1. Home »
  2. Tipuri pariuri »
  3. Case de pariuri cu miza înapoiată la 0-0

Case de pariuri cu miza înapoiată la 0-0

victorpartan
victorpartan

2023-02-03 14:12:54

image Case de pariuri cu miza înapoiată la 0-0

Este frustrant să pui pariu pe marcator, pe goluri marcate sau pe victoria uneia dintre echipe, iar meciul să se termine 0-0. În general, general, remiza albă este cel mai enervat și cel plictisitor rezultat, dar poți scăpa de stres cu ajutorul ofertelor promoționale de tipul „miza înapoiată la 0-0”.

Pariază și primești miza înapoi dacă meciul se termină 0-0

Mecanismul ofertei este foarte simplu: dacă mizezi pe piețele eligibile și partida se termină cu acest scor, atunci miza este rambursată cash, adică poți folosi banii cum vrei, fie să îi retragi, fie să îi folosești pentru alte bilete. Condițiile și termenii diferă de la o agenție la alta. În prezent, sunt doi operatori care oferă această facilitate:

BETANO – deschide cont acum

Agenția de pariuri sportive Betano oferă rambursarea în bani reali a întregii mize pentru pariurile pe două piețe: „pauză/final” și „scor exact”. „Miza înapoi la 0-0” se aplică doar la pariurile simple pe fotbal. De exemplu, dacă pariezi 100 de lei pe scor corect CFR vs FCSB 1-1, dar se termină 0-0, primești înapoi 100 de lei fără condiții de rulaj.

Winmasters – deschide cont acum

Oferta Winmasters „Cashback la 0-0” acoperă mai multe tipuri de pariuri: „Scor Corect”, „Înscrie oricând”, „Primul marcator”, „Ultimul marcator”, „Pauză/Final” sau „Pauză/Final și peste/sub 2.5 goluri”. Condiția este să plasezi un pariu simplu premeci pe una dintre următoarele competiții: Euro, UEFA Conference League, Copa America, Cupa Mondială, România – Superliga, Greek Super League, Premier League (Anglia), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Primera Division (Spania), Ligue 1 (Franța), UEFA Champions League și UEFA Europa League, Africa Cup of Nations. Suma maximă care poate fi returnată per pariu este de 250 RON.

Pariază și primești miza înapoi dacă meciul se termină 0-0

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX