1. Home »
  2. Resurse »
  3. Urmărirea pierderilor la pariuri - una dintre cele mai importante greșeli la pariuri online! Cum o reparăm?

Urmărirea pierderilor la pariuri - una dintre cele mai importante greșeli la pariuri online! Cum o reparăm?

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-06 11:23:00

image Urmărirea pierderilor la pariuri - una dintre cele mai importante greșeli la pariuri online! Cum o reparăm?

Urmărirea pierderilor la pariuri sportive, cunoscută și ca jucatul la recuperare. Vezi de ce aceasta este cea mai mare greșeală comisă de pariori, și află cum o poți evita. 

Într-un domeniu atât de complex precum pariurile sportive, uneori trebuie atinse şi subiecte mai deosebite, mai delicate, însă de care toţi ne-am lovit sau ne lovim, măcar o dată, în cariera noastră de pariori. Acest articol vorbește despre cel mai mare duşman al bankroll-ului nostru şi am să ating strict subiectul pariuri sportive.

Inamicul numărul 1 este alergarea după pierderi. Pe scurt, un pariu pierdut la o miză decentă conduce la o miză obscenă, apoi totul conduce la dezastru. Nu este niciun fel de problemă, toţi am păţit-o, iar cei care au trecut peste asta şi au învățat din situaţia respectivă acum dorm liniştiţi, nu caută meciuri din Uruguay liga a patra, ca să recupereze ce au pierdut pe egalul lui Real, să zicem.

Descoperă casa de pariuri online recomandată de PariuriX și începe să joci chiar acum!


Exemplu de urmărire a pierderilor la pariuri sportive

Situaţia este simplă, avem jucătorul Ion, care are 100 RON. Prima dată pariază, analizat, pe Manchester United, la o cotă de 1.40, suma de 20 RON, apoi se uită liniştit la meci. United învinge, iar Ion stă liniştit, cu 8 RON câştigaţi, fără să facă nimic, decât un pic de citit şi 2 click-uri.

Urmează însă o zi neagră, încă 20 RON pe Juventus, care prinde o zi nefastă şi face egal. Minus, banca este pe minus, şi beculeţele agoniei încep să se aprindă. S-a întâmplat, însă de ce? Nu este posibil, urmează înjurături, toţi sunt vinovaţi, începând de la Ronaldo şi terminând cu oamenii care spală pe jos în sediul casei de pariuri.

Cum s-a putut întâmpla un asemenea ghinion? Aşa că, bazându-se pe flerul său "infailibil", Ion pune 30 RON pe un meci de tenis sau, mai grav, pe serva unui jucător. Acesta îşi greşeşte serva şi de acolo totul degenerează. Depuneri suplimentare și pariuri stupide, grăbite, disperate, în absurda încercare de a câştiga ce a fost pierdut.


Greşeala comisă

Evident, greşeala stă în grabă, în necunoştinţă, şi în disperare. Graba de a paria, necunoştinţa evenimentului şi disperarea de recuperare a banilor pierduţi. Graba ne aduce cu ochii la primul eveniment întâlnit în cale, iar în necunoştinţă de cauză pariem enorm pentru a recupera. Nimic mai simplu, nimic mai greşit. Din moment ce nu ştim nimic despre un eveniment cum putem filtra care cotă este bună şi care nu? Din moment ce n-am citit, din moment ce pariem o parte importantă din bancă, cum putem fi siguri despre meciul respectiv?

Descoperă cele mai comune greșeli la pariuri și află care sunt soluțiile pentru combaterea acestora!


Remediul problemei

S-a terminat timpul? Fiindcă, în cazul în care nu vine sfârşitul lumii, ceea ce oricum ar face pariul inutil, nu văd graba de unde porneşte dorinţa de recuperare. Este clar că echipa care ne-a dezamăgit a avut o zi proastă, a făcut un blat sau a avut ghinion, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne mănânce 100% din bancă.

Mai avem 80% şi o mie de meciuri şi o mie de zile ca să ajungem unde eram, pe profit, fiindcă un meci analizat ne poate răni, însă unul neanalizat ne poate distruge. Nu ştiu cum vedeţi voi lucrurile, dar prefer să-mi cunosc adversarul, decât să-mi pierd viaţa în faţa unui necunoscut. Este uşor, remediul poate veni de la trântirea capacului de la laptop, până la gândul că mâine este un meci mult mai frumos, mult mai lejer, care se poate analiza şi pe care putem scoate profit. Este mai uşor să adormi pe minus, cu posibilitatea de a recupera, decât pe zero, cu gândul că mâine nu ai ce paria.

Analizând la rece, toţi paşii făcuţi după o pierdere, pentru 99% din pariori sunt greşiţi. De aici câştigă casele de pariuri, din 99 de paşi greşiţi, şi de aici câştigă profesioniştii, dintr-un singur pas corect. Făcut pe rând, fără a urmări pierderile.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX