1. Home »
  2. Resurse »
  3. Top 10 subiecte de discuții de pe forumul PariuriX

Top 10 subiecte de discuții de pe forumul PariuriX

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-02 05:00:00

image Top 10 subiecte de discuții de pe forumul PariuriX

Descoperă top 10 subiecte de discuții de pe forumul PariuriX! Ieri vă prezentam Top25 cele mai accesate articole de pe site-ul nostru (articolul poate fi găsit AICI), iar astăzi a venit momentul să ne îndreptăm atenția către cele mai citite și comentate subiecte de discuții de pe cel mai important forum de pariuri sportive din România. Voi încerca să țin cont atât de numărul de vizualizări, cât și de numărul de comentarii în alcătuirea acestui top. De asemenea, nu voi lua în considerare topicurile unde nu s-a postat deloc de mai bine de jumătate de an.

ACCESEAZĂ FORUMUL DE DISCUȚII PARIURIX

1. Discuții și ponturi din tenis 

Este de departe topicul în care s-a postat cel mai mult, cu peste 136,000 de comentarii, astfel încât discuțiile se întind pe aproape 7,000 de pagini! Are și peste 2,8 milioane de vizualizări, iar numele topicului spune de la sine despre ce este vorba: discuții deschise despre orice ține de tenis, în special despre meciurile și competițiile de actualitate.

 

2. Jurnal pariuri petremihai 

Cu peste 3 milioane de vizualizări, este cel mai citit subiect de pe forum. Are peste 24,000 de comentarii, fiind pe locul 3 din acest punct de vedere. Petremihai este probabil și cel mai activ și cunoscut membru de pe forumul PariuriX, dar și inventatorul cunoscutei strategii MUG, deci nu este neapărat o surpriză că jurnalul său este atât de accesat.

 

3. Chat pariuri sportive

Așa cum era ușor de anticipat, în top 3 cele mai accesate topicuri își face loc un subiect de discuții unde practic poți vorbi orice despre pariuri sportive. Meciuri de astăzi, pariuri live, partide care tocmai s-au încheiat și așa mai departe. Are aproape 1 milion de vizualizări și peste 32,000 de comentarii. Ce-i drept, nu s-a mai postat de câteva luni, mai exact de când a fost introdusă funcția de Chat pe site-ul PariuriX pe care o poți accesa dând click pe butonul de Chat din colțul dreapta sus a paginii.

 

4. Impozit pariuri online, taxe și legislație

Acest subiect a fost foarte activ în ultimii ani, de când piața jocurilor de noroc din România a fost reglementată. Aici se discută despre legislația actuală, și despre tot ce ține de impozit și taxe la pariuri online. Are peste 630,000 de vizualizări și 6,300 de comentarii.


5. Strategia Minutul următorului gol cu intervale de 10 minute

Cu peste 550,000 de vizualizări și 6,200 de comentarii, aceasta este de departe cea mai accesată strategie de pariuri sportive. Ea a fost inventată chiar de un utilizator al comunității noastre - petremihai - cel despre care vă spuneam mai sus. Obiectivul strategiei este acela de a paria live pe un meci de fotbal că se va marca în următorul interval de timp, și de a mări progresiv miza după fiecare pariu necâștigător. Dar cel mai bine este să dai un click pe link-ul de mai sus pentru a vedea exact despre ce este vorba.

 

6. Topic - off topic!

Are peste 460,000 de vizualizări și 18,000 de comentarii. Nu îl pun mai sus în top pentru că totuși vorbim de un topic unde sunt încurajate discuțiile la liber, și care evident, este destul de spamat.

 

7. Discuții Minutul Următorului Gol

Un nou topic despre MUG, unde se discută despre meciurile care au această opțiune.Are peste 260,000 de vizualizări și 3,600 de postări. Aceasta este o veste bună, pentru că dacă dorești să aplici această strategie de pariuri, este evident că ai cu cine discuta în timp real pe acest subiect.


8. Bonus fără depozit la pariuri sportive      

Ar fi fost culmea ca un topic despre bonusuri fără depozit să nu prindă top 10, nu? Cu peste 250,000 de vizualiză și 2,643 de postări stă destul de bine, deși e drept că activitatea a scăzut considerabil de când piața de jocuri de noroc a fost reglementată. Din acel moment este mai greu să încasăm bani gratuiți la pariuri, dar nu imposibil așa cum am explicat și în acest articol

 

9. Cotă mare , miză mică! 5 duble+6 soliști!

Cu aproape 200,000 de vizualizări și peste 2,000 de mesaje, această strategie de pariuri sportive a atras atenția multor cititori. Și asta pentru că ea a fost gândită special pentru pariurile multiple, spre deosebire de majoritatea strategiilor concepute pentru pariuri single. Să recunoaștem, sunt mulți adepți ai biletelor cu multe meciuri, iar măcar acum au posibilitatea de a juca pariurile dorite într-un mod controlat cu care își pot crește șansele de câștig.
 

10.  Bet365 - Întrebări, rezolvare probleme, noutăți și discuții

Deși a trecut ceva timp de când a părăsit forțat piața din România, subiectul despre cunoscutul operator britanic rămâne unul de actualitate cu peste 155,000 de vizualizări și 1,200 de mesaje.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

 

Mențiuni speciale:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX