Finala UCL 2019 - Top 3 Case de Pariuri Recomandate

2,1k 0

Pe 1 iunie 2019, cu începere de la ora 22:00, are loc finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool. Orice parior serios nu va rata ocazia de a plasa pariuri pe meciul anului, iar agențiile online au început deja să vină o ofertă generoasă de pariuri. Noi  vă vom recomanda 3 agenții la care să vă jucați, și vă vom enumera mai jos și motivele.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe finala Champions League 2019

Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON


Unibet.ro - pariuri multiple, Action Betting și multe altele

Cu 3 săptămâni înainte de meci Unibet oferă deja peste 180 de opțiuni de pariuri, incluzând pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, sau opțiuni de tipul Scorecast / Wincast și Evenimente Meci. Aici găsești și cele mai multe handicapuri asiatice.

Iar cu noua opțiune ”Creare pariu” poți personaliza biletul tău mai mult ca oricând, având posibilitatea de a crea pariuri combinate pe marea finală UCL. De exemplu eu am jucat ”Peste 2.5 goluri”, ”Sub 9.5 cornere” ”Sub 1.5 cartonașe Liverpool” și ”Victorie Liverpool”, toate pe același bilet! Important e ca opțiunile tale să nu se bată cap în cap (gen ”Sub 1.5 goluri” + ”Ambele echipe înscriu”), că în rest poți crea orice combinații îți trec prin cap.

Iar fanii pariurilor live vor avea posibilitatea de a utiliza populara opțiune ”Action Betting” pentru a paria pe următoarea fază din meci!

Deschide cont acum, iar primul pariu pe finala Champions League este 100% fără risc până la 250RON!

 

Betano.ro - marjă 0%, Avans de 2 goluri și Miza înapoi la 0:0

Betano își întâmpină și ea clienții cu peste 180 de tipuri de pariuri pe finala UCL, dar și cu câteva oferte foarte atractive. Dacă de exemplu pariezi pe una din echipe că se impune în timpul regulamentar, iar aceasta conduce la un moment dat cu 2 goluri avans, atunci pariul este considerat automat câștigător indiferent de ce se întâmplă ulterior în meci (chiar dacă echipa adversă întoarce scorul). Iar la ce nebunii au avut loc sezonul acesta în UCL, cu siguranță e o ofertă ce nu trebuie ignorată. Banii sunt creditați cash, deci nu există condiții de rulaj sau termeni ascunși.

Iar dacă pui un pariu de tipul pauză / final sau Scor Corect, iar timpul regulamentar se termină cu un plictisitor 0:0, atunci primești suma pariată înapoi, din nou fără rulaj! În ziua finalei vei beneficia și de Marjă 0% la pariurile de 1x2, adică vei avea un payout de 100%, ceea ce garantează cele mai bune cote!

Deschide cont acum și pariază pe Tottenham vs Liverpool cu până la 500RON pachet de bun venit!

 

Betfair.ro - pariuri pe intervale de 1 și 5 minute și pariuri combinate

La Betfair.ro găsim câteva pariuri pe care nu le-am observat pe la celelalte case de pariuri precum Scor Corect Multiplu, Scor Corect oricând în meci, gol din penalty, marjă de câștig, minutul primului gol și multe altele. Sunt oferite și multe pariuri combinate precum ”Conduce la pauză dar nu câștigă” sau ”Gazdele conduc la pauză + over 4.5 goluri în meci”.

La pariuri live Betfair vor introduce posibilitatea de a plasa pariuri pe intervale de timp de 1 și 5 minute prin care poți paria pe orice se întâmplă în meci (out-uri, out-uri de poartă, lovituri libere etc).

Fii pe fază deoarece cu câteva zile înainte de meci e posibil ca clienții noi să poată beneficia de o cotă mărită pentru un anumit pariu pe finala UCL. Urmărește secțiunea noastră de Promoții Pariuri Sportive pentru a fi primul care află de o astfel de ofertă. Până atunci poți profita de pe urma pachetului obișnuit de bun venit.

Deschide cont și pariază pe finala Champions League cu până la 500RON pachet de bun venit!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult