Pariuri pe marcatori - Merită să mizăm pe jucătorii care vor înscrie în meci?

2022-01-18 11:49:00 11,8k 0

Pariuri pe marcatori - mulți mă întreabă dacă merită sau nu să mizăm pe jucătorii care vor înscrie în meci. Îmi este greu să dau un răspuns exact în 1-2 propoziții, dar acesta este un subiect destul de bun ce merită aprofundat.

Deschide cont și pariază pe marcatori la casa de pariuri online recomandată!


1. Pariuri pe marcatori - în ce constau?

Sunt sigur că deja te-ai prins, dar îți spun oricum. Sunt pariuri unde mizăm pe marcatorul într-un meci de fotbal. Din ce am văzut, astfel de opțiuni de pariere sunt oferite mai mult la partide de prima mână. Aici mă gândesc în special la cele 5 campionate de top ale Europei (Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga), dar și la competiții precum Europa League sau Liga Campionilor. Sigur, găsim aceste pariuri și la partide interțări.

De când piața de pariuri online din România este reglementată de ONJN, am observat că tot mai mulți operatori pun un accent ridicat pe fotbalul de la noi, oferind la fel de multe pariuri pe campionatul intern ca pe cele de top de afară. Ceea ce înseamnă că mai nou putem paria pe marcatori și pe România Liga 1 Betano

Agențiile care oferă pariuri pe jucătorii care înscriu vin de obicei cu următoarele opțiuni de pariere:

 • să înscrie oricând
 • să marcheze primul
 • să marcheze ultimul
 • să reușească o dublă
 • să reușească o triplă

Însă ultimele două opțiuni le-am văzut la destul de puține agenții, și nici celelalte 3 nu le găsim chiar peste tot. Pe de altă parte pot fi și operatori care să vină cu opțiuni suplimentare, de exemplu pariuri combinate între marcatori și câștigător meci sau scor corect (Scorecast, Wincast). 

 

1.1 Agenții recomandate pentru pariuri pe marcatori

 • Operator 1 (L1170664W000663) - oferă toate cele 5 pariuri principale de care am vorbit mai sus, atât pe competițiile europene importante, cât și pe Liga 1 Betano. Mai mult decât atât, găsim și pariuri combinate precum ”Jucătorul să înscrie și echipa să câștige”, ”Primul marcator și scorul exact”, ”Ultimul marcator și scor exact”.

 • Operator 2 (L1160657W000330) - oferă pariuri de tipul marchează oricând / primul / ultimul pe toate competițiile importante, dar și pe prima ligă din România! 

 • Operator 3 (L1160651W000195) - găsim pariuri pe marchează oricând / primul / ultimul chiar și la Liga 1, ceea ce este un plus. 
 • Operator 4 (L1173062W000807) - mai oferă din când în când pariuri pe marcatori, dar nu pe Liga 1, și nici măcar pe Europa League. Însă este o agenție cu servicii bune per total ce merită încercată. 
 • Operator 5 (L1160655W000329) - sunt oferite toate cele 5 opțiuni de pariere principale, dar doar la partide din campionate de top. Nu le găsim la meciuri din prima ligă din România sau din Europa League.

 

2. Regulamentul pariurilor pe marcatori

Ceva super important : regulile de mai jos sunt generice, adică sunt cele pe care le întâlnim la cei mai mulți operatori. Dar fiecare bookmaker are propriul regulament unde poate stipula ce îi trece lui prin cap, deci aceste reguli NU se aplică peste tot. De aceea trebuie să caști bine ochii și să citești regulamentul intern al agenției la care joci. Nu de alta dar ai fost de acord cu el la înregistrare, și tu nici măcar nu știi ce conține ... Accesează ”Regulament de joc pentru pariuri la casele de pariuri online licențiate”; aici ți-am pus link-uri către regulamentul fiecărei agenții în parte, deci ți-am dat mură în gură mai pe românește.

 • Pariul se adresează primelor 90 de minute de joc și nu ia în considerare eventuale reprize de prelungire sau lovituri de departajare. Dacă tu pariezi că un jucător înscrie oricând, iar el o face în minutul 115, atunci pariul este PIERZĂTOR, nu CÂȘTIGĂTOR. Pot fi meciuri unde să fie luate în considerare și eventuale prelungiri, dar atunci acest lucru este specificat în fereastra de pariuri (sau așa ar trebui).
 • Autogolurile nu sunt luate în considerare (evident).
 • Dacă un meci se întrerupe sau se amână, atunci pariurile pe marcatori sunt tratate ca orice alt pariu aflat în respectiva situație, conform regulamentului agenției. Dacă vrei să vezi ce se întâmplă dacă un meci se amână şi avem pariuri puse pe el, atunci accesează ACEST ARTICOL.
 • Dacă pariezi pe un jucător că va marca oricând, dar acesta nu joacă DELOC pe parcursul meciului, pariul va primi cotă 1.00. În schimb, dacă intră pe teren pariul este valid chiar dacă el joacă foarte puțin, 
 • Dacă pariezi pe un jucător că va marca primul, dar acesta nu joacă deloc sau intră pe parcursul meciului după ce se marchează primul gol, pariul va primi cotă 1.00.
 • Dacă pariezi pe un jucător că va marca primul, dar acesta este schimbat sau eliminat înainte de înscrierea primului gol, pariul este dat ca pierzător.
 • Dacă pariezi pe un jucător că va marca ultimul, atunci pariul va primi cotă 1.00 doar dacă jucătorul nu joacă deloc. Dacă intră în minutul 1 și iese în minutul 10 din cauza vreunei accidentări, eliminări, sau că așa a avut antrenorul chef, atunci ghinion, pariul este pierzător. Sigur, poate să marcheze și să nu se mai înscrie ulterior, iar atunci câștigi pariul. Dar șansele sunt cam mici.

E posibil ca pe durata unui meci să mai apară și alte situații la care nu vei găsi răspunsul aici. Dacă ai vreun astfel de exemplu, nu ezita să dai un reply mai jos, chiar sunt curios.

 

3. Merită să pariem pe jucătorii care vor înscrie?

O întrebare bună, cu un răspuns greu de dat. Eu zic că poate să merite, dar în cele mai multe cazuri nu merită. Hai să îți explic. Voi veni cu câteva argumente pro, dar și cu câteva argumente contra.


3.1 Argumente favorabile pariurilor pe jucătorii care vor înscrie

Dacă cunoaștem foarte bine o echipă, atunci am putea da de anumite pariuri de valoare. De exemplu știm că un fundaș dă foarte bine cu capul. Probabil acesta va avea o cotă mare să înscrie. În meciuri cu multe cornere și în care adversara pare că poate primi gol doar din faze fixe, atunci poate acel jucător este fix ce trebuie pentru a face diferența. 

Sau poate știm că un jucător va fi introdus doar pe final de meci dacă scorul este nefavorabil, însă este genul de atacant care poate face diferența în acele minute. Realitatea este că există și jucători mai eficienți din postura de rezervă a căror prezență se simte din plin atunci când echipa trebuie să pună presiune pe adversar. Un astfel de jucător va primi de regulă o cotă bună pentru a înscrie, știindu-se că nu reprezintă una din primele soluții ale antrenorului. Oricum dacă scorul este favorabil și el nu mai intră deloc, atunci pariul primește cotă 1.00 (dar din nou, uită-te pe regulamentul agenției).

Eu mai pariez din când în când pe marcatori și pentru că sunt anumite case de pariuri care mai vin câteodată cu promoții atractive pe acest gen de pariu. De exemplu pariezi pe un jucător că înscrie primul, dar dacă el înscrie oricând atunci primești banii înapoi. Sau pariezi că el va marca pe durata celor 90 de minute de joc, dar dacă nu o face ești rambursat cu condiția ca meciul să se termine 0:0. Poți urmări constant secțiunea noastră de Promoții pentru a vedea când apare o astfel de ofertă.

 

3.2 Argumente contra ale pariurilor pe marcatori

Pentru mine prima problemă o reprezintă cotele oferite - de multe ori am senzația că vedetele unei echipe primesc cote mult prea mici raportate la șansele reale să înscrie, mai ales că echipele adverse au și tendința de a oferi o atenție mai mare potențialelor pericole. Iar pe termen lung plasarea de astfel de pariuri este destul de păguboasă. 

De asemenea, trebuie să fii conștient că indiferent cât de bine cunoști echipele și jucătorii acestora, un pariu pe marcator ține mult mai mult de noroc decât alte tipuri de pariuri. Sunt mult mai multe variabile de luat în considerare, iar factorul de ”random” contează mult. Faci o analiză ca la carte și pariezi că ”X” dă primul sau ultimul gol. Dar vine ”Y” cu o pleașcă de la 30 de metri direct în vinclu cum nu a dat toată viața, iar atunci toată analiza ta este de pomană. Sau uite un alt exemplu - un jucător pe care ai pariat că marchează oricând în meci se accidentează 2 minute după ce a intrat pe teren. Sau decide antrenorul să îl bage în teren abia în minutul 90. Nu primești nici banii înapoi, iar pariul va fi mai mult ca sigur pierzător. Poate fi destul de aiurea.

 

4. Pariuri pe marcatori - câteva sfaturi și concluzii de final

Părerea mea personală - pariurile pe marcatori merg așa de distracție, dar e greu să facem bani cu ele pe termen lung. Probabil că cu o analiză bună putem găsi câteva pariuri de cote bune care să merite, dar trebuie să fim conștienți că norocul și soarta vor avea o contribuție serioasă în ceea ce privește deznodământul pariului. La fel trebuie să fim conștienți că putem pierde un pariu pentru că din diferite motive jucătorul pe care am mizat a stat doar vreo 2 minute pe teren - cam nasol. 

Dacă plasezi astfel de pariuri, asigură-te că cunoști bine contextul. Nu paria cu 3 zile înainte doar ca să te trezești că jucătorul tău este rezervă și bifează vreo 5 minute pe teren. De asemenea, fii sigur că citești regulamentul agenției la care joci, ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

Tu ce zici? Joci astfel de pariuri sau preferi să le eviți? Care sunt argumentele tale? Sunt curios, poți da un reply mai jos. 

Descoperă top operatori recomandați pentru pariuri pe marcatori!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult