1. Home »
 2. Tipuri pariuri »
 3. Strategie MUG - Minutul următorului gol

Strategie MUG - Minutul următorului gol

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-01 05:10:00

image Strategie MUG - Minutul următorului gol

Minutul Următorului Gol, sau pe scurt MUG, este o strategie de pariuri propusă cu mult timp în urmă de un utilizator PariuriX, pe userul său de Petremihai. Acest sistem de pariuri constă în parierea live pe un meci de fotbal pe intervalul următorului gol, mărind progresiv miza după fiecare pariu pierzător. Pe cât de simplu sună, pe atât de eficientă s-a dovedit a fi de-a lungul timpului, motiv pentru care a strâns sute de mii de vizualizări pe forum și mii de comentarii. În cele ce urmează vă vom prezenta în detaliu această strategie, pentru ca și voi să puteți profita la maxim de pe urma ei.

Pariază acum pe Minutul Următorului Gol cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

1. În ce constă strategia Minutul Următorului Gol?

M.U.G., prescurtare de la Minutul Următorului Gol, este o strategie relativ ușor de aplicat, care încearcă să profite de goluri marcate rapid. Ideea din spatele strategiei s-a născut din dorința de a avea mai mult control asupra deznodământului unui meci în ceea ce privește marcarea primului gol. Strategia a suferit numeroase modificări de-a lungul anilor în căutarea variantei perfecte sau măcar a celei mai puțin riscante și credem că varianta de față este și cea mai bună. Asta nu înseamnă că nu poate suferi alte și alte modificări, fiind flexibilă, în funcție și de ofertele caselor de pariuri online.

Scopul strategiei nu este foarte complicat și urmărește marcarea unui gol pe intervale de 10 minute în locul clasicului pariu peste 0,5 goluri. Pariind pe segmente avem mai multe posibilități la îndemână pentru a regla pe parcurs mersul strategiei. Dar haideți să vedem efectiv prezentarea strategiei, una foarte amănunțită.

Link-uri utile de pe forum:

2. Strategia MUG - unde pariem și pe ce?

Legal, în România, putem folosi această strategie fără probleme pe Betano.ro (este singura agenție licențiată la care găsim pariurile care ne interesează). Aceasta oferă și un pachet de bun venit clienților noi de 100% până la 500RON, plus că vine și cu câteva oferte foarte interesante de la Betano pentru toți clienții.. Per total este una din cele mai bune case de pariuri online din România ca și servicii oferite, deci poți juca aici cu încredere. Dar să revenim la strategie.

La Betano o serie de meciuri, mai ales cele cu feed video au opţiune de pariere Minutul următorului gol. Variantele de pariere la începutul meciului sunt:

 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 10.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 20.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 30.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 40.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 50.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 60.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 70.00
 • Minutul golului X – Gol înainte de min. 80.00
 • Over 0,5.

Cotele nu sunt fixe, ele pornesc de la 3,25-6,0 pentru primul interval (în funcţie de echipe). La echipele mari, gen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen cotele scad undeva pe la 3,25, chiar sub 3 dacă sunt marcate rapid câteva goluri. Aceste cote cresc pe măsura scurgerii timpului pentru că perioada pentru marcarea golului până în min 10.00 scade, deci şi probabilitatea de a se marca scade (cotele ajung în jur de 7-10). Apoi, din min 10.01 se reia ciclul.

Progresia mizelor se face astfel încât profitul să fie fix indiferent de momentul în care se marchează golul.

 

3. Reguli sau recomandări MUG

Acum vreau să vă prezint o serie de reguli sau recomandări (fiecare le consideră cum vrea, trebuie să le adaptaţi propriilor nevoi, ce funcţionează la cineva nu înseamnă că va funcţiona şi la tine):

 1.  Asiguraţi-vă că veţi avea parte de timp liber suficient, linişte totală şi că nu veţi fi distras de la această activitate. E important să pariaţi meciurile cele mai bune, nu să pariaţi când aveţi timp ce meciuri găsiţi în acel moment.
 2.  Asiguraţi-vă de o bancă suficientă astfel încât să puteţi acoperi 10 meciuri complete. Recomandarea mea e să se joace până în minutul 60, următoarele 20 de minute necesitând o investiţie dublă faţă de primele 60 de minute. Dar dacă acoperirea intervalului 1-80 se face respectând miza de 10% din bancă, atunci e bine să se meargă aşa, dar în cazul unui eşec, sunt necesare multe meciuri pentru a acoperi această pierdere, de aceea recomand parierea până în min 60, apoi asumarea pierderii.
 3.  După marcare se renunţă la meci, nu se mai forţează şi pentru golul 2. Regula asta e pentru începători (mai ales când analiza tinde spre 0 şi se joacă mai mult la noroc, e destul de greu să prinzi un gol, darămite mai multe), pe parcurs, când banca a mai crescut, pot fi asumate nişte riscuri suplimentare şi mers şi pe golul 2-3-4, dar cu reluarea mizelor ca şi cum s-ar paria de la începutul meciului.
 4.  Nu jucaţi Martingale, asta e exclus din start.
 5.  Campionate de evitat: Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Grecia, Italia (mai ales ligile inferioare), Franţa (în afară de PSG, că în rest nimic nu merită, iar de liga secundă nici nu poate fi vorba), Germania 2, Turcia (deşi când se pun pe goluri, nu se mai opresc), Australia (era bun campionatul acum câţiva ani când era plin de vedete europene / sud-americane aflate la vârsta retragerii, acum nu prea mai e), India, România, campionate fantomă (se poate juca printr-o Lituanie, Letonie, Slovenie, Slovacie, Serbie dar cu maximă atenţie), Europa League (foarte păguboasă).
 6.  Campionate recomandate: Germania (de departe cel mai bun campionat, sunt cotele ceva mai mici, dar rar sunt meciuri proaste), Spania (dar doar echipele de top), Olanda (deşi cotele sunt foarte mici), Austria, Portugalia, Belgia, Polonia (în ultima vreme au devenit chiar foarte profitabili), Croaţia (doar echipele de top), Norvegia, Suedia, Champions League (mai puţin fazele finale), calificări la mondiale şi europene. Dar aceste campionate de evitat / recomandate se schimbă de la an la an, statisticile sunt volatile, ce e bun anul acesta, la anul poate fi păgubos şi invers.
 7.  Nu se aşteaptă creşterea cotei (sau o faceţi pe propriul risc, eu sunt unul din cei care aşteaptă cota dorită, deşi nu recomand deloc asta). Recomandat e să se parieze în min. 19.50 pentru gol până în min 30. Aici depinde de fiecare, eu urmăresc cota de 3,4-3,5, alţii 3,25-3,4.
 8.  Nu se pariază pe meciuri care nu pot fi urmărite live video. O regulă esenţială pentru că e vital să se poată urmări meciul pentru a decide dacă mai merită sau nu jucat. Nu jucaţi orbeşte.
 9.  Nu se pariază mai mult de 2 meciuri simultan. Dacă totuşi o faceţi, asiguraţi-vă că sunteţi capabili să ţineţi în mod corespunzător evidenţa mizelor.
 10.  Nu se pariază mai multe meciuri din aceeaşi etapă a unui campionat (o fi campionatul bun, dar nici să joci toate meciurile din etapă).
 11.  Stabilirea unui target zilnic, o plajă de profit, pe care dacă aţi atins-o, luaţi pauză, ideal ar fi 2 goluri pe zi în timpul săptămânii şi 8-10 în weekend.
 12.  Nu forţaţi toate meciurile dintr-o zi pentru un profit cât mare pentru că un număr mare de meciuri jucate înseamnă un risc mai mare de a prinde un 0-0 sau gol după ce aţi renunţat.
 13.  Nu pariaţi în campionate unde doar o parte din meciuri au opţiunea şi nu aveţi posibilitatea de a alege. Ori au majoritatea, ori nu se mai pariază (sunt campionate unde doar 1-2 meciuri au opţiune, de regulă alese pe sprânceană, adică meciuri unde nu prea se marchează).
 14.  E bine ca pentru început să pariaţi simplu, doar cu o singură miză. Abia după ce vă obişnuiţi cu strategia, puteţi trece la varianta cu 2 mize, una pusă în min 09.50-10.00 pentru gol înainte de min 20.00 şi a doua pusă undeva în min 15.30-15.45 tot pentru gol înainte de min 20.00 (aici iar se poate asuma un risc suplimentar plasând miza fie pe gol favorită, fie pe gol underdog, pentru cote mai mari).
 15.  Faceţi o listă la început de zi cu meciurile care vi se par bune de jucat, analizaţi meciurile (sunt jos mai multe site-uri de unde vă puteţi lua date statistice) şi respectaţi lista pe cât de mult puteţi, nu vă lăsaţi fermecaţi de multitudinea de meciuri cu opţiune, mulţi cad în această capcană, se abat de la planul iniţial şi pierd. Desigur, statistica nu înseamnă nimic dacă nu e dublată şi de capacitatea pariorului de a decide în timpul meciului dacă merită sau nu jucat.
 16.  Jucaţi constant, răbdarea e factorul cheie în reuşita acestei strategii. Nu măriţi mizele după un eşec, dacă sunteţi la început, nu plasaţi miza 1 decât pe gol simplu, chiar dacă e cota mai micuţă. Regulile pot fi încălcate, dar după o perioadă de câteva luni când banca devine mai consistentă şi capabilă să susţină astfel de riscuri.
 17.  Nu vă aşteptaţi la îmbogăţiri peste noapte, strategia e făcută pentru profit pe termen lung, vă veţi da seama, dacă o jucaţi cum trebuie, după 6 luni cât de profitabilă e.
 18.  Unii tot insistă că norocul are o pondere foarte mare. Nimic mai fals. Când nu ştii să o joci, când nu analizezi cum trebuie, când nu urmăreşti meciul, când te bazezi pe părerile altora, când nu simţi când trebuie ieşit de la un meci, când nu ai curaj să muţi la alt meci, când intri la orice meci neanalizat, când joci 15-20 de meciuri pe zi, atunci nu e vorba de noroc sau de ghinion, e vorba de neştiinţă.

 

4. Ce progresie de miză folosim în cadrul acestui sistem de pariere?

Varianta 1, cu 2 mize, dar din cauza cotelor mai mici nu mai poate fi aplicată prea des.

Varianta 2, cu 2 mize, asemănătoare cu prima, folosită când se intră pe parcursul meciului atunci când nu poate fi urmat modelul variantei 1 (de regulă, dacă se intră pe parcursul meciului, se încearcă folosirea tot a variante 1).

Varianta 3, cu o singură miză, recomandată a fi folosită.

Varianta 4, cu 3 mize (dar cam inutilă în ultima vreme din cauza cotelor mai reduse care o fac nerentabilă, acum câţiva ani, prin 2012-2013, era folosită cel mai des).

Varianta 5, și poate cea mai utilă, este cea a profitului fix, conform tabelului de mai jos, pe baza unui fișier excel care calculează automat mizele:

 

Avantaje și dezavantaje Minutul Următorului Gol

 Avantaje:

 • Profit relativ sigur (că nimic nu e sigur 100%, mai ales în pariuri);
 • Control total asupra mizelor totale jucate comparativ cu varianta over 0,5 unde ai pus toată suma şi sănătate, nu prea mai ai ce face;
 • Posibilitatea de a reduce eventualele pierderi, fie prin renunţarea oricând la meci, fie prin mutarea mizelor de la un meci slab la alt meci unde se marchează pe bandă rulantă. La mine momentul critic intervine, de regulă, în minutul 30 când dacă văd că meciul nu se desfăşoară aşa cum am anticipat (se joacă prost, echipele nu au chef de fotbal, terenul devine impracticabil, începe o ploaie/ninsoare), mă decid dacă merită să mai continui la acel meci, dacă să mut la un alt meci mai atractiv sau dacă să renunţ pur şi simplu, acceptând pierderea din acel moment.
 • Pe termen lung, foarte profitabilă DOAR dacă procentul de reuşită se apropie de 90%, dacă scade sub 85% atunci nu are rost să o jucaţi.


Dezavantaje:

 • Mare consumatoare de timp;
 • Scor alb şi goluri marcate târziu, după renunţarea la meci sau uneori cotele prea mici care te fac sa ieşi mai repede decât ţi-ai propus de la meci (la alde Real, Barcelona, Salzburg, Bayern mai mult de min 40 nu poţi juca din cauza cotelor);
 • Validarea greoaie a pariurilor, durează între 10-15 secunde;
 • Blocarea opţiunii pentru o perioadă de câteva minute sau chiar zeci de minute de către agenţie (însă sunt cazuri extrem de rare);
 • Blocarea opţiunii exact între intervale la acordarea unui 11m în min 19.30 şi care se execută după min 20, opţiunea fiind blocată, nu mai poţi paria şi pierzi golul;
 • Scoaterea completă a opţiunii pe parcursul meciului sau chiar a meciului de la live (din nou, cazuri extrem de rare, insignifiante, mai ales prin campionate fantomă);
 • Întreruperea curentului, a conexiunii la Internet (aici iar nu mai e o problemă, sunt variante destule în afară de PC).
 • Căderea site-ului (deşi iar sunt cazuri rare, în trecut se cam întâmpla des).

Pentru uşurinţă, o serie de site-uri utile.

 

5. Site-uri utile pentru analize şi statistici

soccerkeep.com (care prezintă la campionatele mari statistica necesară analizei unui meci de MUG, adică are repartiţia primului gol pe intervale de 10 şi 15 minute), soccerstats.com, statarea.com, soccerway.com, whoscored.com, prematches.com, football-lineups.com, leaguespy.com, betinf.com, soccerbase.com/referees/home.sd transfermarkt.co.uk, goal.com, injuriesandsuspensions.com

Cam aşa ar arăta un model de analiză vechi:

Cam aşa ar arăta un model de analiză nou:

Deşi analiza este extrem de clară, vin totuşi cu nişte explicaţii:

 • minutele din dreptul echipelor reprezintă minutul primului gol, cu verde când golul a fost marcat de echipa respectivă, cu roşu când golul a fost primit de echipa respectivă, dacă primul gol a fost marcat după min 60 sau dacă meciul se termină 0-0 (se trece 180, aşa face soccerway, aşa s-a stabilit să preluăm şi noi), se consideră meciul a fi unul prost, adică o gherlă
 • Total: suma minutelor primului gol;
 • Medie: media minutului primului gol;
 • MJ: meciuri jucate;
 • Gherle: câte meciuri au avut primul gol marcat după min 60 sau au fost 0-0;
 • Poz: poziţia în clasament.

S-a propus o altă variantă, renunţarea la primele 20 de minute şi mers din min. 20 până în min. 80 pentru acoperirea aproape în totalitate a meciului. Eu nu sunt de acord cu asta pentru că, într-adevăr, ar scade considerabil numărul de eşecuri, dar, pe de altă parte, asta ar presupune un număr mult mai mic de meciuri jucate pentru că în peste 30% din meciuri PRIMUL gol (că la asta se referă strategia) este marcat până în min. 20. Asta înseamnă să dăm cu piciorul la foarte multe meciuri bune doar pentru a putea juca până în min. 80. Chiar dacă aşa vor fi mai puţine eşecuri, fiind şi mult mai puţine meciuri jucate, va dura ceva până când va fi acoperit un astfel de eşec. Plus de asta, cu cât trece timpul, cotele vor scade destul de drastic, putând ajunge chiar şi la 3 sau chiar sub 3. De ce să joc 2 meciuri pe zi aşteptând min 20 şi să fie scorul 0-0, când pot juca 5-6 meciuri pe zi (în caz de eşec, pierderea poate fi recuperată imediat, pe când la 2-3 meciuri pe zi, un eşec ar presupune 2-3 zile de jucat).

Că nu sunt eu de acord cu ea, asta e o chestie, posibil să se găsească o combinaţie între cele 2 variante, dar asta ţine de fiecare jucător în parte, asta nu se poate învăţa citind, ci doar jucând.

 

6. Informații utile despre modul de validare al pariurilor

Dacă golul este marcat în min. 29,59 (doar un exemplu), atunci pariul Gol înainte de min 30,00 este validat câştigător (pentru că 29,59<30,00). Dacă golul este marcat în prelungirile primei reprize, indiferent câte minute de prelungire s-au arătat (pot fi şi 10, asta nu înseamnă că golul este marcat în min. 55), atunci pariul Gol înainte de min 50 este validat câştigător.

Dacă agenţia le validează altfel, atunci nu e nici o problemă, căutaţi nişte dovezi, intraţi pe chat şi se rezolvă (ori de câte ori am păţit asta, întotdeauna situaţia a fost rezolvată în favoarea mea). Site-ul oficial al competiţiei e sfânt, indiferent ce susţine agenţia.

 

7. Variații ale strategiei MUG pe care le poți utiliza

 7.1 Variaţia OMUG (Over + MUG)

În mare parte se aseamănă cu MUG, doar că o aplic la meciuri riscante, unde, în mod normal, nici prin cap nu mi-ar trece să joc MUG. Ideea de bază e simplă.

Joc opţiunea Peste 1 gol Prima repriză la o cotă de minim 2,00 (cam de aici pornesc cotele în campionate nerecomandate strategiei MUG). Variante:

 • 0-0 la pauză. După pauză continui cu MUG până în min. 80, astfel, chiar dacă dau de o gherlă, măcar ştiu că o duc până în min. 80 folosind aceeaşi sumă utilizată la MUG până în min 60. Continuarea se poate face la acelaşi meci (dacă urmărindu-l în prima repriză consideraţi că sunt şanse de gol) sau la alt meci care este mai atractiv (s-au marcat deja goluri sau meciul pe care l-aţi urmărit iniţial este unul plictisitori/prost).
 • se marchează un gol până la pauză, primesc miza înapoi şi nu mai continui, miza o pun doar de control, în caz că se întâmplă o minune să se marcheze 2 goluri. Aş putea intra direct din min 45 dar am zis că nu e rău să fie acoperită cât de cât şi prima repriză.
 • se marchează minim 2 goluri până la pauză, am câştigat pariul şi mă opresc.

Variaţia asta merge de minune în campionate precum Japonia, China, Coreea de Sud, Turcia, Rusia, Grecia, Franţa, Italia – liga 2, Germania  - liga 2.

La Betano nu sunt asiatice dar se poate juca în combinaţie over HT la Unibet/Superbet/Netbet şi continuat cu MUG la Betano.

 Model de progresie:

7.2 Variaţia DOMUG (Dublu Over 1 + MUG)

O altă variaţie constând într-o dublă de over 1HT.

 O aplic în ultima vreme la meciuri care teoretic arată bine de MUG dar am oarece temeri cu privire la ele dar care nici nu au cote pentru OMUG, aşa că le iau în duble.

Variante:

 • 0-0 la pauză la ambele sau la una dintre ele. Am la alegere posibilitatea la care să continui cu MUG până în min. 80, astfel, chiar dacă dau de o gherlă, măcar ştiu că o duc până în min. 80 folosind aceeaşi sumă utilizată la MUG până în min. 60.
 • se marchează un gol până la pauză la ambele, primesc miza înapoi şi nu mai continui.
 • se marchează un gol până la pauză la un meci şi minim 2 la celălalt încasez mai puţin, dar tot profit se numeşte.
 • se marchează minim 2 goluri până la pauză la ambele, DOMUG câştigat în totalitate cu un profit zdravăn, mai mare decât în cazul unui OMUG.

 

7.3 Variația miniDOMUG (Dublu over 0,5 + MUG).

Și aici se mai poate juca şi o dublă de over 0,5HT (mai puţin riscantă ca over 1HT, dar importantă este cota, să fie minim 2,00).

Variante în acest caz sunt doar două:

 • 0-0 la pauză la ambele sau la una dintre ele. Am la alegere posibilitatea la care să continui cu MUG până în min. 80, astfel, chiar dacă dau de o gherlă, măcar ştiu că o duc până în min. 80 folosind aceeaşi sumă utilizată la MUG până în min. 60.
 • se marchează un gol până la pauză la ambele, am câştigat dubla.

La Betano nu sunt asiatice dar se poate juca în combinaţie over HT la Unibet/Superbet/Netbet şi continuat cu MUG la Betano.

Tabelul folosit e acelaşi ca în cazul OMUG deşi cota unei duble de over 1HT este mai mare de 2,00, de asta am specificat că profitul (în caz că iese dubla de la pauză) este mai mare.

 

8. Strategia Minutul următorului gol cu intervale de 15 minute

Există şi varianta cu intervale de 15 minute în caz că nu puteţi juca la o agenţie care are intervale de 10 minute.

Unibet are aproape la toate meciurile un fel de opţiune de MUG denumită Intervale de timp, opţiune aflată ultima în consola live.

Intervalele care pot fi jucate sunt după cum urmează:

 1. Intervalul 0:00 – 29:59;
 2. Intervalul 30:00 – 45:00;
 3. Intervalul 45:01 – 60:00.

În momentul ăsta, că se doreşte, că nu se doreşte, se spune stop pentru că după minutul 60 singura variantă mai e over 0,5 până la final.

Se mai poate o variantă:

 1. Înainte de meci se poate lua intervalul 0:00 – 14:59
 2. Apoi live se joacă în min. 15 over 0,5 până în min 29:59;
 3. Intervalul 30:00 – 45:00;
 4. Intervalul 45:01 – 60:00.

Cel puţin pe mine nu mă interesează complicaţia asta pentru că oricum nu am renunţat vreodată atât de repede la un meci, deci nu văd motivul de a sparge intervalul 0:00 – 29:59 în două bucăţi.

Am 2 momente critice când trebuie să mă decid ce am de făcut în caz că meciul nu decurge aşa cum aş dori:

 1. În minutul 30 am 3 variante la dispoziţie:
 1. Să continui cu meciul chiar dacă nu pare deloc promiţător;
 2. Să renunţ complet la el, asumându-mi pierderea;
 3. Să mut la alt meci care se află tot în min 30 şi care deja a avut 1-2 goluri marcate.
 1. La pauză am doar 2 variante la dispoziţie:
 1. Să continui cu cele 15 minute rămase;
 2. Să renunţ la ultimul interval.

Aici nu iau în calcul mutarea pentru că mi se pare prea riscant să mut în altă parte pentru doar 15 minute.

Progresia mizelor se face astfel încât profitul să fie fix indiferent de momentul în care se marchează golul. Chestia asta rămâne sfântă, după aproape 7 ani de joacă, e cea mai potrivită variantă (din nou, pentru mine, nu e o chestie general valabilă).

Problema sunt cotele, opţiunea fiind prezentă la foarte multe, cotele variază extrem de mult. Am încercat să îmi fac un tabel bazându-mă pe nişte cote care să îmi permită aceeaşi miză ca în versiunea iniţială, dar acele cote nu sunt la nivelul dorit la început de meci decât destul de rar, trebuie de regulă să aştept cam cinci minute până să pot ataca o cotă de 1,70.

La meciurile granzilor, acea cotă e imposibil (sau aproape) de obţinut în primele 10 minute, aşa că fie iau o cotă mai mică dar mărind miza, conştient că trebuie redus intervalul, că mai mult de pauză nu am cum să duc meciul, fie aştept cota dar risc să se marcheze până atunci.

Acest MUG la Unibet nu prea e recomandat celor care abia acum dau de strategia asta, aici trebuie să fii pe vârfuri, să acţionezi rapid şi să iei decizii pe loc, să fii un pic cu păr alb în cap pentru a menţine un raport risc/profit mulţumitor şi un yield care să facă să merite timpul acordat strategiei.

Desigur, se poate şi cu mize mai mari dar în momentul acela procentul de reuşită trebuie să fie mai mare pentru a acoperi diferenţele de cote.

Nici nu poate fi vorba de pariat cu 2 mize, şi aşa se atinge cu greu cota de bază, goluri pe 2 mize sunt istorie până la revenirea pe piaţă a bet365.

Tabelul de bază la Unibet (e doar unul singur, cotele nu permit alte floricele).

Legendă:

 • S – MUG simplu
 • G – MUG doar pe gazde
 • O – MUG doar pe oaspeți
 • OM – OMUG
 • DM – DOMUG
 • MDM – miniDOMUG

Pariază acum pe Minutul Următorului Gol pe intervale de 15 minute

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX