1. Home »
  2. Tipuri pariuri »
  3. Pariuri pe tenis – care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Pariuri pe tenis – care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-16 09:26:00

image Pariuri pe tenis – care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Tipuri de  pariuri pe tenis - află de la PariuriX.com care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri pe ”sportul alb” și cum le poți utiliza corect pentru a îți spori șansele de câștig. Pariurile pe tenis sunt foarte populare atât la nivel mondial cât și la noi în țară, acesta fiind al doilea cel mai pariat sport după fotbal. De aceea în cele ce urmează îți voi arăta ce tipuri de pariuri poți pune pe acest sport și îți voi și explica în ce constau ele.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2023 pentru pariuri pe tenis

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1. PARIURI PE TENIS ÎN FUNCȚIE DE MODUL ÎN CARE JUCĂM

Pariuri pre-meci pe tenis

Sunt acele pariuri plasate înainte de startul partidei. Pentru a obține cele mai bune rezultate din acest mod de a juca, trebuie să fii informat și să știi în ce formă sunt jucătorii, dacă vreunul dintre ei acuză vreo accidentare sau este mai obosit decât celălalt etc. Tenisul este unul dintre cele mai imprevizibile sporturi; aici vei găsi cele mai multe pariuri pierzătoare de cote 1.01 - 1.20, așa că trebuie să ai mare grijă la analiza partidelor.
 

Pariuri live pe tenis

Tenisul este fără îndoială unul din sporturile în care sunt mai mulți cei care aleg să parieze live decât pre-meci, și asta pentru că ai parte de acțiune continuă. Foarte multe din pariurile pe care le poți plasa vor fi decise în maxim câteva zeci de secunde sau câteva minute, iar acest lucru îl face cu atât mai atractiv. Dar despre acest aspect vom discuta mai jos.

 

Pariuri back și lay pe tenis

Ca la orice alt sport, și la tenis poți plasa pariuri atât la agenții de pariuri sportive care oferă pariuri în cotă fixă, cât și la agenții de tipul betting exchange unde poți plasa pariuri în contrapartidă. Aici chiar tu poți lua locul casei de pariuri și poți seta cote pe care alți pariori să le contreze. Astfel poți prinde câteva pariuri pe cote mai bune decât la agenții obișnuite, plus că ai marele avantaj de a putea paria că un anumit eveniment NU va avea loc prin intermediul opțiunii lay.

Din păcate la noi în țară există o singură agenție de betting exchange licențiată: Betfair. Vestea bună este că aceasta este numărul 1 la nivel mondial, deci având acces la ea nici nu îți mai trebuie altceva. 

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

 

2. PARIURI PE TENIS ÎN FUNCȚIE DE TIPUL BILETULUI

Pariuri single pe tenis

Pariorii care obișnuiesc să joace la pariuri live pe tenis preferă doar pariurile single, adică acelea în care au un singur meci pe bilet. Pariurile single reprezintă modalitatea cea mai sigură de a face profit pe termen lung, deoarece depinzi mai puțin de noroc și mai mult de aptitudinile tale de parior. Multora nu prea le place de obicei să joace în acest mod deoarece durează destul de mult până se simt câștigurile. Avantajul la tenis (în special atunci când joci live) este acela că poți pune un număr mare de pariuri într-un interval foarte scurt de timp, și atunci chiar dacă joci un singur meci pe bilet poți face rapid bani frumoși dacă ești inspirat.

 

Bilete multiple pe sportul alb

Cei care se axează mai degrabă pe pariuri pre-meci preferă să pună un bilet format din mai multe meciuri. Câștigurile pot fi mari, iar un pariu pierdut nu ne va afecta prea tare, deoarece probabil nu vom miza sume mari de bani pe astfel de bilete. Pe de altă parte și șansele de câștig sunt destul de mici, mai ales când vorbim de un sport precum tenisul, în care au loc foarte multe surprize. Sunt șanse mari ca măcar un meci de pe bilet să ne furnizeze o surpriză şi de aceea poate n-ar fi o idee rea să optezi pentru tipurile de pariuri prezentate la următorul punct. Totuși înainte de toate ar trebui să citești ACEST ARTICOL pentru a vedea câtă valoare există de fapt într-un pariu multiplu.

 

Pariuri în sistem

Acestea sunt o alternativă bună la pariurile multiple, deoarece chiar și cu un meci pierdut pe bilet sau chiar și cu mai multe, în funcție de sistem, tot vom câștiga ceva bani. Toate casele de pariuri, atât online cât și offline, ne oferă posibilitatea de a alege dintre nenumărate tipuri de sisteme. 

 

3. CELE MAI POPULARE OPȚIUNI DE PARIERE PRE-MECI PE TENIS

Câștigătorul meciului de tenis

Motivul pe care am trecut acest tip de pariu primul pe listă este acela că vorbim despre ceea mai populară opțiune de pariere pe tenis. Iar dacă știi cum să pariezi, poate fi și cea mai profitabilă. Evident că dacă pariezi pe favoriți cerți precum Roger Federer, Andy Murray sau Rafael Nadal nu vei câștiga prea mult, dar poți face bani frumoși din meciuri echilibrate dacă ești inspirat. Atenție! Dacă ești inspirat și știi să alegi pronosticurile potrivite. Că altfel să vezi ce se golește portofelul :) 
 

Pariuri pe handicapuri asiatice și europene la tenis

O opțiune foarte populară deoarece îți permite să personalizezi mult pariurile tale. În tenis au loc foarte multe meciuri dezechilibrate, iar cu ajutorul acestui tip de pariu ai putea miza că un tenismen va câștiga la handicap de seturi (de exemplu -1.5 la fete sau chiar -2.5 la băieți la partidele care se desfășoară în cinci seturi). De asemenea poți paria și că un tenismen va lua cu minim +4.5 game-uri mai mult decât adeversarul. Poți plasa și pariuri contrare. De exemplu dacă crezi că un outsider nu va reuși să producă surpriza, dar te aștepți ca acesta să facă totuși un meci bun și să piardă la limită atunci poți paria pe acest lucru cu ajutorul handicapurilor asiatice. În acest articol afli mai multe informaţii despre acest tip de pariuri cu handicap.

 

Pariuri pe fiecare set

Aceste pariuri pot fi de multe ori înșelătoare și greu de prezis. De aceea pot fi și unele din cele mai profitabile tipuri de pariuri dacă ești inspirat. Chiar și într-un meci dezechilibrat cotele pentru câștigarea unui set vor fi mai echilibrate decât cotele pentru câștigarea întregului meci. Deci ai putea avea câștiguri mai mari atunci când pariezi pe favorit. Iar dacă ești bun la prezis eventuale surprize din nou ar trebui să iei în considerare acest tip de pariu, deoarece se întâmplă de foarte multe ori ca un outsider să reușească să câștige cel puțin un set. Află mai multe despre acest tip de pariu: https://pariurix.com/pariuri-pe-seturi-sau-pe-gameuri-la-tenis-ce-este-mai-rentabil-sa-jucam.html

 

Pariuri pe scor corect

Majoritatea caselor de pariuri pe internet oferă posibilitatea de a paria pe scorul corect al meciului. Și aici putem prinde cote mari, dar nu este ușor, mai ales la meciurile de băieți care se joacă în cinci seturi. Dar dacă avem de exemplu un meci dezechilbirat la feminin unde favorita are o cotă de doar 1.10 să câștige partida, atunci cota ei pentru o victorie cu 2:1 va fi de peste 4! Și nu sunt rare acele situații (mai ales la fete) când favorita certă câștigă, dar nu chiar arât de ușor pe cât o arată cotele. De aceea mulți pariori optează pentru pariuri pe scorul exact.

Află care agenții de pariuri sportive au cea mai bună ofertă pe tenis!

 

Total game-uri la meciuri de tenis

Se întâlnesc doi tenismeni care sunt foarte buni pe propriul serviciu, dar care nu prea reușesc să facă break-uri? Dacă te aștepți la un meci echilibrat, cu seturi câștigate greu, atunci ai putea paria pe un număr ridicat de game-uri în respectiva partidă. Dacă în schimb crezi că un tenismen își va învinge adversarul fără probleme, atunci poți miza pe o partidă cu puține game-uri. Mulți pariori aleg să plaseze pariuri de tipul ”over / under”, deoarece le consideră mai sigure decât acele pariuri pe câștigătorul meciului care pot da multe bătăi de cap.

 

Pariuri pe câștigătorul turneului

Foarte mulți pariori aleg să parieze pe câștigătorul turneelor de Grand Slam și chiar pe câștigătorii turneelor mai puțin importante. La fiecare turneu au loc multe surprize, dar se întâmplă destul de rar ca un outsider să reușească să meargă până la capăt și să câștige turneul. Cu cât vorbim de o competiție mai importantă, cu atât astfel de surprize sunt mai rare. Pentru a-ți mări șansele de câștig ai putea chiar să pariezi pe mai mulți favoriți în speranța că unul din cei pe care ai pariat va câştiga trofeul. Aici intervine partea interesantă, deoarece cotele la astfel de pariuri pot diferi mult de la agenție la agenție. Îți recomand să consulți oferta mai multor case de pariuri pentru a putea beneficia de cele mai bune cote. De exemplu am observat că agențiile de pariuri online din Australia oferă de obicei cote mai mici pe tenismenii din acea țară, din simplul motiv că mulți australieni pariază pe favoritul lor iar astfel cota scade. Același lucru este valabil și pentru sportivii și agențiile din Marea Britanie sau din alte țări. 

 

Pariuri pe surprize / jucători aflați în formă

Practic vorbim despre aceleași tip de pariu ca la punctul 2, adică pariuri pe câștigătorul meciului. Totuși am considerat că merită să vorbesc separat despre pariurile plasate pe jucătorii aflați în formă. La fiecare turneu apare câte un jucător care n-a impresionat în ultima vreme sau care poate nici măcar n-a trecut vreodată de mai mult de două tururi la un turneu important, dar care acum face turneul vieții. Aici vorbim mai mult despre jucători tineri, care sunt la început de carieră, dar pot fi și cazuri de jucători mai în vârstă care n-au reușit nimic notabil în întreaga carieră, dar prind o dată un turneu bun. 

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

 

4. TIPURI DE PARIURI LIVE PE TENIS

Fără îndoială foarte mulți pariori aleg să parieze live pe tenis, și asta pentru că nu există vreun moment de plictiseală. Dacă la pariuri live pe fotbal trebuie să aștepți uneori chiar și câteva zeci de minute pentru a afla deznodământul (de exemplu un pariu de tipul ”cine marchează următorul gol”), la tenis lucrurile merg mult mai rapid, fiind anumite opțiuni în cazul cărora nu durează mai mult de câtva minute să aflăm deznodământul. Majoritatea caselor de pariuri online oferă următoarele tipuri de pariuri live

  • pe fiecare set - ai posibilitatea de a paria cine va câștiga respectivul set sau câte game-uri va conține (ofer / under),

  • pe fiecare game - sunt oferite pariuri pe câștigătorul game-ului, și la unele agenții și pe numărul minim / maxim de puncte în meci. Cotele diferă mult în funcție de cine servește și de tipul meciului. La un meci de fete diferența de cote nu va fi la fel de mare ca la un meci de băieți, și asta pentru că în al doilea caz au loc mult mai puține break-uri decât în primul. Dar contează și ce fel de adversari se întâlnesc.

  •  fiecare punct în parte - unii operatori oferă la meciurile mai importante posibilitatea de a paria pe fiecare punct în parte. Înainte de a îți freca mâinile de bucurie și de a te gândi că poți practica Martingale, Fibonacci sau alte strategii numai bune pentru astfel de situații, ia în considerare faptul că niciodată nu vei putea paria pe următorul punct, ci mai degrabă pe cel de după el. Mai exact, dacă tocmai s-a făcut 15-15 într-un game (deci s-au jucat 2 puncte), nu vei putea paria pe punctul 3, ci mai degrabă pe punctul 4 sau 5.

  • primul care ajunge la X game-uri - sunt oferite uneori pariuri de tipul ”cine ajunge primul la 4 game-uri”. Ia în considerare faptul că și aici cotele sunt influențate de scorul actual, dar și de cel care servește în respectivul moment. 

  • alte tipuri de pariuri - câștigător meci, scor corecct la seturi, scor corect la game-uri, număr par / impar de game-uri în meci ; acestea sunt doar câteva din opțiunile peste care vei da frecvent la pariuri live pe tenis. 

Asta înseamnă că putem plasa foarte multe pariuri într-un interval scurt de timp. Astfel putem rula de mai multe ori banca în doar cîteva ore, iar implicit putem câștiga sume mari de bani într-o singură zi. Dar vezi că este o armă cu două tăișuri. Pe cât de repede poți face bani, pe atât de repede poți să îi și pierzi (chiar mai repede de fapt). Așa că fii precaut. Cunosc persoane care au pierdut și 4,000RON la tenis live într-o singură zi, deci nu e de joacă.

Pariază responsabil și nu mai mult de 10% din salariul lunar!

Oricum sunt puține acele sporturi unde putem rula de atâtea ori banca într-un interval rapid de timp, de aceea pariurile live pe tenis sunt atât de populare. Apropo, încă ceva foarte important: pariază doar pe acele meciuri de tenis pe care poți să le urmărești live video!

PARIAZĂ ACUM PE CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DIN TENIS!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX