1. Home »
 2. Resurse »
 3. Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple

Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:19:00

image Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple

Află tot ce trebuie să știi despre verificarea contului KYC la casele de pariuri online recomandate de PariuriX. Am vorbit cu reprezentanți a celor mai importante agenții de pariuri din România, iar acum avem exemple clare cum e bine și cum nu e bine să trimiți documentele, am aflat detalii specifice despre procesul de verificare a fiecărui operator în parte, și am descoperit cele mai comune motive pentru care actele pot fi refuzate. Toate aceste informații și multe altele pot fi găsite mai jos.

VEZI TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!


VERIFICARE KYC - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Verificarea contului de pariuri - obligatorie prin lege
  1.1 Motivele principale pentru care verificarea este obligatorie
  1.2 Mă supun vreunui risc dacă trimit documentele solicitate?

 2. Know Your Customer - Care este procedeul tipic de verificare?
  2.1 Ce fac dacă nu am o factură de utilități pe numele meu?

 3. Cele mai frecvente motive pentru respingerea unui document

 4. Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate
  4.1 Unibet
  4.2 Betano
  4.3 Netbet
  4.4 Superbet
  4.5 Betfair
  4.6 Winmasters
  4.7 888Sport
  4.8 PublicWin

 

1. VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI – OBLIGATORIE PRIN LEGE

Procesul de verificare a identității se numește KYC (Know your customer) și reprezintă un pas obligatoriu de parcurs la fiecare operator licențiat ONJN.

Conform  articolului 129 alineatul (5) din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016, conturile de pariuri neverificate în termen de 30 de zile de la deschidere trebuie închise, iar banii de pe cont trebuie transferați în conturile statului fără ca jucătorul să aibă posibilitatea de a îi mai recupera.

Bagă la cap acest lucru pentru că nu sunt puțini acei pariori care se plâng pe forumul de discuții PariuriX sau pe rețelele de socializare că au fost furați de către casele de pariuri care i-au lăsat fără bani pe cont. Când îi întrebam dacă și-au verificat contul conform legii, majoritatea dădeau din umeri și spuneau că nu. Este bine să fim un pic informați pentru a cunoaște și respecta legile în vigoare.

Acești pariori și-au pierdut banii pentru că nu au dat importanță nenumăratelor mail-uri / mesaje primite de la agenții în decursul celor 30 de zile de la înregistrare, bani care oricum nu au rămas la operatori, ci au ajuns la bugetul statului român.

 

1.1 Motivele principale pentru care verificarea este obligatorie

Ai de plătit impozit, deci statul vrea să știe cine ești

Bun, verificarea contului este obligatorie prin lege. Dar de ce această strictețe? De ce ține morțiș statul și operatorul să știe cine se ascunde în spatele monitorului? Statul vrea să știe al cui e contul pentru că ai de plătit impozit, așa că vrând nevrând nu ai cum să joci cu un cont anonim. Oricum nu îți bate capul cu impozitul, acesta este oprit la sursă o dată pe an.


Spălare de bani și verificare vârstă

Plus că un cont (de orice fel) pe care se pot stoca bani se încadrează și prin alte sfere legislative. Cum ar fi prevenția spălării de bani. Probabil că vei râde auzind asta. Dar gândește-te în felul următor. Dacă conturile ar fi anonime, sau dacă s-ar facilita deschiderea lor de pe date false, nu crezi că ar apărea băieții deștepți care să le folosească și pentru activități mai puțin curate?

Operatorii trebuie să verifice conturile pentru a se asigura că jucătorii au vârsta minimă legală. Așa cum am mai spus, recomand să vă apucați de pariuri doar după 20 de ani, după ce mai prindeți puțin din simțul răspunderii. CLICK AICI pentru a afla mai multe informații despre pariurile în rândul minorilor.
 

Operatorii online vor să își cunoască clienții

KYC - Know Your customers, adică cunoașteți clienții. Dacă tu ai o afacere, nu vrei să știi cine sunt clienții tăi? Mai ales când ai câteva reguli interne care trebuiesc respectate? În primul rând este interzis ca aceeași persoană să aibă mai mult de 1 cont la o agenție. La fel nu este permis ca mai multe persoane din aceeași casă sau aceeași familie să aplice pentru aceeași ofertă. Verificând identitatea clienților se previne abuzul față de ofertele promoționale.

 

1.2 Mă supun vreunui risc dacă trimit documentele solicitate?

Mulți pariori evită pariurile online deoarece nu vor să își expună datele la o casă de pariuri pe internet. Pot înțelege acest motiv de îngrijorare, dar trebuie să îți pui următoarea întrebare – atunci când dai casierei de la agenția stradală buletinul pentru a scoate câștigurile nu îți expui datele? Sau atunci când faci un credit, cumperi ceva cu garanție, când te duci la bancă, sau în multe alte situații - ești sigur că atunci datele tale sunt mai în siguranță decât atunci când joci la o casă de pariuri online? Dacă cineva este rău intenționat datele tale pot fi compromise indiferent unde lucrează. În viața de zi cu zi sunt nenumărate situații în care ne expunem datele, asta este societatea în care trăim.

Ce îți pot spune este că operatorii sunt obligați să asigure protejarea datelor.  Datele personale și tranzacțiile financiare sunt protejate cu SSL (Secure Sockets Layer), iar toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt. Asta înseamnă că bazele de date ale caselor de pariuri sunt greu de spart, și nici măcar angajații nu au în vreun moment acces la datele bancare complete. 

Dar copii după card? Este normal să ceară așa ceva?  Da, pentru că trebuie să dovedești că este al tău. Doar că în cazul acesta staff-ul agenției îți va cere să acoperi anumite cifre. Deci pentru un angajat rău-intenționat cardul tău va fi doar o bucată de carton. Dacă și așa te deranjează, să știi că există soluții. În urmă cu vreo 10 ani nu puteam depune decât cu cardul sau prin transfer bancar. Acum ești privilegiat pentru că ai tot felul de alternative: Skrill, Neteller, Paysafecard etc. Mai nou unii operatori te lasă să depui chiar din agenții stradale. Te duci la ghișeu, dai banii ca și atunci când pui un bilet, și îi primești imediat pe contul online. Simplu, fără bătăi de cap, și fără să trebuiască să expui datele cardului. O astfel de agenție este ACEASTA – poți depune și retrage din sucursale Favbet și Smith&Smith. Sau ACEASTA, ea deține peste 600 de sucursale în toată țara, deci poți depune foarte ușor fără card. 

Și încă un lucru important - nu primești plicuri acasă de la agenția de pariuri așa cum cred mulți (nici atunci când ai contul de verificat, dar nici în alte situații).  Dacă nu vrei ca apropiații să afle că joci online, atunci nu vor avea cum să afle, toate documentele trimise de tine fiind strict confidențiale (deși nu aș recomenda astfel de secrete).

 

2. KNOW YOUR CUSTOMER -  CARE ESTE PROCEDEUL TIPIC DE VERIFICARE?

Următoarele informații sunt valabile la toate casele de pariuri licențiate, deci citește cu atenție! Pentru o verificare completă a contului sunt necesare 3 tipuri de documente:

 • copie după un act de identitate – buletin, pașaport sau permis de conducere - orice agenție cere un astfel de document în 30 de zile de la înregistrare, acest lucru este valabil peste tot fără excepție (sau cel puțin ar trebui să fie)
 • o dovadă a adresei  - o factură de utilități pe numele tău (tv, internet, gaze, curent etc - dar vezi că unele agenții acceptă doar anumite tipuri de facturi) sau un extras de cont bancar detaliat care să conțină adresa ta (dacă nu conține adresa, nu este valabil). Unele agenții solicită un astfel de document din prima, alături de copia după actul de identitate, altele pot cere ulterior după ce ai parcurs verificarea inițială.
 • o dovadă a metodei de plată utilizate – de exemplu o copie față / verso a cardului de credit / debit (poate fi cerută după efectuarea primei depuneri, poate fi solicitată ulterior, sau chiar niciodată - depinde de la caz la caz). Se pot cere dovezi și după portofele Skrill / Neteller sau alte metode de plată, dar mult mai rar ce-i drept. O astfel de dovadă nu va fi cerută înainte de a depune cu respectiva metodă de plată.

Unele agenții ar putea solicita în primă fază doar o copie după actul de identitate, dar probabil mai devreme sau mai târziu va fi solicitată și dovada adresei. Ia în considerare faptul că orice operator are dreptul legal de a face ulterior și alte verificări suplimentare, inclusiv să îți ceară poză cu tine ținând buletinul în mână, sau verificare telefonică unde îți vor fi puse câteva întrebări.  Dar astfel de verificări suplimentare nu trebuie neapărat să se încadreze în termenul legal de 30 de zile (doar prima). Chiar și așa, operatorul îți poate impune un termen limită propriu sau anumite restricții până parcurgi acei pași suplimentari.

Încă ceva în legătură cu verificarea de bază - recomand să trimiți documentele din timp și să nu aștepți până la finalul perioadei de 30 de zile, pentru că verificarea poate dura câteva zile, deci riști să ai contul suspendat temporar.

 

2.1 Ce fac dacă nu am o factură de utilități pe numele meu?

Să presupunem că atunci când doriţi să efectuaţi verificarea contului vi se solicita o factură pe numele vostru şi nu deţineţi un astfel de act. Cel mai indicat este să mergeţi la bancă şi să solicitaţi un extras de cont bancar detaliat. În cadrul acestui document bancar apar numele şi adresa voastră. În cazul în care nici acest lucru nu este posibil, mai există varianta să trimiteţi agenţiei de pariuri online un mail în care să explicaţi că locuiţi cu părinţii şi n-aveţi facturi pe numele vostru.

Aceasta este o explicaţie plauzibilă şi ar trebui să funcţioneze. Totuşi, şi în acest caz vi se va cere o copie după o factură de utilităţi pe numele părinţilor. Ţineţi cont de faptul că numele de familie trebuie să fie identic cu cel din buletin, altfel riscaţi ca agenţia de pariuri online să vă blocheze contul o perioadă, considerând acţiunea voastră ca fiind frauduloasă.

Aşadar aveţi mare grijă atunci când aveţi probleme cu actele, pentru că la prima greşeală cât de mică şi care ridică suspiciuni veţi fi imediat sancţionaţi fără drept de apel.


3. CELE MAI FRECVENTE MOTIVE PENTRU RESPINGEREA UNUI DOCUMENT

Mulți pariori consideră că Unibet (vezi site-ul agenției) este printre cele mai strice agenții când vine vorba de verificarea identității contului. Reprezentanții acestei case de pariuri și-au făcut timp pentru a prezenta pe larg motivele cele mai comune pentru care documentele trimise de pariori sunt de obicei respinse, și vreau să le mulțumesc pe această cale! Citește cu atenție și bagă la cap, pentru că multe din aceste aspecte sunt valabile la orice casă de pariuri licențiată, și nu doar la Unibet! De fapt și cei de la Sportingbet (intră pe site) ne-au spus în mare cam aceleași lucruri. Și sunt convins că vei găsi aici câteva informații pe care sigur nu le știai (recunosc că nici eu nu cunoșteam câteva din ele).


În poză trebuie să apară toate cele 4 colțuri ale documentului

Poate nu toate agențiile respectă această regulă ca la carte (Unibet chiar ține cont de ea fără excepție),  dar oricum și cele care mai lasă de la ele tot nu vor accepta ca informații importante să nu apară în poză, sau să lipsească o bucată consistentă din document.

Verificarea cont KYC

Poză la care lipsesc colțurile și o bucată consistentă din document 


Pozele trebuie făcute fără blitz

Pozele trebuie făcute fără blitz deoarece reflexia acestuia poate acoperi unele date de identificare necesare verificării. Poza trebuie să cuprindă tot documentul în imagine (toate cele 4 colțuri ale documentului).
 

Neclaritatea pozei și lipsa de informații de pe documente duce la nevalidare

Cel mai comun motiv pentru respingerea unui document este calitatea slabă a acestuia, al doilea cel mai comun motiv este lipsa de informații de pe documente – spre exemplu ori nu e prins tot documentul în poză, ori factura / extrasul de cont samd este îndoit / împăturit, ori pentru verificarea adresei este trimis un extras de cont BCR/BRD care nu are adresa clientului pe el și implicit, nu poate fi verificată (de la alte bănci e ok pentru că conține adresa).

Verificarea cont KYC

Poză neclară, nu sunt vizibile toate colțurile, este făcută cu blitz


Cardul trebuie semnat

Dacă ai depus cu cardul și îți este solicitată o copie față / verso a acestuia, ia în considerare faptul că pe el scrie ”NOT VALID UNLESS SIGNED ”, deci TREBUIE să fie semnat pe spate pentru că altfel este ca o bucată de plastic fără validare / consimțământ din partea posesorului, deci nu poate face obiectul niciunei verificări.  Acesta trebuie semnat de către TITULAR, și nu de o altă persoană. Cardul se poate semna în intimitatea locuinței proprii, nu trebuie mers la bancă.
 

Nu acoperi informații importante de pe documente!

Copia după actul de identitate trebuie să fie complet vizibilă. Nu ai voie să acoperi CNP-ul sau alte date! În caz contrar documentul va fi respins! Cei de la Sportingbet (vezi site-ul agenției) ne spuneau că unii clienți acopereau cu degetele ba data expirării, ba codul de jos etc.

În cazul copiei după card vei putea acoperi anumite cifre; vei fi înștiințat de către agenție exact ce cifre (diferă de la operator la operator). Dar trebui să acoperi doar respectivele cifre, nimic în plus!

Verificarea cont KYC

Poză ce nu conține toate colțurile, informațiile sunt acoperite.
Poze preluate de pe pokerstars.com


Trimiterea documentelor greșite

Un alt motiv foarte comun pentru nevalidarea procesului de verificare este trimiterea unui alt document – pentru verificarea identității ajung la operator poze cu posesorul lângă minunata lui mașina, sau în poartă spunând “aici stau”, sau de la party-uri șamd – evident aceste poze nu sunt suficiente pentru verificarea adresei. Unii client trimit din partea băncii orice alt document în locul extrasului de cont – lista IBAN-uri, contracte, chitanțe șamd – acestea nu pot substitui extrasul de cont.

O categorie aparte o reprezintă extrasele de cont de la IFN-uri sau societăți de tranzacționare aprobate de BNR (NON IFN – există numai una în RO în acest moment) – aceste societăți, au conturi contabile pentru client – și un cont de triaj deschis în numele lor la o bancă. Extrasul de cont (contabil) de la un IFN, nu reprezintă un extras de cont bancar.


Atenție la depuneri

Pariorii trebuie să utilizeze la depuneri și retrageri numai metode de plată proprii - altfel pot apărea întârzieri / probleme la retragere. O depunere trebuie rulată o dată, chiar și pe cote sigure, altfel depunerea nu face sens și se intră în sfera legislației de prevenire a unor lucruri mai puțin oneste (spălare de bani, transferuri de fonduri în afara sistemului fiscalizat, șamd).


Atenție dacă adresa din buletin nu coincide cu cea completată pe site-ul de pariuri

În cazul agențiilor care cer inițial doar copie după act de identitate, dacă adresa completată la înregistrare nu coincide cu cea din buletin, atunci mai mult ca sigur procesul de verificare nu va fi validat din prima, ci va trebui să trimiți și o dovadă a adresei.

Joacă acum la agenția recomandată și primești un pachet atractiv de bun venit!

 

4.VERIFICAREA CONT KYC LA TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE

Procedura KYC poate diferi de la operator la operator, deci nu este identică peste tot. Fiecare bookmaker poate avea propriile criterii și cerințe când vine vorba de verificarea identității, iar de aceea este bine să citești secțiunea corespunzătoare operatorului care te interesează.

Noi ne vom concentra în cele ce urmează pe cele 8 agenții de pariuri online recomandate de PariuriX. Am contactat managerii fiecărei agenții în parte și le-am pus câteva întrebări specifice ale căror răspuns nu poate fi găsit pe pagina de Help / Ajutor.  Deci mai bine pierzi acum câteva minute să citești rândurile următoare decât să fii nevoit ulterior să trimiți de 5 ori un document pentru că a fost un lucru pe care nu l-ai știut.


4.1 Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe site-ul Unibet și loghează-te pe contul tău.
 • Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus a paginii, și apasă butonul ”Contul meu”.
 • Vei fi redirecționat către o pagină precum cea din poza de mai jos, pe care trebuie să selectezi din meniul din stânga opțiunea ”Contul meu” – ”Verificarea contului”.
 • Apasă pe ”Alegeți fișierele” pentru a încărca documentele solicitate.

Verificarea cont KYC

Documente solicitate după înregistrare

În primă fază este cerută doar o copie după un act de identitate pe care trebuie să se vadă clar numărul  documentului, numele întreg și data nașterii. Poți trimite o copie după cartea de identitate (doar fața), pașaport (copie după pagina care conține fotografia) sau permis de conducere (copie după ambele părți, nu este acceptat permisul de conducere temporar).

Înaintea acestei verificări nu sunt permise depuneri mai mari de 880 RON (sau 200 euro echivalent la curs – dar cel mai sigur 880 ron, euro nu va fi sub 4,4 în principiu). Pentru această primă verificare sunt acceptate și documente scanate, însă de obicei se preferă fotografiate, iar scanările au mai mari șanse să fie respinse. Așa cum am zis și la începutul articolului, verificarea de bază trebuie făcută în 30 de zile de la înregistrare.


Documente ce pot fi solicitate ulterior

Mai devreme sau mai târziu va fi solicitată probabil și o dovadă a adresei - extras de cont bancar detaliat (care să conțină adresa) sau o factură de utilități pe numele tău. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni calendaristice! 

De asemenea, la un moment dat este posibil să fie solicitată și o dovadă a metodei de plată utilizate.  Există unele cazuri când aceste date sunt solicitate încă de la prima depunere (ex: prima depunere mare, dispozitiv utilizat și de un alt cont, card ce se încearcă a fi folosit pentru depuneri, utilizat pe alt cont, șamd).  Cardul trebuie fotografiat fără blitz și să fie prinse toate cele 4 colțuri în imagine.

Pe fața cardului trebuie să fie vizibile primele 6 cifre și ultimele 4 cifre. Doar cele 6 cifre rămase trebuie acoperite, în rest toate informațiile de pe fața cardului să rămână vizibile!  Pe spatele cardului codul CVV trebuie acoperit (ultimele 3 cifre).  Daca sunt cifre în relief pe față și relieful lor se vede pe spate  - atunci să fie vizibile primele 4 și ultimele 6 (cele de pe fața cardului în oglindă). Cum am zis și mai sus, cardul trebuie semnat pe spate de către proprietar, altfel nu va fi acceptat!
 

Alte lucruri Important de știut

Documentele trimise trebuie să respecte următoarele criterii, altfel vor fi respinse:

 • Fotografiile să fie color și nu depășească 10 MB
 • Este recomandat ca documentele să fie fotografiate. Posibil să fie acceptate și documente scanate, dar în același timp este posibil și să fie respinse.
 • Sunt acceptate următoarele formate: jpg , jpeg , png , bmp , tiff , doc , docx.
 • Dovada adresei să nu fie mai veche de 3 luni calendaristice
 • Toate informațiile să fie vizibile, clare.
 • Toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile! Atenție, acesta este un aspect pe care mulți îl ignoră. Dacă în poză nu apar toate cele 4 colțuri, atunci documentul respectiv va fi respins! Iar cei de la Unibet chiar nu glumesc în ceea ce privește respectarea acestui punct.

De obicei actele vor fi verificate în maxim 3-5 zile lucrătoare. Dacă încerci să uplodezi documente de pe site dar acestea nu sunt procesate, atunci este posibil că nu ai respectat toate criteriile de mai sus. Dacă ești sigur că le-ai respectat dar încă întâmpini probleme, atunci contactează serviciul de relații cu clienții.

Deschide cont și încasează un pachet de bun venit în octombrie 2020: 100% până la 300RON!4.2 Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?
 • Intră pe site-ul Betano și loghează-te pe contul tău.
 • Dă click pe numele tău de utilizator, după care vei fi redirecționat către pagina contului tău.
 • Aici trebuie să selectezi ”Profil” - ”Încărcare documente” și să uplodezi documentele menționate mai sus.


Verificarea cont KYC


Documente solicitate după înregistrare

În decurs de 30 de zile de la înregistrare va trebui să trimiți o copie după un act de identitate (pașaport / permis de conducere / carte de identitate) și o dovadă a adresei de domiciliu (extras de cont detaliat sau factură de utilități -  curent, gaze, internet, TV ) care să conțină numele tău și adresa. Acest document trebuie să nu fie mai vechi de 2 luni calendaristice. Deci ambele documente sunt necesare din prima!


Dovadă a metodei de plată utilizate la primul depozit

Dacă ai depus cu cardul, atunci la scurt timp vei primi un mail prin care vei fi înștiințat că este necesară o copie față-verso a acestuia. Pe față va trebui să lași vizibile primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale numărului cardului (cifrele 7 – 12 trebuiesc acoperite). Din numărul de pe spate va trebui să lași vizibile primele 4 cifre, și să le acoperi pe ultimele 3 (codul CVV). Nu ai voie să acoperi alte informații de pe cele două părți. Dacă ai depus utilizând o altă metodă de plată, atunci este la latitudinea agenției dacă să îți solicite sau nu o dovadă a depozitului (vei fi înștiințat pe mail sau prin mesaj intern).


Alte lucruri importante de știut

Documentele trimise trebuie să respecte următoarele criterii, altfel vor fi respinse:

 • Fișierele trebuiesc pozate, nu scanate!  Chiar și așa toate informațiile să fie vizibile, clare.
 • Toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile (nu sunt sigur dacă respectă această regulă cu aceeași strictețe ca Unibet, dar este mai bine să fii precaut).
 • Sunt acceptate următoarele formate: jpg , jpeg , gif, png , bmp , tiff , tif
 • Dimensiunea maximă a fișierului nu trebuie să depășească 4MB.

De obicei contul este verificat în 24 – 48 de ore, dar timpul este influențat și de numărul de solicitări din acel moment.

Deschide cont și încasează un pachet exclusiv de bun venit în octombrie 2020:

500RON FREEBET + 100% EXTRA până la 500RON
 

4.3 Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe site-ul Netbet și loghează-te pe contul tău.
 • Dă click pe nick-ul tău din colțul dreapta sus a paginii; se va încărca un drop menu din care trebuie să selectezi opțiunea ”Date personale”.
 • Vei fi redirecționat către o pagină nouă unde trebuie să accesezi Preferințe – Trimitere documente.
 • Dacă întâmpini probleme poți trimite documentele solicitate și pe mail la adresa [email protected] (să incluzi și userul tău în mail).

Verificarea cont KYC

 
Documente solicitate după înregistrare

Pentru o verificare inițială este suficientă o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere).  Înaintea acestei verificări nu sunt permise depuneri mai mari de 200€. Ca și la celelalte agenții, această verificare de bază trebuie făcută în maxim 30 de zile de la înregistrare.


Documente ce pot fi solicitate ulterior

Ca la orice operator licențiat, probabil mai devreme sau mai târziu va fi solicitată și o dovadă a adresei (factură de utilități / extras de cont detaliat), și poate o dovadă a metodei de plată utilizate. Agenția poate face și alte verificări suplimentare.
 

Alte lucruri importante de știut

 • Este recomandat ca actele trimise să fie scanate – documentele fotografiate au șanse mari să fie respinse! Totuși dacă sunt de foarte bună calitate s-ar putea să fie acceptate.
 • Un cont certificat asigură o procesare mai rapidă a retragerilor, bonusuri și promoții mai atractive, răspunsuri mai rapide din partea serviciului de relații cu clienții.
 • Sunt acceptate următoarele formate: .bmp, .jpg, .jpeg, .gif, .doc sau .ppt.
 • Toate informațiile să fie vizibile, clare.

Deschide cont și încasează un pariu fără risc de 100% până la 500RON


 

4.4 Superbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?
 • Intră pe site-ul Superbet și loghează-te pe contul tău.
 • Imediat după ce îți deschizi un cont de pariuri, vei vedea că pe pagina principală a site-ului apare un mesaj prin care ești atenționat că trebuie să îți verifici identitatea. Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile din acel mesaj.

Verificarea cont KYC

Documente solicitate după înregistrare

 Pentru verificarea identității în conformitate cu legislația actuală, utilizatorilor le sunt solicitate următoarele documente:

 • o copie după un act de identitate oficial (paşaport, carnet de conducere, act de identitate, etc.)


Documente ce pot fi solicitate ulterior

Dacă ai depus cu  cardul, atunci este posibil să fie solicitată mai devreme sau mai târziu o copie față - verso a acestuia. Se solicită acoperirea numărului cardului, cu excepţia primelor şase şi a ultimelor patru cifre de pe faţa cardului. Se solicită, de asemenea, acoperirea codului CVV din 3 cifre de pe verso-ul cardului. Cardul este nevoie să fie semnat de titular.

Dacă ai depus cu o altă metodă de plată, de regulă nu este solicitată o copie după aceasta. Doar dacă departamentul responsabil descoperă că respectivul cont de Skrill (deschide cont) / Neteller este al altui titular este solicitată dovadă (screenshot în care să se vadă deținătorul), iar dacă se descoperă că apartine altcuiva, respectiva metodă de plată va fi blocată pe motiv de ”no financial sharing” . Atunci când respectivii utilizatori vor să retragă, o vor putea face prin transfer bancar.

De asemenea, eventual ți se va cere și o dovadă a adresei. Sunt și pariori care susțin că le-au fost cerute aceste acte, plus un selfie cu buletinul în mână. Cu siguranță dacă te vei afla într-o astfel de situație vei fi înștiințat pe mail de către staff-ul agenției și vei primi toate detaliile necesare.


Top motive pentru care Superbet respinge documente

 • În fotografie/copia scanată nu erau toate colțurile vizibile – fotografie decupată;
 • Erau detalii acoperite – pariorii acopereau cu degetele ba data expirării, ba codul de jos;
 • Nu toate detaliile erau lizibile: fotografie neclară, fotografie la calitate proastă, părți acoperite de lumina camerei foto.
 • Dacă adresa înregistrată în cont era diferită de adresa din documentul de identitate, contul era verificat parțial și clientul era anunțat că trebuie să trimită dovada adresei.
   

Alte lucruri importante de știut

 • Sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate.
 • Sunt acceptate următoarele formate: .jpg, .png, .gif, .pdf
 • Fotografiile să fie color și să nu depășească 5MB.
 • Toate informațiile să fie vizibile, clare.
 • De regulă identitatea contului este verificată în maxim 24 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura și mai mult.

Deschide cont și încasează un pachet  de bun venit în octombrie 2020 de până la 500RON

 

4.5 Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe site-ul Betfair și loghează-te pe contul tău de pariuri.
 • Accesează ”Contul meu” – ”Contul meu Betfair” – ”Confirmați-vă identitatea”.
 • Accesează ”Doresc să” și alege opțiunea corespunzătoare documentului pe care vrei să îl verifici.
 • Ca alternativă poți trimite documentele și pe mail pe adresa [email protected] (dar să precizezi în mail numele de utilizator).

Verificarea cont KYC


Documente solicitate după înregistrare

La Betfair, ca și la Betano, este necesar să trimiți din prima două documente:

 • document pentru identiticare personală: carte de identitate / certificat de cetățenie / permis de condus / pașaport
 • verificarea adresei: factură de utilități (internet, gaze, curent etc) / chitanță de achitare a taxelor / copie a extrasului de cont bancar. Indiferent de documentul ales, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni!


Documente solicitate ulterior

Dacă depui cu cardul mai mult ca sigur va fi solicitată o copie față / verso a acestuia. Chiar și în cazul depozitelor efectuate prin alte metode de plată este posibil să fie cerută o dovadă (vei primi un mail cu indicații exacte).  Agenția are dreptul ca în orice moment să facă verificări suplimentare.


Alte lucruri importante de știut:

 • Documentele trebuie să fie clare și lizibile.
 • Documentele trebuie să fie fotografiate, sunt șanse mari ca documentele scanate să fie refuzate!
 • Documentele trebuie trimise neapărat în format .jpeg sau .gif. Alte formate nu vor fi acceptate!
 • Documentele trebuie să nu aibă mai mult de 10MB în total dacă le trimiți pe mail, sau 7MB fiecare dacă le uplodezi de pe site.
 • Dovada adresei să nu fie mai veche de 3 luni.
 • În mod normal staff-ul Betfair se mișcă destul de rapid și va procesa solicitarea ta în maxim 24 de ore, dar uneori poate dura și mai mult dacă sunt multe cereri.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA de bun venit!

 

4.6 Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe winmasters.com și loghează-te pe contul tău de pariuri.
 • În partea de sus a paginii vei găsi un buton care conține userul tău; apasă pe acesta pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”,
 • Accesează ”Încărcați documentele de verificare a contului (KYC)”.
 • Apasă pe butonul ”Căutați” pentru a atașa documentele solicitate
 • Apasă pe ”Trimitere” pentru a expedia documentele

 

Documente solicitate după înregistrare

 • copie după un act de identitate – de preferabil o poză a buletinului sau a pașaportului. S-ar putea ca permisul de conducere sau un alt act să fie refuzat.
 • dovadă a metodei de plată – dacă ai depus cu cardul, atunci este necesar o poză a feței cardului, unde doar ultimele patru cifre trebuie să fie vizibile (restul trebuie acoperite). Nu este solicitată și poză cu spatele cardului. Dacă în schimb ai depus prin Skrill sau Neteller, atunci va trebui să faci un screenshot al contului de portofel electronic care să demonstreze că ai făcut o depunere către Winmasters.
 • dovadă a adresei – o copie a unui extras de cont bancar sau a unei facturi de utilități (gaze, curent, TV, internet etc) care să nu fie mai veche de 3 luni și care să conțină numele și adresa.

Documente solicitate ulterior

Dacă verifici identitatea înainte de a depune, va trebui să trimiți doar actul de identitate și dovada adresei. Însă înainte de prima retragere tot va trebui să trimiți și o copie după metoda de plată utilizată. 

Alte lucruri importante de știut:

 • Cei de la Winmasters recomandă ca actele furnizate să fie fotografiate și nu scanate.
 • Ai grijă ca toate cele patru colțuri ale documentului să fie vizibile în poză, iar informațiile să fie clare și ușor de citit.
 • Documentele ar trebui să fie într-unul din următoarele formate:  .pdf, .png sau .jpg.
 • Documentele nu trebuie să depășească dimensiunea de 4MB.

Deschide cont chiar acum și primești un bonus fără rulaj de 110% până la 550RON 

 

4.7 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe 888sport.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri.
 • Imediat după logare se va deschide o fereastră pop-up precum cea de mai jos prin care ești invitat să încarci documentele solicitate. 

 • Dă click pe butonul ”Încărcați acum” și vei fi redirecționat către o nouă pagină care arată cam așa: 

Aici va trebui să încarci documentele enumerate anterior. După ce ai terminat de parcurs acest proces vei vedea că nu mai apare acea fereastră pop-up de fiecare dată când te loghezi pe cont. În cazul în care ai probleme în a încărca documentele prin acest formular, le poți trimite și pe mail la adresa: [email protected]. Va trebui să menționezi și username-ul tău pentru a ști de la cine sunt documentele

Documente solicitate după înregistrare

 • copie după un act de identitate cu fotografie: buletin, pașaport sau permis de conducere. Acest act este cel mai important din toate și trebuie să îl trimiți în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat. 
 • copie față-verso a cardului de credit. De pe fața cardului trebuie să acoperi cele opt cifre din mijloc și să lași vizibile primele patru, dar și ultimele patru. Pe spatele cardului este necesar să acoperi codul CVV (ultimele trei cifre). Evident, acest document este necesar doar dacă ai depus cu cardul.
 • dovadă a adresei: este acceptat atât un extras de cont bancar cât și o factură de utilități (factură de telefon, televiziune, internet, gaze, curent) atâta timp cât actul conține numele și adresa.

Documente ce pot fi solicitate ulterior

 • documente legalizate: documente datate, semnate și ștampilate de către un notar public.
 • declarație care să conțină detaliile depunerilor tale recente. Aceasta se completează direct de pe site-ul 888sport.com

Deschide cont și pariază 50RON pentru a primi 150RON în freebet-uri + 50RON la casino!

 

4.8 PublicWin (D.ONJN 1307 /13.07.2017) – deschide un cont acum

Cum trimit documentele?

 • Intră pe publicwin.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri 
 • Accesează secțiunea ”Contul meu” - ”Verificare Cont”.
 • Aici vei găsi un formular prin intermediul căruia poți încărca documentul solicitat. Dacă din diferite motive nu poți utiliza acest formular, ai ca alternativă trimiterea documentului pe mail la adresa [email protected]. Nu uita să treci în conținutul mail-ului și numele tău de utilizator.

Documente solicitate după înregistrare

În primă fază verificarea este una minimă. Este solicitată doar o copie după un act de identitate - buletin, pașaport sau permis de conducere

Documente ce pot fi solicitate ulterior

Dacă depui cu cardul, atunci mai mult ca sigur va trebui să trimiți o copie față-verso a acestuia înainte de a îl putea utiliza pentru retrageri. Staff-ul agenției îți va trimite un mail prin care te va anunța că trebuie să acoperi anumite numere de pe card (îți spun ei care), pentru ca acesta să nu fie expus.

Majoritatea celorlalte agenții cer și o dovadă a adresei, dar cei de la PublicWin nu solicită așa ceva, cel puțin nu la început. Însă pe parcurs pot cere și un astfel de document (factură de utilități sau extras de cont bancar pe care să apară numele și adresa ta completă). De asemenea, orice operator are dreptul de a face și alte verificări suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

Dacă consideri că anumite informații din articol nu sunt corecte, sau crezi că poți veni cu informații suplimentare, atunci nu ezita să dai un reply mai jos! 

 

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX