1. Home »
 2. Virtuale »
 3. Pariuri pe sporturi virtuale - ce sunt, cine le oferă, și ce strategii putem folosi?

Pariuri pe sporturi virtuale - ce sunt, cine le oferă, și ce strategii putem folosi?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:02:00

image Pariuri pe sporturi virtuale - ce sunt, cine le oferă, și ce strategii putem folosi?

În ultima vreme pariurile pe sporturi virtuale au ajuns să fie foarte populare printre jucătorii români, iar de aceea în cele ce urmează vrem să vorbim un pic despre acestea. Vom vedea în ce constă, care este agenția licențiată pe care o recomandăm, care sunt cele mai comune nelămuriri în rândul jucătorilor, dar și ce strategii de joc putem utiliza.

Joacă la pariuri virtuale cu un pachet atractiv de bun venit – 100% până la 500RON!

Ce sunt pariurile virtuale?

Pariurile virtuale sunt acele pariuri sportive plasate pe evenimente care n-au loc în realitate, ci sunt generate de un calculator. Dacă la jocuri de cazino pariem pe rezultatul unei rotiri a ruletei, a unei mâini primite la un joc de cărți sau a unei învârtiri la un slot video, la pariuri virtuale mizăm pe rezultatul unui eveniment sportiv virtual. Astfel pariurile virtuale pot fi considerate un joc de noroc care simulează sporturi precum fotbal, tenis, curse de cai sau curse de mașini.

În cadrul acestor pariuri virtuale, ca și la jocurile de cazino, este utilizat un RNG (Random Number Generator) pentru a decide ce se întâmplă în meci. Pentru toți clienții unei agenții sunt aceleași meciuri, aceleași cote și aceleași rezultate, iar evenimentele virtuale pot fi urmărite în simulări live video.

Poate că te întrebi de ce ai juca la pariuri pe sporturi virtuale în detrimentul sporturilor reale? În primul rând ai parte de o ofertă foarte bogată 24/7, așa că vei avea întotdeauna pe ce să pariezi indiferent de ce se întâmplă în lumea reală. În al doilea rând, rezultatele pariurilor tale sunt decise într-un interval de maxim 2-3 minute, astfel încât te poți bucura aproape instant de câștiguri fără a aștepta cu orele deznodământul unui meci. Iar asta deschide și alte posibilități, cum ar fi utilizarea de strategii de pariuri care la sporturi reale ar lua o perioadă foarte lungă de timp (cum ar fi un Fibonacci pe rezultate de egalitate). Iar motivele pot continua.

 

Pariuri pe sporturi virtuale la Betano

Sunt mai multe case de pariuri online licențiate care oferă pariuri pe sporturi virtuale, dar dintre acestea noi recomandăm în special Betano. Aceasta oferă pariuri virtuale pe 6 sporturi diferite:

 • Fotbal virtual - Rezultatul meciului, Scor corect, Șansă dublă, Total goluri, Total goluri Peste/Sub
 • Tenis virtual - Rezultatul meciului, Scorul game-ului, Total Puncte
 • Baschet virtual - Câștigător Meci, Handicap, Total Puncte
 • Curse de câini virtuale - Câștigător, Estimare, Each Way
 • Speedway virtual - Câștigător, Estimare, Each Way
 • Ciclism virtual - Câștigător, Estimare, Pariu Tricast, Each Way
 • Curse de cai virtuale - Câștigător, Estimare, Pariu Tricast, Each Way

Joacă la pariuri virtuale cu un pachet atractiv de bun venit – 100% până la 500RON!

La fotbal au loc meciuri din 3 în 3 minute, așa că nu ai timp să te plictisești. Echipele pe care poți paria sunt unele virtuale, însă alături de acestea își fac loc și 2 formații care există în realitate: FCSB și CS U Craiova. Motivul este acela că Betano este sponsorul celor două cluburi, deci a fost mai ușor să ajungă la o înțelegere cu ele pentru drepturile de imagine. Comentariul audio este disponibil în limba română, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Gama de pariuri este și ea destul de variată și include opțiuni precum Rezultat final, Total goluri, Scor Corect sau Șansă Dublă.

Și la celelalte sporturi virtuale ne așteaptă destul de multe opțiuni de pariere, în special la baschet și tenis. Cu siguranță nu te vei plictisi. Iar dacă urmărești cu regularitate site-ul Betano, vei vedea că uneori sunt oferite și misiuni pe jocuri virtuale care îți pot aduce recompense suplimentare!

 

Întrebări comune despe sporturi virtuale

De-a lungul timpului pariorii mi-au pus mai multe întrebări despre pariuri pe sporturi virtuale, cele mai frecvente fiind:

 • Pot plasa pariuri multiple pe virtuale? - Da, dar sunt anumite tipuri de pariuri care merg jucate doar single (de exemplu pariurile tricast). Acelea nu vor putea fi combinate cu alte pariuri.
 • Pot adăuga pe un bilet atât pariuri sportive cât și pariuri virtuale? - Da, atâta timp cât biletul nu conține selecții care merg jucate doar singure.
 • Pot folosi freebet-uri la jocuri virtuale? - Da, dacă ai un freebet îl poți utiliza nu doar la pariuri sportive, ci și la pariuri virtuale.
 • Cum aflu dacă am câștigat? - În primul rând poți urmări meciul / cursa pe care ai pariat. Plus că în cazul unui pariu câștigător balanța contului va fi actualizată într-un timp foarte scurt. Ai și posibilitatea de a consulta istoricul pariurilor jucate accesând Contul meu – Lista de pariuri.
 • Am probleme cu stream-ul video. De ce? Cea mai comună problemă o reprezintă viteza de internet. Dacă aceasta nu este suficient de bună există posibilitatea ca stream-ul să se blocheze sau să aibă întârzieri. Dar consideri că nu acesta este motivul, atunci cel mai bine este să accesezi serviciul de relații cu clienții Betano.


Strategii ce pot fi aplicate la pariuri pe sporturi virtuale

Unul din marele avantaje ale acestui tip de joc de noroc este acela că putem paria pe meciuri ce au loc 24 / 7, din 3 în 3 minute. Asta ne oferă posibilitatea de a utiliza strategii cu miză progresivă, sisteme de joc, dar și diferite scheme și combinații. Noi vom enumera câteva strategii simple, dar vă așteptăm și pe voi cu sugestii deoarece suntem siguri că unii ați pierdut mult mai mult timp ca noi la pariuri virtuale.

 • Martingale pe over / under la fotbal: de obicei cotele pentru un pariu de tipul peste/sub se învârt în jurul valorii de 2.00, ceea ce este perfect atunci când vorbim despre Martingale. Plasezi un pariu, iar dacă acesta este pierzător atunci dublezi miza pe un pariu similar la următorul meci. Atunci când vei avea un pariu câștigător vei compensa pierderile de la pariurile precedente, și vei face și profit. Atenție însă, Martingale este o strategie riscantă ce necesită și un buget consistent.
 • Fibonacci pe rezultate de egalitate a unei echipe: Cota pentru un egal oscilează de obicei între 3.00 si 5.00. Cu un un buget de 88u puteți acoperi o serie de 8 pariuri, iar cu un buget de 232u acoperiți 10 pariuri  (1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89).Un rezultat de egalitate vă aduce de obicei minim 2 unități profit la fiecare pariu (cu cât îl prindeți mai tarziu, cu atât profitul este mai mare, dar și riscul este mai mare).
 • Pariuri pe rezultate albe: Cotele pentru un scor de 0-0 sunt foarte mari. Puteți paria aceeași sumă de bani pe primele pariuri, iar dacă rezultatul dorit nu apare, urcați ușor miza (dar nu foarte mult). Avantajul acestei strategii este aceea că puteți acoperi o serie foarte mare de pariuri având la dispoziție o bancă nu foarte consistentă, plus că nu pierdeți mult timp deoarece meciurile au loc într-un ritm foarte rapid, unul după celălalt.

Joacă la pariuri virtuale cu un pachet atractiv de bun venit – 100% până la 500RON!
 

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX