1. Home »
 2. Tipuri pariuri »
 3. Pariuri Ambele Echipe marchează (GG) - în ce constau aceste pariuri?

Pariuri Ambele Echipe marchează (GG) - în ce constau aceste pariuri?

victorpartan
victorpartan

2024-01-17 10:32:00

image Pariuri Ambele Echipe marchează (GG) - în ce constau aceste pariuri?

Ce sunt pariurile pe „ambele marchează”, unde le poți găsi, cu ce piețe sunt combinate și care sunt cele mai bune case de pariuri online unde poți paria pe GG. Citește mai departe pentru a afla toate toate aceste informații, dar și alte lucruri de interes dacă vrei să pariezi pe această piață.

Pariază pe Ambele Echipe marchează (GG) la agențiile recomandate

Fotbalul se joacă pe goluri, iar agențiile de pariuri sportive online acordă atenția cuvenită acestei piețe. În cele mai multe meniuri de meci, mai întâi sunt cotele pentru Rezultat final 1X2, apoi cele pentru total goluri peste/sub 2.5 goluri, iar apoi cele pentru „ambele echipe marchează”.

Ce sunt pariurile Ambele Echipe marchează (GG)

Pariurile Ambele Echipe marchează au două opțiuni: „Da” (GG) și „Nu” (NG). Prima opțiune este câștigătoare (GG) dacă se marchează în ambele porți (nicio formație nu are 0 în dreptul ei pe tabela de marcaj, la finalul meciului), iar a doua (NG) aduce câștig dacă minim una dintre echipe nu înscrie.

De obicei, selecția „GG” are cote destul de mari, pentru că, statistic, numărul partidelor în care marchează ambele echipe este mai mic decât cel în care înscrie o singură echipă (sau niciuna). Pe de altă parte, ultimele runde din SuperLiga României au contrazis statistica. În etapa a 26-a, în 5 meciuri din 7 au marcat ambele echipe, ca și în runda a 25-a. Interesant, nu?  

Piața nu are aceeași denumire la toți operatorii. O poți găsi ca „ambele echipe înscriu”, „ambele echipe vor înscrie”, „ambele echipe marchează”, „ambele echipe să marcheze” ș.a.m.d. Oricum, îți dai seama foarte ușor despre ce pariu este vorba. 

Tipuri de pariuri pe GG 

Așa cum spuneam, piața principală pentru „ambele marchează” are numai două opțiuni, „Da” și „Nu”. Pariuriurile pe GG nu se limitează, însă, aici, pentru că această piață este combinată cu altele, pentru selecții cu cote mai mari.

Iată ce opțiuni derivate găsești la agențiile de pariuri partenere:

 • ambele echipe înscriu sau Peste 2.5
 • ambele echipe înscriu & peste/sub 2.5, 3.5, 4.5
 • șansă dublă/ambele echipe înscriu
 • ambele echipe înscriu în prima repriză
 • ambele echipe înscriu în a doua repriză
 • ambele echipe să înscrie în prima/a doua repriză
 • total goluri peste/sub & GG & total cornere peste/sub
 • rezultat 
 • GG 3+ goluri
 • pauză/final și ambele marchează

Avantaje pariuri Ambele Echipe marchează (GG)

Cel mai important important avantaj al pariurilor pe ambele marchează este reprezentat de cotele bune. Un bilet pe GG are cotă mai mare decât decât „peste 2 goluri total asiatic”, cel din urmă pariu fiind câștigător doar dacă se înscriu minim trei goluri în meci (deci, la 1-1 nu iei nimic). De exemplu, la meciul Manchester United vs FC Barcelona, din Play-off-ul Europa League, agenția Betano oferea cota 1.62 pentru „ambele echipe înscriu” și 1.42 pentru „peste 2 goluri total asiatic”. Diferența era destul de mare și, în general, proporția se menține pentru orice pariu, nu numai la acest operator.

Un alt avantaj este că poți combina piața cu altele. Așa cum poți vedea mai sus, poți miza pe GG și pe total goluri și pe cornere în același timp, rezultând o cotă mare. Rămânând la exemplul de mai sus, trebuie spus că selecția „1X & GG” avea cota 2.12, în condițiile în care „1X” avea cota 1.35.

Dacă nu ești sigur pe ce rezultat să pariezi, selecția GG poate fi o alternativă la îndemână. Ideal este să analizezi cu lux de amănunte toate meciurile, dar pentru un asemenea pariu te poți orienta și numai în funcție de statistică. Dacă o echipă a marcat și a primit gol în ultimele cinci meciuri pe teren propriu, este semn clar că se poate întâmpla același lucru și în al șaselea, mai ales dacă are o adversară care a înscris și a primit gol în majoritatea partidelor jucate în deplasare. 

Competiții unde se marchează multe goluri

Pentru pariurile pe GG, îți recomand să te orientezi către campionatele în care se înscriu multe goluri. Iată un top al ligilor importante după media de goluri marcate în 2022:

 • Bundesliga (Germania) - 3.17 goluri/meci
 • Eredivisie (Olanda) – 2.97 goluri/meci
 • Bundesliga (Austria) – 2.93 goluri/meci
 • Jupiler Pro League (Belgia) – 2.89 goluri/meci
 • Ligue 1 (Franța) – 2.87 goluri/meci
 • Premier League (Anglia) – 2.83 goluri/meci
 • Premiership (Scoția) – 2.69 goluri/meci
 • Serie A (Italia) – 2.65 goluri/meci
 • Primeira Liga (Portugalia) – 2.53 goluri/meci
 • La Liga (Spania) – 2.51 goluri/meci

Pe internet găsești statistici detaliate și poți filtra afișarea după „both teams to score”. În momentul scrierii acestui articol, cel mai mare procentaj de meciuri GG în cele 5 ligi majore îl au:

 • Ligue 1 (Franța) – Strasbourg și Troyes (75%)
 • LaLiga (Spania) – Girona (73%)
 • Bundesliga (Germania) – Borussia Monchengladbach (71%)
 • Serie A (Italia) – AC Milan, Lecce, Bologna și Udinese (65%)
 • Premier League (Anglia) – Brighton (59%)

Top case de pariuri online unde poți paria pe Ambele echipe marcheaza (GG)

Poți paria pe „Ambele echipe marchează GG” la toate agențiile de pariuri sportive licențiate, dar unele dintre ele au ofertă mai diversificată, combinând această piață cu alte tipuri de pariuri. PariuriX.com îți recomandă următorii operatori:

BETANO – pariază acum


Are o ofertă bogată pentru „ambele marchează”, cotele GG/NG fiind afișate chiar pe ecranul principal al competițiilor, alături de cele pentru rezultat final și pentru  peste/sub 2.5 goluri. Ai pariuri combinate cu total goluri, cu șansă dublă și cu rezultat final. Poți miza pe GG și pe reprize, acest tip de pariu având o cotă mai mare decât cel pentru 90 de minute.

SUPERBET – pariază acum
 

La Superbet, beneficiezi de Cash Out la majoritatea pariurilor în care este implicată piața GG, iar acestea nu sunt deloc puține. Poți miza pe GG & șansă dublă, pe GG pe reprize sau pe „ambele marchează” și total goluri, ultima combinație având cele mai multe selecții disponibile.

UNIBET – pariază acum
 

Acest operator nu are o ofertă la fel de bogată precum cei de mai sus, dar tot ai posibilitatea să pariezi că ambele echipe marchează (sau nu) în meci sau în prima repriză. Uneori, GG este implicat în selecții combinate care beneficiază de cote mărite, evidențiate prin simbolul săgeții pe fond galben.

MOZZARTBET – pariază acum 


Pe lângă pariul clasic, GG/NG, acest bookmaker oferă multe alte opțiuni, cum ar fi gg3+ (pentru ca biletul să fie câștigător, trebuie să marcheze ambele echipe, iar în meci să se înscrie minim trei goluri), gg1&gg2r, ng&gg ș.a.m.d. Se vede că este un operator care vine din offline.

eFORTUNA – pariază acum

Pariurile de tipul „ambele marchează” se regăsesc sub diferite forme și în secțiunea combo, unde sunt combinate cu rezultatul final și cu total goluri sau cu rezultat final și performanțe ale jucătorilor/total cornere. Dacă obișnuiești să pariezi pe GG, vei găsi multe variante interesante.

NETBET – pariază acum

Pariurile pe ambele marchează sunt în secțiunile „Populare”, „Repriză” și „Combinație”. GG și NG sunt combinate cu toate variantele pentru rezultatul final. Opțiunile sunt ceva mai limitate decât în cazul altor operatori, însă cotele sunt destul de bune, deci merită să arunci un ochi și pe această platformă când vrei să pariezi.

Pariază pe Ambele Echipe marchează (GG) la agențiile recomandate

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX