Pariuri virtuale explicate – vezi la ce agenții de pariuri online poți juca

14,0k 0

Pariurile virtuale sunt acele pariuri sportive plasate pe evenimente care n-au loc în realitate, ci sunt generate de un calculator. Dacă la jocuri de cazino pariem pe rezultatul unei rotiri a ruletei, a unei mâini primite la un joc de cărți sau a unei învârtiri la un slot video, la pariuri virtuale mizăm pe rezultatul unui eveniment sportiv virtual. Astfel pariurile virtuale pot fi considerate un joc de noroc care simulează sporturi precum fotbal, tenis, curse de cai sau curse de mașini.

În cele ce urmează îți voi prezenta casele de pariuri online care oferă pariuri virtuale, iar la finalul articolului îți voi enumera și câteva motive pentru care merită să pariezi pe sporturi virtuale.

Joacă acum la pariuri virtuale cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Agenție
Sporturi virtuale
Pachet bun venit
Betano
NetBet
Casa Pariurilor

 

 

Pariuri virtuale la Betanopariază acum

pariuri sportive online la betano

Betano oferă pariuri virtuale pe 6 sporturi diferite: fotbal, tenis, baschet, ogari, curse de cai, speedway și ciclism.

La fotbal au loc meciuri din 3 în 3 minute, așa că nu ai timp să te plictisești. Echipele pe care poți paria sunt unele virtuale, însă alături de acestea își fac loc și 2 formații care există în realitate: FCSB și CS U Craiova. Motivul este acela că Betano este sponsorul celor două cluburi, deci a fost mai ușor să ajungă la o înțelegere cu ele pentru drepturile de imagine. Comentariul audio este disponibil în limba română, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Gama de pariuri este și ea destul de variată și include opțiuni precum Rezultat final, Total goluri, Scor Corect sau Șansă Dublă.

Și la celelalte sporturi virtuale ne așteaptă destul de multe opțiuni de pariere, în special la baschet și tenis. Cu siguranță nu te vei plictisi. Iar dacă urmărești cu regularitate site-ul Betano, vei vedea că uneori sunt oferite și misiuni pe jocuri virtuale care îți pot aduce recompense suplimentare!

Pariază acum și profită de Misunea pe jocuri virtuale!

pariuri sportive online misiunea virtuala

 

Pariuri pe sporturi virtuale la Netbet - pariază acum

pariuri sportive online cu jocuri lucky 6, next 6

Cei de la Netbet acoperă trei sporturi virtuale: motociclism virtual, curse de cai și curse de câini. Pe vremuri erau oferite și pariuri pe fotbal virtual, dar din păcate acestea au fost scoase.

La cursele din oferă poți paria pe câștigător, locul 1-2, dar și pe clasarea pe podium. Mai mult decât atât, ai acces la o rubrică de statistici pentru a vedea cum a arătat clasamentul la ultimele curse.

Mai trebuie menționat și că Netbet oferă pariuri pe loterii virtuale precum Lucky 6, Lucky X și NextSix. Avem un articol destul de detaliat despre aceste loterii pe care îl poți accesa AICI.

Săptămânal poți încasa un FREEBET de 25RON dacă pariezi pe sporturi virtuale - detalii aici. Iar dacă deschizi un cont nou acum, te așteaptă și un bonus atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI.

Pariază acum pe sporturi virtuale și jocuri virtuale!


Pariuri non-sportive la Casa Pariurilor - pariază acum

pariuri sportive online la casa pariurilor

Platforma de virtuale a celor de la Casa Pariurilor este furnizată de același provider ca și cea de la Netbet, deci vei vedea să sunt similitudini evidente. Poți paria pe curse virtuale de cai și câini (dar nu și de motociclete), dar și pe Lucky Six și Lucky X. Casa Pariurilor întâmpină clienții noi cu un bonus atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI.

Pariază acum pe sporturi virtuale și jocuri virtuale!
 

Pariuri virtuale la Mozzartbet

pariuri sportive online la mozzarbet

Este singura agenție licențiată pe care o știu care oferă campionate virtuale de fotbal. Ți-am explicat mai jos pe scurt în ce constă un astfel de campionat virtual, și de ce merită să pariem pe el. Ca minus, mozzartbet.ro oferă pariuri virtuale doar pe fotbal și nu acoperă alte sporturi precum baschet, tenis sau curse de cai / ogari.

Probabil mai sunt și alte case de pariuri online licențiate care oferă pariuri virtuale, însă cele enumerate mai sus (în special primele 3) sun tcele recomandate de noi pentru astfel de pariuri non-sportive.

 

De ce să pariem pe sporturi virtuale?

Vor fi persoane care vor spune că n-are rost să jucăm la pariuri virtuale din moment ce casele de pariuri ne oferă posibilitatea de a paria zilnic pe sute, poate chiar mii de meciuri și evenimente sportive reale, unde norocul nostru nu este influențat de scriptul unui calculator. Acest lucru este foarte adevărat, dar totuși există câteva avantaje pe care pariurile virtuale le oferă în detrimentul pariurilor reale.

 

Campionate virtuale de fotbal

Primul lucru care îmi vine în minte îl reprezintă pariurile pe campionate virtuale de fotbal. Este adevărat că în acest moment sunt doar câteva agenții online care oferă astfel de pariuri. Ele utilizează o platformă închiriată de la betradar.com, cel mai mare furnizor din lume de rezultate live, statistici, aplicații și unelte fotbal.  

Un campionat virtual conține 16 echipe, iar un sezon se joacă în întregime în doar două ore și jumătate. La fiecare cinci minute începe o etapă nouă, putem plasa foarte multe pariuri pe fiecare meci în parte și putem urmări partidele în simulări live video. Avem chiar și acces la statistici de la partidele /campionatele precedente. Scripturile pe baza cărora sunt generate rezultatele meciurilor sunt inspirate din realitate și urmează scenarii reale, astfel încât vom vedea surprize, echipe care bat tot acasă dar se chinuie în deplasare, formații neexperimentate care își ies din ritm pe final de sezon etc.

Singura diferență cu adevărat notabilă față de un campionat real este aceea că un sezon normal se joacă într-un an, iar unul virtual în doar 150 de minute. Asta ne permite ca în doar două ore și jumătate să aplicăm strategii de pariuri sportive care în realitate ne iau un an întreg. Putem paria în mod repetat pe aceeași echipă o dată la fiecare cinci minute, nu o dată pe săptămână. Într-un interval scurt de timp putem plasa zeci, chiar sute de pariuri, iar astfel un parior bun își poate ridica banca într-un interval foarte scurt de timp.

 

Pariurile virtuale nu sunt mai imprevizibile decât cele reale

Ai putea spune că pariurile virtuale sunt mai imprevizibile, ceea ce în mod ciudat nu este chiar adevărat. Dacă este să fim corecți până la capăt și pariurile reale sunt foarte imprevizibile; de câte ori n-ai văzut pariuri pierzătoare pe cote de 1.01 sau o echipă care întrerupea o serie de 12 rezultate negative printr-o victorie în fața unei formații care venea după șapte succese la rând? Pariurile virtuale sunt în cel mai rău caz la fel de imprevizibile. Desfășurarea acestora este influențată de niște scripturi, care de fapt sunt inspirate din realitate. Deci la aceste pariuri virtuale vom vedea scenarii care la un moment dat s-au petrecut în viața reală.

 

Putem paria la orice oră din zi sau din noapte

Am precizat mai sus că agențiile de pariuri oferă zilnic sute sau mii de evenimente sportive reale. Dar dacă vrem să pariem la 5 dimineața pe fotbal? Sau dacă vrem să pariem pe tenis într-o zi când nu prea au loc meciuri? Dar dacă vrem să ne jucăm intens 4-5 ore la pariuri într-o zi de luni când nu prea avem multe evenimente sportive din care să alegem? La pariuri virtuale vom găsi o gamă largă de pariuri și opțiuni de pariere indiferent de ora din zi sau din noapte.

 

Pariurile virtuale reprezintă o alternativă bună acum cu Corna Virus

În ultimele zile tot mai multe evenimente sportive au fost anulate, iar numărul acestora probabil va crește în perioada viitoare. În schimb pariurile virtuale ne vor oferi mereu aceeași gamă variată de pariere indiferent de vreme sau de probleme globale, și pot reprezenta o alternativă bună în aceste zile în care nu prea mai avem evenimente importante pe care să pariem.

Joacă acum la pariuri virtuale cu un pariu fără risc de până la 500RON!

Autor