Tipuri de pariuri din volei explicate

2022-01-04 05:40:00 9,8k 0

Descoperă cele mai populare tipuri de pariuri pe volei. Acest articol este destinat în special pariorilor aflați la primul contact cu pariurile online, sau celor care nu au mai jucat până acum pe volei. Pentru restul s-ar putea ca informațiile din acest articol să pară destul de banale, dar sunt sigur că sunt destui cei care le vor găsi ca fiind utile.

Pariază chiar acum pe volei la casa de pariuri recomandată de PariuriX.com

1. REGULI DE BAZĂ ÎN VOLEI

Nu mă apuc acum să vă învăț regulile din volei, dar pentru cei care nu au urmărit niciodatăa cest sport voi enumera foarte pe scurt câteva reguli de bază care trebuie cunoscute pentru că afectează tipurile de pariuri oferite.

 • În volei nu avem posibilitatea unei remize, deci orice meci se termină cu victoria gazdelor sau a oaspeților.
 • Orice meci de volei se joacă în maxim 5 seturi; câștigă echipa care își adjudeca prima 3 seturi.
 • Câștigă setul echipa care atinge prima 25 de puncte. În cazul în care se ajunge la un scor de 24:24, câștigă prima echipă care se distanțează la 2 puncte.

 

2. CELE MAI POPULARE OPȚIUNI PRE-MECI PE VOLEI

 • Câștigător meci (12) – pariați pe echipa care câștigă meciul.
 • Număr de seturi în meci (exact) – pariați pe numărul exact de seturi din meci (3, 4 sau 5).
 • Număr de seturi în meci (peste / sub) – pariați pe numărul de seturi în meci. De regulă linia de bază este setată la 3.5 seturi, ceea ce înseamnă că un ”under 3.5” iese în cazul unei victorii a unei echipe cu 3:0, în timp ce pariul ”over 3.5” este câștigător la scorul de 3:1 sau 3:2.
 • Scor exact (seturi) – scorul cu care se impune una din echipe (3:0, 3:1, 3:2).
 • Total puncte par / impar – va fi un număr par sau impar de puncte?
 • Câștigător set 1 – care echipă se impune în primul set?
 • Total puncte în primul set (peste / sub) – câte puncte vor fi în set?
 • Handicap puncte set 1 – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exemplu: luăm un handicap asiatic de -3.5 puncte în defavoarea echipei A. Pentru ca pariul pe ea să fie câștigător, aceasta trebuie să bată cu cel mult 25:21. 
 • Handicap puncte întreg meciul – se adună punctele din toate seturile și se calculează la câte puncte diferență s-a impus echipa. Totuși această opțiune nu prea am mai văzut-o în ultimul timp.
Află de la PariuriX.com totul despre handicapurile asiatice!

 

3. CELE MAI POPULARE PARIURI LIVE PE VOLEI

 • Primul la X puncte – prima echipă care atinge un anumit număr de puncte în respectivul set.
 • Total puncte – Setul X (peste / sub) – câte puncte vor fi reușite în respectivul set.
 • Câștigător set X – echipa care câștigă respectivul set.
 • Setul X – Punctul Y – De exemplu poți paria pe punctul 10 din setul 3. Un astfel de pariu ar trebui să fie disponibil cel mult în setul 3 în momentul în care se desfășoară punctul 8, dar pot fi agenții de pariuri unde să poți paria chiar pe următorul punct.
 • Marja de câștig a setului – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exemplu: sub 3 puncte, 3-5 puncte, 6+ puncte.
 • Handicapuri asiatice pe set – la câte puncte diferență va câștiga o echipă setul. Exact ca în exemplul de la pariuri pre-meci. 
 • Scor exact – dacă ești fan al pariurilor SF pe cote mari, atunci trebuie să știi că sunt agenții care îți permit să mizezi chiar pe scorul exact dintr-un anumit set. De exemplu poți paria pe un scor de 25:20.

 

4. CASELE DE PARIURI CU CEA MAI BUNĂ OFERTĂ PE VOLEI

 • Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) – se evidențiază  prin faptul că oferă pariuri live pe scorul exact din fiecare set, cel puțin la meciurile decente. Tot aici găsești pariuri pe marja de victorie, cu opțiuni din 2 în 2 puncte sau din 3 în 3 puncte (echipa A să bată la maxim 2 puncte diferență, 3-4 puncte, 5-7 puncte etc). Deschide cont 
 • Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – se remarcă prin prezența opțiunii Action Betting prin care poți miza la pariuri live pe următorul punct câștigător. Este o opțiune foarte utilă pentru cei care vor să aplice strategii de pariuri unde miza crește după un pariu câștigător (precum Martingale). Ia însă în considerare faptul că timpul pentru a plasa un astfel de pariu este foarte scurt și nu cred că vei reuși chiar mereu. Deschide cont 
 • Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – găsești multe handicapuri asiatice (spre deosebire de concurență), ceea ce este ironic pentru o agenție de pariuri care la fotbal nu oferă deloc HA. Deschide cont
 • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – nu remarc vreo opțiune ieșită din comun, dar la fiecare meci cât de cât decent vei găsi peste 10 opțiuni de pariere, atât pre-meci cât și live, oferta fiind per total foarte bună. Deschide cont
 • Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – ca la orice alt articol de acest gen, în cazul celor de la Betfair voi scoate în evidență posibilitatea de a plasa pariuri back / lay pe  platforma de betting exchange. Acum poți fi chiar tu cel care oferă cote! Deschide cont

Orice casă de pariuri online oferă pariuri pe volei, dar cele 5 enumerate mai sus sunt cele pe care PariuriX le recomandă cu încredere deoarece au per total cea mai bogată ofertă, și cele mai bune servicii.

Pariază chiar acum pe volei la casa de pariuri recomandată de PariuriX.com!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult