1. Home »
 2. Resurse »
 3. Cum verific identitatea contului de pariuri online pentru a rămâne în siguranță?

Cum verific identitatea contului de pariuri online pentru a rămâne în siguranță?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:24:00

image Cum verific identitatea contului de pariuri online pentru a rămâne în siguranță?

Indiferent de casa de pariuri online la care joci, aceasta este obligată prin lege să verifice dacă datele introduse de tine sunt reale. Dacă nu ar face-o, atunci ai putea evita plata impozitelor pe pariuri la stat, minorii ar putea paria, sau diferiți indivizi ar putea profita de această breșă pentru diferite activități ilegale cum ar fi spălarea de bani. Verificarea contului de pariuri trebuie parcursă în maxim 30 de zile de la înregistrare, și se face trimițând copii după anumite documente către agenția la care joci. În cele ce urmează îți vom arăta cum se parcurge procesul de verificare KYC la Betano, una din agențiile de top din România.

Deschide cont, verifică documentele, și joacă chiar acum cu un pachet atractiv de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce acte trebuie să trimit?
 2. Unde trimit documentele?
 3. Cum procedez ca documentele să nu fie respinse?
 4. Întrebări comune de la pariori

 

1. Ce acte trebuie să trimit pentru verificarea contului Betano?

În primă fază va trebui să trimiți:

 • copie după un act de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere)
 • copie după o factură de utilități (curent, gaze, internet, TV) care să fie pe numele tău și să nu fie mai veche de 60 de zile. Dacă nu poți face rost de așa ceva, citește mai jos pentru a vedea ce soluții ai.
 • dovadă a metodei de plată utilizate la primul depozit (de exemplu o copie după cardul de credit / debit). Tot mai jos ți-am arătat cum se trimite în siguranță o copie după card.

Este posibil ca dovada metodei de plată să nu fie obligatorie din prima (sigur nu e dacă verifici contul înainte de a efectua un depozit), dar înainte să retragi pentru prima dată tot va trebui să oferi copii și după aceasta.

 

2. Verificare cont Betano - unde trimit documentele?

Documentele se uploadează direct pe site-ul Betano. Dă click pe numele tău de utilizator, după care vei fi redirecționat către pagina contului tău. Aici trebuie să selectezi ”Profil” - ”Încărcare documente” și să uploadezi documentele menționate mai sus. Sunt trecute și câteva indicații de bază care îți vor ușura procesul de verificare a contului.

 

3. Cum procedez ca documenele să nu fie respinse?

Documentele trimise trebuie să respecte următoarele criterii, altfel vor fi respinse:

 • Fișierele trebuiesc pozate, nu scanate! 
 • Toate informațiile trebuie să fie vizibile, clare, și ușor de citit.
 • Toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile (nu sunt sigur dacă această regulă este respectată cu strictețe precum la alte case de pariuri online, dar este mai bine să fii precaut).
 • Sunt acceptate următoarele formate: jpg , jpeg , gif, png , bmp , tiff , tif
 • Dimensiunea maximă a fișierului nu trebuie să depășească 4MB.

De obicei contul este verificat în 24 – 48 de ore, dar timpul este influențat și de numărul de solicitări din acel moment.

 

4. Întrebări comune despre verificarea identității la Betano.ro

În cât timp este verificat contul?

De regulă procesul de verificare al contului Betano durează 24 – 48 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura mai mult sau mai puțin.


Ce fac dacă nu am o factură de utilități pe numele meu?

Dacă toate facturile sunt pe numele altor membri din casă, atunci este bună și o copie după un extras de cont bancar cu condiția să îți apară numele și adresa pe ea. De exemplu la Banca Transilvania trebuie să soliciți un extras de cont detaliat; în caz contrar vei primi unul simplu care nu conține adresa, deci nu este bun.

 

Există posibilitatea să mi se ceară acte suplimentare?

Dacă depui cu cardul de credit / debit după ce ți-ai verificat deja contul, vei fi înștiințat că trebuie să trimiți o copie față / verso a acestuia. Cei de la Betano precizează clar pe site că au dreptul în orice moment să solicite acte suplimentare și să facă verificări în plus față de cele standard, deci nu trebuie să te sperii dacă ești luat la ”purificat” atunci când soliciți o retragere.

 

Cât timp am să îmi verific contul?

Din momentul în care ai deschis un cont, ai la dispoziție conform legii 30 de zile pentru a verifica identitatea contului Betano. Cum vei ști care este termenul limită? Atunci când te loghezi pe site-ul agenției se va încărca automat o notificare care are rolul de a îți aminti că trebuie să trimiți câteva acte până la o anumită dată.

 

Ce se întâmplă dacă nu verific contul de pariuri?

Dacă te apropii de data limită la care îți poți verifica identitatea, și nu dai nici un semn de viață, vei primi din partea agenției un mail în care vei fi înștiințat că în câteva zile contul de pariuri sportive online Betano va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Așa prevede legea, deci nu te fură agenția în niciun fel.

 

Dacă am depus cu cardul, ce am de trimis?

Dacă ai depus cu cardul, atunci la scurt timp vei primi un mail prin care vei fi înștiințat că va trebui să trimiți o copie față-verso a acestuia. Pe față va trebui să lași vizibile primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale numărului cardului (deci trebuiesc acoperite cifrele 7 – 12 ). Din numărul de pe spate va trebui să lași vizibile primele 4 cifre, și să le acoperi pe ultimele 3 (codul CVV). Nu ai voie să acoperi alte informații de pe cele două părți. Dacă ai depus utilizând o altă metodă de plată, atunci este la latitudinea agenției dacă să îți solicite sau nu o dovadă a depozitului (vei fi înștiințat pe mail sau prin mesaj intern).

Deschide cont, verifică documentele, și joacă chiar acum cu un pachet atractiv de bun venit!

Citește și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX