1. Home »
  2. Virtuale »
  3. Pariuri virtuale - la ce case de pariuri online licențiate putem paria pe sporturi virtuale?

Pariuri virtuale - la ce case de pariuri online licențiate putem paria pe sporturi virtuale?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-04 05:10:00

image Pariuri virtuale - la ce case de pariuri online licențiate putem paria pe sporturi virtuale?

Ai jucat vreodată la pariuri virtuale? Acestea sunt destul de populare, dar nu cum erau în urmă cu vreo 2-3 ani. Chiar și așa, sunt case de pariuri online licențiate care încă oferă pariuri pe sporturi virtuale și pe care le voi enumera mai jos. Îți voi arăta și cu ce vine fiecare operator pe acest segment, deoarece unii oferă anumite facilități speciale ce nu pot fi găsite la concurență. Dar înainte de toate, hai să îți arăt care sunt avantajele și dezavantajele pariurilor virtuale.

PLASEAZĂ PARIURI VIRTUALE LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!


AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE PARIURI VIRTUALE

Avantaje

  • Poți paria la orice oră din zi și din noapte, oferta fiind în orice moment la fel de atractivă.
  • Sunt agenții de pariuri online ce oferă campionate virtuale de fotbal, ceea ce înseamnă că poți paria în mod constant pe aceeași echipă. În aceeași ordine de idei, poți aplica strategii precum Martingale sau Fibonacci pe un sezon întreg în decurs de câteva ore, față de sportul real unde ți-ar lua un an întreg.
  • Pariurile pe sporturi virtuale reprezintă un mod interesant de a te distra.


Dezavantaje

  • Rezultatele țin strict de noroc, și nu există nici o strategie în lumea asta care să îți garanteze câștiguri sigure. Chiar dacă pariezi pe campionate virtuale, analiza meciurilor precedente nu te ajută la mare lucru ținând cont că toate meciurile sunt generate de un calculator.
  • Trebuie să aloci din start un buget clar pentru pariuri virtuale pentru că este ușor să te lași luat de val. Poți plasa un număr mare de pariuri într-un interval foate scurt de timp, și implicit să pierzi instant sume consistente de bani fără să îți dai seama.
  • Parcă nu au același farmec ca sporturile reale, cel puțin din punctul meu de vedere.

Joacă responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă ai probleme, poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

 

CASE DE PARIURI ONLINE CE OFERĂ PARIURI VIRTUALE

Netbet (L1160651W000195) - deschide cont acum

Oferă pariuri virtuale pe fotbal, curse de cai și curse de câini. Evenimentele sunt independente unul de altul, ceea ce înseamnă că nu sunt oferite campionate sau turnee virtuale. La meciurile virtuale de fotbal găsim în jur de 11 opțiuni de pariere. La Netbet mai găsim și pariuri pe loteria virtuală Lucky 6, fiind una din puținele agenții care oferă așa ceva online. 

 

Fortuna Bet (L1160665W000326) - deschide cont acum

Oferă pariuri pe șase sporturi virtuale: fotbal, tenis, ciclism, motociclism, curse de cai și curse de câini. Nici aici nu găsim competiții virtuale, fiecare eveniment fiind independent. Are loc câte un meci / o cursă la fiecare 5 minute (aproximativ).

 

Superbet (L1160659W000328) - află mai multe despre agenție

Superbet acoperă și ea tot 6 sporturi virtuale: fotbal, tenis, motociclism, curse de cai, și două tipuri de curse de câini: cu 6 și cu 8 câini. Superbet iese totuși mai degrabă în evidență prin faptul că oferă nu mai puțin de 3 loterii virtuale: Lucky 6, Lucky X și Next Six, cea din urmă fiind o loterie virtuală la care se pariază doar live! Deci vorbim de un serviciu inovativ. Dar din nou ai grijă, că poate mânca mulți bani dacă nu ești precaut! Joacă responsabil! 

 

Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017) - află mai multe despre agenție

Oferă doar pariuri virtuale pe fotbal, dar este singura agenție licențiată la care încă găsim campionate virtuale. Pe vremuri mai erau și altele precum sportingbet.ro sau betfair.ro, dar ele au renunțat între timp la acest serviciu.  Un campionat virtual are 16 echipe, deci 30 de etape. Un sezon întreg se joacă în 2.5 - 3 ore, ceea ce e destul de tare. La fiecare meci sunt oferite peste 40 de opțiuni de pariere. Dacă vrei să vezi ce strategii de pariuri ai putea aplica pe un sezon virtual de fotbal, recomand să accesezi ACEST LINK.

PLASEAZĂ PARIURI VIRTUALE LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX