN ->
VFL Amsterdam - VFL Edinburgh 5-0 LOSS
VFL Madrid - VFL Amsterdam 4-0 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Berlin 0-2 WIN
VFL Stockholm - VFL Amsterdam 0-3 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Rome 0-0 WIN
VFL London - VFL Amsterdam 3-1 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Zagreb 3-0 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Lisabona 3-1 LOSS
VFL Vienna - VFL Amsterdam 0-0 WIN
VFL Amsterdam - VFL Paris 4-1 LOSS
VFL Bern - VFL Amsterdam 1-3 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Athens 2-0 WIN
VFL Copenhagen - VFL Amsterdam 1-0 WIN
VFL Amsterdam - VFL Oslo 3-0 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Ankara 3-2 LOSS
VFL Edinburgh - VFL Amsterdam 0-2 WIN
VFL Amsterdam - VFL Madrid 2-1 LOSS
VFL Berlin - VFL Amsterdam 1-2 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Stockholm 1-1 WIN
VFL Rome - VFL Amsterdam 5-1 LOSS
VFL Amsterdam - VFL London 2-1 LOSS
VFL Zagreb - VFL Amsterdam 0-0 WIN
VFL Lisabona - VFL Amsterdam 2-1 LOSS
VFL Amsterdam - VFL Vienna 1-1 WIN
VFL Paris - VFL Amsterdam 1-0 WIN
VFL Amsterdam - VFL Bern 0-1 WIN
VFL Athens - VFL Amsterdam 0-1 WIN
VFL Amsterdam - VFL Copenhagen 0-1 WIN
VFL Oslo - VFL Amsterdam 0-1 WIN

In acest moment am avut un numar de 14 pariuri castigate, si 16 pariuri pierdute,. Nu am postat cotele exacte pentru ca in fiecare situatie am pariat sumele necesare pentru a genera un profit de minim 0.9u la fiecare pariu castigat (desi in unele cazuri am generat si mai mult, dar vom considera ca am castigat doar cate 0.9u la fiecare pariu).Indiferent de suma pariata pe fiecare meci, in nici un moment nu am avut cum sa depasim (si nici macar sa ne apropiem) de bugetul de 100u din moment ce nu a fost niciodata necesar sa ajungem la Pariul cu numarul 5. Daca am fi ales o strategie doar pe patru pasi, profitul nostru ar fi fost mult mai mare (desigur, si riscul era mai ridicat).

La 14 pariuri castigate X 0.9 profit pe pariu, am generat 12.6 unitati profit (12.6% din banca) in numai doua ore jumatate. Echipa a avut la finalul sezonului o medie de 2.56 goluri / meci, mai mult decat multe alte echipe. Nu puteti spune ca am ales ispre echipa pentru ca strategia noastra sa aibe succes, din moment ce au existat cinci echipe care au facut 20-22 meciuri de sub 2.5 goluri si puteam sa alegem in orice moment una din acele formatii pentru a avea statistici mult mai bune. Dar consideram ca este corect sa mergem pe mana unei echipe de mijloc (si chiar sub) fiindca nu intotdeauna veti avea norocul sa alegeti  cea mai buna echipa pentru un anumit scenariu. 

virtuall-fotball-3.png

Noi am folosit cea mai simpla si cunoscuta strategie de pariuri sportive. Insa exista multe alte strategii pe care le puteti folosi, si sunt destui pariori care pot inventa propriile sisteme care sa se potriveasca perfect pentru aceste campionate virtuale de fotbal. 

Va mai oferim in cele ce urmeaza cateva strategii (tot din randul celor cunoscute), si va asteptam si pe voi sa veniti cu alte idei, si de ce nu, sa le si incercati in practica.

- Fibonacci pe rezultate de egalitate a unei echipe: Cota pentru un egal oscileaza de obicei intre 3.00 si 5.00. Cu un un buget de 88u puteti acoperi o serie de 8 pariuri iar cu un buget de 232u acoperiti 10 pariuri  (1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89).Un rezultat de egalitate va aduce de obicei minim 2 unitati profit la fiecare pariu (cu cat il prindeti mai tarziu, cu atat profitul e mai mare dar si riscul este mai mare). 

- Pariuri pe rezultate albe a unei echipe: Cotele pentru un scor de 0-0 sunt foarte mari. Puteti paria aceeasi suma de bani pe primele pariuri, iar daca rezultatul dorit nu apare, urcati usor miza (dar nu foarte mult). Avantajul acestei strategii este aceea ca puteti acoperi o serie foarte mare de pariuri avand la dispozitie o banca nu foarte consistenta. De exemplu daca ati fi folosit aceasta strategie pe echipa VFL Amsterdam descrisa in exemplul nostru de mai sus, ati fi prins de trei ori scorul corect de 0-0 si ati fi reusit sa generati un profit consistent.

- Pariuri pe cote de 2.00. De data aceasta nu mai vorbim de o strategie ce presupune marirea mizei. Pur si simplu examinati meciurile, echipele, rezultatele recente, clasamentul si alegeti cate un meci din fiecare etapa pe care sa puneti cate un pariu de cota ~2.00. Atata timp cat reusiti sa prindeti peste jumatate din pariuri castigatoare, veti face profit. La o cota de 2.00, si daca alegeti la nimereala un rezultat si tot aveti o probabilitate de aproape 50% sa va iasa pronosticul. Jucand cu atentie, aveti sanse destul de mari sa generati un profit frumos in acest mod, si astfel nici nu mai riscati ca la Fibonacci sau Martingale sa va pierdeti intreaga banca.

Aceste strategii de pariuri sportive pot fi folosite la fotbal virtual doar la aceasta agentie de pariuri online fiindca este singura care ofera campionate virtuale 24/24!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult