1. Home »
  2. Tipuri pariuri »
  3. Case de pariuri cu Marja 0% sau cote mărite

Case de pariuri cu Marja 0% sau cote mărite

victorpartan
victorpartan

2023-02-02 16:44:29

image Case de pariuri cu Marja 0% sau cote mărite

Vezi ce înseamnă Marja 0%, ce agenții o oferă și unde poți beneficia de cote mărite în fiecare zi pentru evenimente din mai multe sporturi.

Bookmakerii își rotunjesc veniturile prin practicarea unei marje de profit, care se reflectă în cota fiecărei selecții. Dacă cele două opțiuni de pariere de pe o piață au 50% șanse de câștig, cota fiecăruia nu va fi 2.00, ci mai mică. Să spunem că 1.95. Ei bine, diferența dintre 2.00 și 1.95 este marja de profit a operatorului, sau, cu alte cuvinte, câștigul garantat.

Pariază pe meciuri Marjă 0% sau cote mărite din fotbal, tenis, handbal, baschet și hochei

Când vezi o ofertă Marja 0%, înseamnă că agenția respectivă renunță la marja sa de profit, rezultând, în general, cele mai mari cote pentru respectivele piețe. Același lucru este valabil și pentru ofertele de tipul „Cote mărite”. Hai să vedem ce case de pariuri îți oferă un astfel de avantaj în acest moment.

NETBET – Marjă 0 prin Bet+

În fiecare zi, operatorul selectează meciuri pentru oferta Bet+. Este aplicată Marja 0 pentru piața Rezultat final 1X2, numai în cazul biletelor premeci pe fotbal. Biletele câștigătoare sunt plătite în bani reali, ca și câștigul net (câștig minus miză) al pariurilor gratuite. Partidele incluse în ofertă au simbolul Bet+ cu un fulger în dreptul lor.

Deschide-ți cont și pariază pe cote mărite prin Bet+ 

BETANO – Marjă 0 a devenit MegaCote

Oferta Marjă 0 a agenției Betano s-a transformat de ceva timp în MegaCote. Meciurile selectate au în dreptul lor simbolul MC, oferta fiind valabilă pentru bilete premeci plasate pe evenimente din fotbal, baschet, tenis și volei. Câștigurile din pariurile care beneficiază de MegaCote sunt în bani reali. În meniul meciului sunt afișate atât cotele „normale”, cât și cele mărite.

Deschide-ți cont și pariază pe cote pe MegaCote 

WINMASTERS – Marjă 0%

Winmasters oferă în fiecare zi un meci cu marjă 0. Poți plasa un un pariu simplu premeci pe următoarele piețe: Rezultat final, Câștigător Meci sau Câștigător. Meciul este evidențiat printr-un banner aflat în partea de sus a paginii principale. Ca și în cazul Betano, în meniul de meci sunt afișate atât cotele fără Marjă 0, cât și cele promoționale.

Deschide-ți cont și pariază pe meciul zilei cu Marjă 0% 

SUPERBET – Supercotă

Oferta de tip Marjă 0 a agenției Superbet se numește „Supercotă”, fiind valabilă pentru cele mai importante campionate și meciuri din preliminariile de fotbal, pentru turnee de tenis masculin și feminin, pentru Liga Campionilor de handbal feminin sau masculin, în Euroliga de baschet, NBA sau NHL. Oferta e disponibilă pentru biletele premeci 1x2, se poate juca și pe pariuri combinate simple sau în sistem. Poți pune mai multe evenimente cu SuperCotă pe același bilet. Partidele selectate sunt grupate într-o secțiune specială.

Deschide-ți cont și beneficiază de oferta Marjă 0% 

WINNER – Winner Plus

În fiecare zi, operatorul face o selecție de evenimente și le mărește cotele pentru piețele „Șansă dublă” și „Final”. Meciurile se găsesc la categoria “Winner Plus”, marcată cu simbolul W+. Poți pune o singură selecție din această categorie pe un bilet, iar pe lângă ea trebuie să fie minim alte cinci selecții din oferta de bază. În meniul meciului sunt afișate ambele tipuri de cote (cotele Plus și cele normale, care pot fi plasate și pe bilete single).

Deschide-ți cont și beneficiază de cote mărite prin Winner Plus

Pariază pe meciuri Marjă 0% sau cote mărite din fotbal, tenis, handbal, baschet și hochei

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX