1. Home »
  2. Virtuale »
  3. Pariuri virtuale explicate – vezi la ce agenții de pariuri online poți juca

Pariuri virtuale explicate – vezi la ce agenții de pariuri online poți juca

PariuriX
PariuriX

2023-01-23 17:00:00

image Pariuri virtuale explicate – vezi la ce agenții de pariuri online poți juca

Pariurile virtuale sunt acele pariuri sportive plasate pe evenimente care n-au loc în realitate, ci sunt generate de un calculator. Dacă la jocuri de cazino pariem pe rezultatul unei rotiri a ruletei, a unei mâini primite la un joc de cărți sau a unei învârtiri la un slot video, la pariuri virtuale mizăm pe rezultatul unui eveniment sportiv virtual. Astfel pariurile virtuale pot fi considerate un joc de noroc care simulează sporturi precum fotbal, tenis, curse de cai sau curse de mașini.

În cele ce urmează îți voi prezenta casele de pariuri online care oferă pariuri virtuale, iar la finalul articolului îți voi enumera și câteva motive pentru care merită să pariezi pe sporturi virtuale.

Joacă acum la pariuri virtuale cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Agenție
Sporturi virtuale
Pachet bun venit
Betano
NetBet
Casa Pariurilor
fotbal,tenis, baschet, curse de motociclete până la 1750 RON
fotbal,curse de ogari,curse de cai,Sppedway,curse de motociclete 100% până la 500 RON

 

Pariuri virtuale la Betano - pariază acum

pariuri sportive online la betano

Betano oferă pariuri virtuale pe 8 sporturi diferite: fotbal, tenis, baschet, ogari, curse de cai, speedway, ciclism și bile de sticlă.

La fotbal au loc meciuri din 3 în 3 minute, așa că nu ai timp să te plictisești. Echipele pe care poți paria sunt unele virtuale, însă alături de acestea își fac loc și 2 formații care există în realitate: FCSB și CS U Craiova. Motivul este acela că Betano este sponsorul celor două cluburi, deci a fost mai ușor să ajungă la o înțelegere cu ele pentru drepturile de imagine. Comentariul audio este disponibil în limba română, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Gama de pariuri este și ea destul de variată și include opțiuni precum Rezultat final, Total goluri, Scor Corect sau Șansă Dublă.

Și la celelalte sporturi virtuale ne așteaptă destul de multe opțiuni de pariere, în special la baschet și tenis. Cu siguranță nu te vei plictisi. Iar dacă urmărești cu regularitate site-ul Betano, vei vedea că uneori sunt oferite și misiuni pe jocuri virtuale care îți pot aduce recompense suplimentare!

Pariază acum și profită de Misunea pe jocuri virtuale!

pariuri sportive online misiunea virtuala

 

Pariuri pe sporturi virtuale la Netbet - pariază acum

pariuri sportive online cu jocuri lucky 6, next 6

Cei de la Netbet acoperă trei sporturi virtuale: fotbal, motociclism virtual, marble racing, curse de cai și curse de câini. Pariurile pe fotbal virtual au fost scoase, apoi reintroduse.

La cursele din ofertă poți paria pe câștigător, locul 1-2, dar și pe clasarea pe podium. Mai mult decât atât, ai acces la o rubrică de statistici pentru a vedea cum a arătat clasamentul la ultimele curse.

Mai trebuie menționat și că Netbet oferă pariuri pe loterii virtuale precum Lucky 6, Lucky X și NextSix

Pariază acum pe sporturi virtuale și jocuri virtuale!


Pariuri non-sportive la Casa Pariurilor - pariază acum

pariuri sportive online la casa pariurilor

Platforma de virtuale a celor de la Casa Pariurilor este furnizată de același provider ca și cea de la Netbet, deci vei vedea să sunt similitudini evidente. Poți paria pe fotbal, curse virtuale de cai și câini (dar nu și de motociclete), dar și pe Lucky Six și Lucky X. Casa Pariurilor întâmpină clienții noi cu un bonus atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI.

Pariază acum pe sporturi virtuale și jocuri virtuale!
 

Pariuri virtuale la Mozzartbet

pariuri sportive online la mozzarbet

Este una dintre agențiile licențiate care oferă campionate virtuale de fotbal. Ți-am explicat mai jos pe scurt în ce constă un astfel de campionat virtual și de ce merită să pariem pe el. Mozzartbet.ro oferă pariuri virtuale nu doar pe fotbal, ci și pe baschet, tenis și curse de motociclete.

Pariuri virtuale la Superbet - pariază acum

Superbet a introdus de curând secțiunea de pariuri virtuale. Pe lângă fotbal, curse de cai, curse de ogari, Speedway și curse de motociclete, poți paria și pe loterii virtuale: Lucky Six, Lucky X, Next Six, dar și pe ruletă virtuală (European Roulette).

Sunt oferite pariuri virtuale pe mai multe campionate de fotbal, meciurile având ore diferite de începere: Liga Poloniei, Liga Angliei, Liga Spaniei, Liga Italiei. Pentru fiecare competiție există și o secțiune de rezultate.

De ce să pariem pe sporturi virtuale?

Vor fi persoane care vor spune că n-are rost să jucăm la pariuri virtuale din moment ce casele de pariuri ne oferă posibilitatea de a paria zilnic pe sute, poate chiar mii de meciuri și evenimente sportive reale, unde norocul nostru nu este influențat de scriptul unui calculator. Acest lucru este foarte adevărat, dar totuși există câteva avantaje pe care pariurile virtuale le oferă în detrimentul pariurilor reale.

Campionate virtuale de fotbal

Primul lucru care îmi vine în minte îl reprezintă pariurile pe campionate virtuale de fotbal. Sunt tot mai multe agenții online care oferă astfel de pariuri. Ele utilizează o platformă închiriată de la betradar.com, cel mai mare furnizor din lume de rezultate live, statistici, aplicații și unelte fotbal.  

De obicei, un campionat virtual conține 16 echipe, iar un sezon se joacă în întregime în doar două ore și jumătate. La fiecare cinci minute începe o etapă nouă (sau la intervale chiar la scurte), putem plasa foarte multe pariuri pe fiecare meci în parte și putem urmări partidele în simulări live video. Avem chiar și acces la statistici de la partidele /campionatele precedente. Scripturile pe baza cărora sunt generate rezultatele meciurilor sunt inspirate din realitate și urmează scenarii reale, astfel încât vom vedea surprize, echipe care bat tot acasă dar se chinuie în deplasare, formații neexperimentate care își ies din ritm pe final de sezon etc.

Singura diferență cu adevărat notabilă față de un campionat real este aceea că un sezon normal se joacă într-un an, iar unul virtual în doar 150 de minute. Asta ne permite ca în doar două ore și jumătate să aplicăm strategii de pariuri sportive care în realitate ne iau un an întreg. Putem paria în mod repetat pe aceeași echipă o dată la fiecare cinci minute, nu o dată pe săptămână. Într-un interval scurt de timp putem plasa zeci, chiar sute de pariuri, iar astfel un parior bun își poate ridica banca într-un interval foarte scurt de timp.

Pariurile virtuale nu sunt mai imprevizibile decât cele reale

Ai putea spune că pariurile virtuale sunt mai imprevizibile, ceea ce în mod ciudat nu este chiar adevărat. Dacă este să fim corecți până la capăt și pariurile reale sunt foarte imprevizibile; de câte ori n-ai văzut pariuri pierzătoare pe cote de 1.01 sau o echipă care întrerupea o serie de 12 rezultate negative printr-o victorie în fața unei formații care venea după șapte succese la rând? Pariurile virtuale sunt în cel mai rău caz la fel de imprevizibile. Desfășurarea acestora este influențată de niște scripturi, care de fapt sunt inspirate din realitate. Deci la aceste pariuri virtuale vom vedea scenarii care la un moment dat s-au petrecut în viața reală.

Putem paria la orice oră din zi sau din noapte

Am precizat mai sus că agențiile de pariuri oferă zilnic sute sau mii de evenimente sportive reale. Dar dacă vrem să pariem la 5 dimineața pe fotbal? Sau dacă vrem să pariem pe tenis într-o zi când nu prea au loc meciuri? Dar dacă vrem să ne jucăm intens 4-5 ore la pariuri într-o zi de luni când nu prea avem multe evenimente sportive din care să alegem? La pariuri virtuale vom găsi o gamă largă de pariuri și opțiuni de pariere indiferent de ora din zi sau din noapte.

Pariurile virtuale au reprezentat o alternativă bună în timpul pandemiei

În timpul pandemiei de coronavirus, multe evenimente sportive au fost anulate. În schimb pariurile virtuale au oferit și vor oferi mereu aceeași gamă variată de pariere indiferent de vreme sau de probleme globale. Ele pot reprezenta o alternativă bună în zilele în care nu prea sunt evenimente importante pe care să pariem.

Joacă acum la pariuri virtuale cu un pariu fără risc de până la 500RON!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX