1. Home »
  2. Tipuri pariuri »
  3. Ce este Bet Builder (Creare pariu) și ce agenții îl oferă?

Ce este Bet Builder (Creare pariu) și ce agenții îl oferă?

victorpartan
victorpartan

2023-02-02 12:10:16

image Ce este Bet Builder (Creare pariu) și ce agenții îl oferă?

Ce este Bet Builder la pariuri sportive și ce avantaje prezintă această opțiune? Vezi ce case de pariuri online o oferă și care sunt diferențele de la un operator la altul. 

Construiește-ți biletul cu mai multe selecții din același meci prin Bet Builder

Pe scurt, Bet Builder îți oferă posibilitatea să combini mai multe piețe din același meci pe același bilet. Această opțiune nu exista în urmă cu câțiva ani, când era obligatoriu să pariezi pe evenimente sportive diferite dacă doreai să pui un pariu combinat. 

Perioada „pionieratului” în materie de Bet Builder a trecut. Acum, ai această facilitate pe platformele multor operatori licențiați, fiecare încercând să vină cu ceva în plus. În continuare poți vedea ce bookmakeri au introdus opțiunea și cum o poți activa: 

Agenții de pariuri sportive online care oferă opțiunea Bet Builder

Betano Bet Builder – pariază acum 

Prima oară, trebuie să alegi evenimentul de care ești interesat, apoi să activezi opțiunea Bet Builder (din dreapta sus a meniului meciului) pentru a filtra piețele disponibile care pot fi combinate. Poți alege selecții din până la 10 piețe, care sunt adăugate apoi pe biletul tău.

Dacă un „Bet Builder” conține selecții care sunt declarate nule sau anulate, atunci tot biletul Bet Builder va fi nul/anulat. De exemplu, dacă „Primul Marcator” selectat nu joacă, tot biletul Bet Builder va fi nul, indiferent de rezultatul celorlalte selecții. Pariurile plasate prin intermediul Bet Builder nu sunt eligibile în cadrul cerințelor de rulaj pentru bonus.

Unibet Creare Pariu – pariază acum

Opțiunea este disponibilă pentru toate meciurile din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue1. Recent, au fost introduse noi tipuri de pariuri: pe rezultatul la pauză, pe interval, pe cartonașe, pe statistici ale jucătorilor, pe statistici din meci, pe statistici referitoare la echipe (șuturi, ofsaiduri, etc). Poți adăuga selecții din 12 meciuri diferite pe același bilet.

Este foarte simplu să creezi un pariu personalizat: intri în meniul meciului, apoi dai click pe butonul „Creare pariu”. Pui câte selecții dorești pe bilet, inclusiv dintre cele cu cote mărite. 

Mozzartbet Live Bet Builder – pariază acum 

Dacă ești fan pariuri live, e bine să știi că Mozzartbet are opțiunea Bet Builder pentru evenimente aflate în desfășurare. Poți miza pe rezultat final 1X2, pe , „ambele marchează”, pe marcator în meci și pe multe alte selecții pe un singur bilet.

Opțiunea este exact sub echipe, când deschizi meniul evenimentului live. După ce dai click pe ea, dedesubt sunt afișate toate piețele disponibile. Poți pune un singur bilet, cu oricâte selecții dorești, nu există o limită.

Efortuna Bet Builder – pariază acum 

La eFortuna, prin Bet Builder poți pune până la 10 selecții din același meci. Anul trecut, acest operator a avut o ofertă promoțională prin care primul bilet construit cu această funcție, după o depunere eligibilă, era fără fără risc, în limita a 50 RON. Este posibil ca oferta să fie reintrodusă cândva.

Opțiunea BetBuilder este în dreptul numelor echipelor, în meniul meciului (atunci când e disponibilă). Poți combina pariuri pe echipe (număr de goluri, număr de cornere, ambele marchează, cum va câștiga, alte evenimente), pe jucători (număr de goluri, când va marca) și pe meci (câștigătoare, câte goluri, câte cornere, șansă sublă, pauză/final, scor exact). Nu este suficient să dai click pe cotă pentru ca selecția să ajungă pe bilet. Trebuie să confirmi cu „Adaugă selecție”.

Sportingbet Creați un pariu – pariază acum 

La Sportingbet, opțiunea se numește „Creați un pariu”. Poți vedea toate meciurile pentru care este disponibilă dând click pe bannerul din pagina de promoții. Funcția apare în meniul partidei, în rând cu piețele de pariere. Poți combina selecții din rezultat final, total cornere, marcatori, jucător care primește cartonaș galben, total exact goluri etc.

Funcția este valabilă numai pentru pariuri premeci și se pot adăuga maxim 10 selecții pe bilet. În cazul în care o selecție primește cota 1.00, pariul este anulat. În secțiunea „Ajutor” de pe site-ul operatorului este un regulament stufos, despre pariurile pe fiecare sport în parte.

Winmasters Bet Builder – pariază acum 

Funcția “Bet Builder” este disponibilă pentru evenimente pre-meci & live din fotbal, baschet, tenis și handbal. “Bet Builder” poate fi plasat ca pariu simplu sau combinat cu alte pariuri cu această funcție, beneficiază de CashOut și poate fi plasat din bani reali și fonduri suplimentare. Poți adăuga maxim 20 de selecții pe bilet.

Opțiunea se află în meniul principal al meciului. Printre selecțiile disponibile sunt și handicapuri europene și asiatice. Trebuie doar să ai grijă ca pronosticurile plasate să nu se contrazică. Dacă se întâmplă acest lucru, ești anunțat prin intermediul unui triunghi galben care apare în partea de jos a biletului virtual.

Casa Pariurilor Playmaker – pariază acum 

Casa Pariurilor îți dă posibilitatea să combini mai multe selecții din același eveniment pentru fotbal, baschet și hochei. Opțiunea se numește „Playmaker”, fiind trecută în dreptul meciurilor pentru care este disponibilă, atunci când afișezi oferta pe competiții. 

În meniul de meci, Playmaker este în dreapta sus a ecranului. Poți adăuga până la 10 selecții din același meci, din piețe variate. Platforma este aceeași cu cea de pe eFortuna, deci va trebui să confirmi adăugarea fiecărei selecții pe bilet.

888Sport Creează-ți pariul – pariază acum 

Creatorul de pariuri este disponibil pentru o gamă largă de sporturi. Pe lângă fotbal, poți să mai combini selecții din baschet, fotbal american, hochei pe gheață și baseball. Butonul secțiunii este în meniul meciului, imediat după „Toate piețele”. După ce dai click pe el, trebuie să apeși pe „Construiește-ți biletul acum”.

Sunt oferite și pariuri pe statistici: pase, șuturi, șuturi pe poartă, deposedări, șuturi jucător sau șuturi pe poartă jucător. De asemenea, poate fi selectat intervalul la care să se refere pronosticul. 

Maxbet Creare pariu – pariază acum  

Maxbet are funcția „Creare pariu”, pe care o poți activa din meniul fiecărui meci. Lista cu tipuri de pariuri disponibile este lungă: rezultat final și șansă dublă timp regulamentar, echipa care va înscrie primul gol, handicapuri europene și asiatice pentru meci și pentru repriză, scor corect, total cornere, combinații între rezultat final și total goluri ș.a.

Betfair Pariu Combinat – pariază acum 

În secțiunea „Sportbook”, Betfair are opțiunea „Pariu combinat”, prezentă în meniul meciurilor. Acest operator se remarcă prin oferta bogată pentru piața „Jucători”: Marcatori, Va înscrie hat-trick? Oferă pasă de gol, Înscrie sau primește cartonaș galben, Înscrie sau oferă pasă decisivă, Șuturi pe poartă, șuturi pe poartă pe repriză.

Avantaje Bet builder 

Indiferent că se numește „Bet Builder”, „Creează pariu”, „Combinație” sau „Playmaker”, această opțiune îți oferă câteva avantaje. De exemplu:

  • dacă ești convins că într-un meci va câștiga echipa gazdă, vor fi minim trei goluri și se vor arăta minim cinci cartonașe galbene, nu trebuie să mai ălasezi trei bilete diferite. Pui toate selecțiile pe același bilet, iar cota finală este mai mare;
  • ai toate tipurile de pariuri în același meniu, nu mai trebuie să parcurgi fiecare secțiune a meniului de meci;
  • ai parte de flexibilitate în ceea ce privește numărul de selecții puse pe bilet;
  • asigură o experiență de joc inedită.

Construiește-ți biletul cu mai multe selecții din același meci prin Bet Builder

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX