Top 25 cele mai accesate articole de pe PariuriX.com

3,4k 0

Descoperă Top 25 cele mai accesate articole de pe PariuriX.com! Comunitatea PariuriX există de aproape un deceniu, interval în care am încercat să ajutăm pariorii cu cât mai multe informații și materiale utile. În ultimii ani am pus la dispoziția voastră o gamă largă de articole, tutoriale și ghiduri care să fie de folos atât începătorilor, cât și pariorilor avansați. 


CÂTEVA INFORMAȚII UTILE ÎNAINTE DE TOATE

După atâta timp cred că a venit momentul pentru a vedea care sunt cele mai accesate și citite articole de pe site-ul nostru. Atenție, aici nu ne referim neapărat la cele mai bune și nici la cele mai importante, pentru că sunt foarte multe articole extrem de utile ce lipsesc din acest top. Pentru a vedea o colecție întreagă cu acestea, accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”. De asemenea, topul nu trebuie considerat unul foarte relevant, pentru că că un articol scris acum 6 luni nu va avea la fel de multe accesări ca unul scris acum 5 ani. Încă ceva, toate articolele sunt actualizate în ultimul an, deci le poți citi cu încredere!

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI RECOMANDATE DE PARIURIX!

Vă reamintesc că toate articolele noastre despre pariuri, jocuri de cazino și poker pot fi găsite în secțiunea ”Util” pe care o poți accesa printr-un CLICK AICI. Iar dacă vrei să cauți un anumit articol, atunci cel mai simplu este să intri pe Google și să scrii ce te interesează, urmat de sintagma : site:pariurix.com. De exemplu ”handicap asiatic site:pariurix.com”, dar fără ghilimele. Practic am acoperit aproape toate subiectele ce puteau fi acoperite, dar dacă totuși este ceva ce te interesează și nu poate fi găsit pe site-ul nostru, poți da un reply mai jos. Dacă este un subiect interesant, atunci îl vom aborda într-un viitor articol. 

Nu uita nici de cele 3 ghiduri oferite gratuit de PariuriX în format .pdf, care sunt fără îndoială printre cele mai accesate materiale de pe site (dar pe care nu le-am inclus în top):

 

TOP 10 CELE MAI ACCESATE ARTICOLE DE PE PARIURIX!

În paranteză este trecut numărul de vizualizări, dar care evident în timp se va mai modifica. Deci ia această informație doar ca un punct de reper și atât. 
 

1. Strategie pariuri câștigătoare pentru meciuri live [455.7k]

Acesta este cel mai accesat articol de pe site-ul PariuriX, cu aproape jumătate de milion de vizualizări. El prezintă o strategie pentru pariuri live bazată pe respectarea unui set de reguli și sfaturi care să ajute pariorii să joace mai organizat la live betting, să nu mai cadă în capcanele pariurilor live, și în final să își sporească șansele de câștig. 
 

2. Urmărind scoruri și rezultate live la fotbal am câștigat la pariuri sportive online [157.2k]

Prezintă o serie de strategii bazate pe urmărirea de scoruri și rezultate live a căror scop este din nou, acela de a ne mări șansele de câștig la pariuri live. Sunt acoperite două strategii de bază, Minutul Următorului Gol (cea mai de succes strategie inventată de un utilizator al comunității noastre - petremihai), dar și o strategie proprie propusă de mine bazată pe tendințe ce pot fi observate urmărind scoruri și rezultate. Am atașat în articol și câteva link-uri utile.

 

3. Strategie pariuri bazată pe clasamente și statistici [140k]

Top 3 articole este completat de o nouă strategie, tot una proprie bazată pe tendințe, dar care de data aceasta ține cont de clasamente și statistici. Sunt prezentate mai multe situații în care ea poate fi utilizată: pe echipe care evoluează peste / sub așteptări, pe marcatori, pe echipele care produc multe surprize, pe echipe cu rezultate slabe acasă, dar și pe diferite particularități în funcție de campionat. 

 

4. Pariuri sigure [124.3k]

Numit simplu ”Pariuri Sigure”, acest articol a atras privirea cititorilor probabil și pentru că numele îi duce pe mulți cu gândul la vreun sistem magic de îmbogățire. De fapt este vorba de cu totul altceva - arbitrage betting - singurul mod de a paria care de-a lungul timpului putea garanta câștiguri sigure (deși există dezavantaje vizibile). Articolul este actualizat luând în considerare situația actuală din România; poți afla din el dacă se mai merită sau nu să practici arbitrage.
 


5. Case de pariuri online, încasează aici bonusurile pentru 2017 [107.1k]

Un articol important pe care e obligatoriu să îl citești dacă ești la primul contact cu pariurile online, sau nu te-ai mai jucat de câțiva ani. Poți afla informații foarte utile despre legislația actuală, casele de pariuri la care putem juca legal, ce riscăm dacă jucăm la o agenție nelicențiată etc. Tot de aici poți afla ce bonusuri sunt oferite în 2017 și care e depunerea și miza minimă la fiecare operator în parte. Nu în ultimul rând te așteaptă și câteva sfaturi care să te ajute să găsești o agenție pe placul tău.
 


6. Impozit pariuri online și Declarația 200 la ANAF pentru impozit completată [98.9k]

Un alt articol super important pe care nu trebuie să îl ratezi pentru că aici poți afla tot ce trebuie să știi despre impozitul la pariuri sportive, și poți vedea pas cu pas ce ai de făcut pentru a completa Declarația 200 la ANAF și pentru a plăti impozitul corespunzător.
 


7.  Pariuri sportive - descoperă facilităţile oferite de PariuriX.com! [80.3k]

Acest articol conține un rezumat cu tot ce oferă site-ul PariuriX.com și pe care văd că au fost destul de mulți interesați să îl acceseze, din moment ce a strâns peste 80k vizualizări. 
 


8. Loto Polonia Multi 1 și 2 - 20/80 - sfaturi și strategii de câștig [78.1k]

Am observat că și articolele despre loto sunt la mare căutare. Pe poziția a 8-a își face loc acest ghid despre Loto Polonia Multi unde poți găsi strategii de joc bazate pe progresii ale mizelor, un sistem bazat pe probabilități matematice, dar și sfaturi utile care să te ajute să îți sporești șansele de câștig. Sigur, nu lipsesc nici informații mai de bază; ți-am arătat în ce constă jocul, la ce case de pariuri online poți paria pe loteria poloneză, dar și cum verifici dacă ai câștigat.
 


9. Meciuri aranjate 100% ponturi sigure - Cote mari și câștiguri imense [70.2k]

Aici am vorbit despre nebunia după cote mari, meciuri aranjate și bilete minune. Înainte de a visa la ”pariuri 100% sigure” vândute pe Facebook și prin alte părți, trebuie neapărat să citești acest articol. În caz contrar vei rămâne doar cu visele și cu portofelul gol. Mă rog, și dacă îl citești rămâi doar cu visele, dar măcar nu îți pierzi banii aiurea :)
 


10. Cum analizăm un meci pentru a câștiga la pariuri sportive [66.5k]

Pe ultimul loc în top10, cu peste 66k de accesări, își face loc acest articol super amănunțit care îți arată cum se analizează corect meciuri de fotbal, baschet, tenis și hochei pe gheață. Vei afla că accesând clasamentul și consultând ultimele 5 rezultate nu reprezintă nici 5% din aspectele de care ar trebui să ții cont de fapt!

 

 

ARTICOLE CARE COMPLETEAZĂ TOP25 CELE MAI ACCESATE MATERIALE

Joacă la casa de pariuri sportive online recomandată de comunitatea PariuriX!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult