1. Home »
 2. Resurse »
 3. Top 10 cele mai citite articole despre pariuri sportive pe PariuriX.com în 2024

Top 10 cele mai citite articole despre pariuri sportive pe PariuriX.com în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-02 05:00:00

image Top 10 cele mai citite articole despre pariuri sportive pe PariuriX.com în 2024

Așa cum bine știți, PariuriX.com oferă gratuit o colecție impresionantă de articole, tutoriale și materiale utile care să vă ajute să deveniți pariori mai buni, să cunoașteți legislația la zi în materie de gambling și să descoperiți cele mai noi tendințe de pariere. Iar pentru că au mai rămas doar 2 luni din 2019, vreau să vă prezint cele mai citite 10 articole ale anului, adică acelea pe care voi le-ați considerat cele mai interesante .

Colecția completă de articole despre pariuri sportive poate fi accesată în două secțiuni principale: Resurse Pariuri Sportive online și Case de pariuri online.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

Articole recomandate

 1. Taxe și Impozite pariuri sportive - ce taxe avem de plătit la stat, atât online cât și offlinese pare că pariorii au început să fie din ce în ce mai interesați de acest subiect, motiv pentru care a fost cel mai accesat articol în primele 10 luni ale anului.  Află tot ce trebuie să știi despre taxa pe depuneri de 2%, impozitul pe retrageri de 1%, dar și alte taxe ce pot interveni.

 2. Dependenţa de jocuri de noroc poate fi tratată - și acesta este un subiect care a crescut mult în popularitate, semn că românii încep să fie din ce în ce mai interesați de metodele de prevenire și combatere a dependenței față de pariurile sportive și jocurile de cazino. Aici vă prezentăm și Joc Responsabil, singurul program dedicat persoanelor cu probleme de joc din România.

 3. Care sunt cele mai importante turnee de tenis din lume? – un subiect mai degrabă destinat începătorilor, dar foarte popular probabil și datorită succesului Simonei Halep din ultimii ani. Accesând link-ul poți afla tot ce trebuie să știi despre turneele de Grand Slam, dar și cele din circuitul ATP și WTA.

 4. Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bazăcunoscând modul în care se calculează cotele, dar și ce avantaje și dezavantaje prezintă fiecare tip de bilet, vei ști mai bine ce să pariezi în diferite situații cu care te vei confrunta de-a lungul timpului. Tot aici te vom învăța și cum să joci bilete cu bază la casele de pariuri online.

 5. Aceasta este cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri sportive – orice jucător dorește să câștige la pariuri sportive, pentru că în final acesta este obiectivul, nu? În acest articol nu îți prezentăm vreo metodă minune de a te îmbogăți peste noapte, pentru că nu există așa ceva. În schimb îți oferim strategia de joc preferată de pariorii profesioniști, adică cea care îți garantează că vei depinde mai mult de aptitudinile tale de parior, și mai puțin de noroc.

 6. Pariuri & Cote Game of Thrones – serialul fenomen de pe HBO s-a încheiat în acest an, dar emulația din jurul lui a fost una enormă în lunile de dinaintea difuzării ultimului sezon. Casele de pariuri online au oferit cote pe ocupantul Tronului de Fier, iar fanii seriei nu au ezitat să parieze pe personajul preferat. În final bookmakerii sunt cei care au avut dreptate, favoritul la pariuri Bran Stark fiind în final marele câștigător al coroanei Westeros.

 7. Handicapul asiatic explicat pe intelesul tuturor – handicapul asiatic este una dintre cele mai importante opțiuni de pariere disponibile la pariuri online, dar nu este chiar ușor de înțeles de către un parior începător.  Noi însă am explicat în detaliu, cu exemple, ce este un handicap asiatic, ce tipuri există, care este diferența față de handicapul european și cum să te folosești la maxim de pe urma acestei opțiuni.

 8. Bonus fără depunere la pariuri sportive online în 2023 – cui nu îi place un bonus fără depunere la pariuri online? Noi îți prezentăm lista actualizată cu astfel de oferte și îți arătăm unde sunt șanse să apară promoții similare în viitorul apropiat.

 9. Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2023! – descoperă toate metodele de a urmări gratis meciuri live online (Sopcast, Flash Player, Youtube, Kodi, case de pariuri online). Acum nu mai ai nici un motiv să fii prins în offside de meciul preferat și să spui că nu ai știut cum să îl urmărești.

 10. Totul despre pariurile de tip peste/sub număr de goluri – Pariurile peste/sub sunt cele mai populare după cele pe Câștigător meci, indiferent de sport. Așa că noi te învățăm tot ce trebuie să știi despre acestea, și îți prezentăm și o strategie simplă de încercat pe over/under.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX