1. Home »
 2. Tipuri pariuri »
 3. Volei - tipuri de pariuri explicate

Volei - tipuri de pariuri explicate

Baicu Marius
Baicu Marius

2015-04-18 18:20:00

image Volei - tipuri de pariuri explicate

Deşi în momentul de faţă cei mai mulţi pariori aleg evenimente sportive din fotbal pentru plasarea de pronosticuri şi voleiul începe să prindă la public, încât probabil peste câţiva ani, cu siguranţă numărul celor care pariază pe evenimente din volei va creşte considerabil.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

În ţara noastră nu se pariază foarte frecvent şi nici sume foarte importante pe volei, dar trebuie să ştiţi că de pe urma acestor tipuri de pariuri se poate câştiga destul de mult, uneori chiar mai uşor decât în fotbal, hochei sau handbal. De ce se întâmplă acest lucru? Poate un răspuns ar fi acela că în cadrul unui meci de volei nu există şansa de egalitate la finalul partidei.

Care sunt cele mai jucate tipuri de pariuri în volei?

 • Victoria

După cum bine ştiţi, în cadrul meciului de volei nu există posibilitatea egalităţii la finalul partidei, astfel încât o echipă va fi victorioasă. Puteţi paria pe echipa care anticipaţi că va câştiga confruntarea, la fel cum o faceţi şi în cadrul celorlalte sporturi.

 • Numărul total de puncte

În cadrul acestui tip de pariu sunteţi nevoit să pariaţi pe numărul de puncte care se vor juca în meci. De obicei casa de pariuri vă ofera o limită şi aveţi posibilitatea de a paria că se vor juca mai multe sau mai puţine puncte decât acea limită. Este unul din pariurile preferate ale pariorilor pe partidele din volei.

 • Numărul exact de seturi din meci

Acest tip de pariu vă impune să anticipaţi numărul exact de seturi care se va juca pe parcursul partidei (3, 4 sau 5).

 • Numărul de seturi din meci ( peste/sub)

Acest tip de pariu funcţionează în principiu la fel ca primul, dar casa de pariuri online vă ofera limitele, de cele mai multe ori fiind sub 3.5 şi peste 3.5. Voi selectaţi pronosticul pe care-l consideraţi ca fiind corect şi aşteptaţi desfăşurarea partidei.

 • Va fi decis meciul în setul 5?

Casele de pariuri online vă mai pun la dispoziţie fel de fel de pariuri care să vă atragă şi care să vă pună cunoştinţele şi spiritul de anticipare la lucru. Pur şi simplu aici selectaţi varianta da/nu cu cotele corespunzătoare, dar într-un fel funcţionează ca un pariu de tipul sub/peste 4.5 seturi în meci.

 • Total puncte par/impar

Aveţi posibilitatea de a paria şi pe numărul par/impar de puncte la finalul unei partide. Cotele sunt destul de avantajoase dar gândiţi-vă că la un astfel de pariu şansele de câştig sunt de 50%-50% şi, în principiu, la acest tip de pariu norocul îşi spune cuvântul.

 • Echipa câştigătoare din setul 1

Agenţiile de pariuri online vă oferă şi posibilitatea de a paria pe câştigătoarea primului set şi nu numai pe câstigătoarea partidei. Dacă cunoaşteţi anumite echipe de volei care încep extrem de bine meciul şi câştigă de obicei primul şi al doilea set, acest tip de pariu se pliază perfect pe astfel de echipe. Puteţi reuşi să câştigaţi sume destul de importante pe seama acestui tip de pariu.

 • Total puncte în setul 1

Dacă pariurile de până acum nu prea v-au încântat vă putem spune că în cadrul partidelor din volei mai aveţi posibilitatea de a paria şi pe numărul total de puncte din primul set.

 • Scor corect seturi

Unul dintre cele mai folosite tipuri de pariuri din volei este pariul pe scorul corect la seturi. Pariorii profesionişti reuşesc să anticipeze scorul final în funcţie de valoarea echipelor şi astfel obţin câştiguri destul de importante, dar bineînţeles, acest lucru se întâmplă numai după o analiză extrem de profundă a partidelor şi a profesionalismului acestora. Opţiunile sunt:  3:0, 3 :1, 3 :2, 2 :3, 1 :3, 0 :3 cu cote care diferă de la pariu la pariu, în funcţie de valoarea echipelor.

În cazul în care doriţi să începeţi să pariaţi pe evenimente din volei vă sugerăm să faceţi acest lucru la această casă de pariuri online.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX