1. Home »
 2. Tipuri pariuri »
 3. Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-11-28 10:48:00

image Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri

Află de la PariuriX.com care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal, tenis, handbal, baschet și hochei pe gheață. În ziua de astăzi casele de pariuri, atât cele online cât și cele offline, oferă zeci sau poate chiar sute de opțiuni de pariere la evenimentele sportive de top.  În mod ciudat însă, am văzut persoane care joacă de mult timp la pariuri și care de multe ori ajung să parieze pe opțiuni care nici măcar nu știu ce semnifică. La fel am văzut pariori care se axează doar pe opțiunile principale, neștiind că există alternative care pot fi mai utile în anumite situații și momente.

De aceea am decis să venim cu un articol amănunțit despre tipurile de pariuri existente. În primul rând vom vedea care sunt cele mai populare tipuri de pariuri, atât la general cât și în funcție de sport. Apoi vom discuta despre câteva opțiuni foarte populare care chiar ne pot ajuta să scoatem mai mult din pariurile noastre, dar pe care puțini pariori le stăpânesc în adevăratul sens al cuvântului. Este vorba despre pariurile back / lay, handicapurile asiatice și europene, dar și pariurile de tipul DNB (draw no bet). În final vom descoperi agențiile de pariuri sportive cu cea mai bogată ofertă și vom veni și cu câteva sfaturi utile care să te ajute să alegi cele mai bune opțiuni de pariere în funcție de situație.

Vezi Top case de pariuri online cu cea mai bună ofertă sportivă și bonusurile oferite

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1. CELE MAI POPULARE TIPURI DE PARIURI

Indiferent de sport, următoarele tipuri de pariuri sunt cele mai populare în rândul pariorilor, atât la nivel mondial cât și la noi în țară:  


Pariuri pe câștigător meci

De când s-au inventat disciplinele sportive, indiferent că este vorba de fotbal, tenis, baschet sau hochei pe gheață, obiectivul echipelor este acela de a câștiga. Acesta a fost și primul tip de pariu apărut vreodată la o casă de pariuri, și chiar noi ca și pariori sau ca simpli fani ai unui sport alegem instinctiv echipa sau sportivul care credem că se va impune, chiar dacă nu pariem bani reali pe acest lucru. Și pe site-ul fiecărei agenții de pariuri vei vedea că în dreptul meciurilor sunt afișate cotele pentru ”câștigător meci” (1x2 sau 12 în funcție de sport), fără a fi necesar să intrăm pe pagina acelei partide. Practiv vorbim de cea mai importantă opțiune de pariuri, și de aceea este și cea mai populară.  Însă și ea prezintă puncte slabe: cote neatractive la meciuri dezechilibrate, faptul că la un meci de fotbal sau hochei avem 3 opțiuni de pariere (deci doar un rezultat din 3 este câștigător) etc.
 

Șansă dublă – pariuri 1x2 cu două rezultate posibile

Acest tip de pariu este folosit la sporturi unde pariurile pe câștigător meci au trei rezultate posibile (victorie gazde, remiză, victorie oaspeți). Un pariu de tipul șansă dublă acoperă două din cele trei rezultate, astfel încât vom avea următoarele opțiuni: 1x, x2 și 12. Astfel pariul tău va fi câștigat dacă ies două din cele trei rezultate și va fi pierdut doar dacă iese chiar varianta pe care ai evitat-o.


Pariuri pe numărul de goluri sau puncte

Al doilea cel mai popular tip de pariu este cel pe numărul de goluri (la fotbal, handbal sau hochei pe gheață) sau puncte (la tenis, baschet sau volei). De exemplu la fotbal cel mai întâlnit pariu pe total goluri este cel de tipul ”over / under 2.5 goluri” unde:

 • under 2.5 – trebuie să se marcheze maxim 2 goluri (0, 1 sau 2)
 • over 2.5 – trebuie să se marcheze mnim 3 goluri (3, 4, 5, 6 etc).

De regulă cotele pentru aceste două opțiuni sunt cât de cât echilibrate, iar de aceea linia de 2.5 este cea mai întâlnită. La hochei în schimb linia medie este de obicei la 5.5 goluri unde avem următoarele opțiuni:

 • under 5.5  - trebuie să se marcheze maxim 5 goluri (0, 1, 2, 3, 4)
 • over 5.5 - trebuie să se marcheze minim 6 goluri (6, 7, 8, 9, etc)

La orice sport putem avea și pariuri cu linii ajustabile astfel încât să putem paria pe opțiuni precum ”under 3.5” la fotbal sau ”over 4.5” la hochei.  Există și pariuri de tipul ”under / over” cu mize returnate, dar despre acestea vom vorbi la capitolul 4.1.

Și că tot veni vorba de pariurile de tipul ”peste / sub” pe numărul de goluri, avem pe site-ul pariurix.com un articol foarte amănunțit despre pariurile de tip peste/sub. Vei afla ce tipuri de ”over / under” există,  vei învăța cum să analizezi meciuri de fotbal pentru a pune un astfel de pariu, și îți voi prezenta și o strategie simplă pentru a găsi cele mai bune pariuri peste/sub.

 

Alte opțiuni foarte populare

În categoria ”opțiuni foarte populare de pariere” trebuie neapărat incluse handicapurile asiatice și europene, pariurile de tipul  Draw No Bet (DNB), dar și pariurile în contrapartidă de tipul back / lay. Toate aceste opțiuni pot fi de mare folos în multe situații, dar este mai mult de discutat despre ele, iar de aceea am dedicat fiecărui tip de pariu un capitol special în cadrul acestui articol ce poate fi accesat mai jos.

 

Alte opțiuni de pariere

Agențiile de pariuri sportive oferă și multe alte tipuri de pariuri precum pariuri pe fiecare echipă / sportiv, pariuri pe fiecare repriză / sfert  / set (în funcție de sport), dar și pariuri specifice pentru fiecare sport în parte (pariuri pe cornere sau cartonașe la fotbal, pariuri pe game-uri la tenis etc). Multe din aceste opțiuni au o explicație intuitivă și îți dai seama imediat în ce constau, dar o parte din ele sunt bazate pe handicapuri sau pe mize returnate, iar de aceea este important să stăpânești aceste noțiuni.

 

1.1 Cele mai populare opțiuni în funcție de sport

Pentru a nu transforma acest articol într-un adevărat roman fără sfârșit, nu voi începe să enumăr opțiunile populare de pariere la fiecare sport în parte, ci mai degrabă îți voi prezenta link-uri către articole separate care se concentrează doar pe acest subiect. Astfel dintr-un singur click poți afla tot ce vrei să știi despre cele mai populare opțiuni din fotbal, tenis, baschet și hochei pe gheață.

 • Fotbal – În articolul ”Tipuri de pariuri pe fotbal - Ghidul începătorului!” am vorbit despre opțiunile principale, pariurile pe goluri, pariurile speciale, pariurile pe cornere și cartonașe și multe altele.

 • Tenis – dacă vrei să afli care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri pe tenis, vezi mai multe in articol.  Aici am vorbit despre cele mai bune 10 tipuri de pariuri, de la pariuri pe câștigător și pe seturi și până la pariuri pe câștigătorul turneului sau pe total game-uri.

 • Baschet – În ACEST ARTICOL am vorbit pe larg despre pariurile pe diferența de scor, handicap puncte ajustabil, total puncte, echipa care înscrie mai multe puncte într-un sfert și multe alte opțiuni.  Acolo vei găsi tot ce trebuie să știi despre pariurile specifice pe baschet.

 • Hochei pe gheață – În articolul ” Tipuri de pariuri din hochei pe gheata explicate”  am acoperit opțiunile de bază (echipa câștigătoare cu 2 și 3 variante, total goluri), am explicat cum se aplică handicapurile pe hochei, și am făcut referire și la alte zeci de opțiuni de pariere.

 

2.PARIURI ÎN COTĂ FIXĂ VS PARIURI ÎN CONTRAPARTIDĂ

Diferența între aceste două moduri de a paria este primul lucru pe care trebuie să îl cunoști. Pariurile sportive pot fi împărțite în două categorii principale:

 • pariuri în cotă fixă – este atunci când joci la o casă de pariuri care are rol de ”bookmaker”, adică ea are proprii traderi cu care oferă propriile cote, propriul payout și propria marjă de profit. În această categorie intră practic aproape toate agențiile pe care le cunoști și la care te joci cu regularitate.

 • pariuri în contrapartidă – numele lor mai popular este acela de ”betting exchange” . În acest caz agenția preia doar rolul de intermediar,  pariurile fiind plasate doar între jucători obișnuiți. Asta înseamnă că tu poți lua locul casei de pariuri și poți oferi o cotă la un anumit pariu pe care un alt parior să o contreze. Totul este dat practic doar de cerere și ofertă.  Betfair (deschide un cont acum) este singurul operator de betting exchange licențiat în România, dar din fericire este și cel mai bun la nivel mondial.

 

2.1 Pariuri de tipul back / lay

Pariurile de tipul back / lay pot fi găsite doar la agențiile de betting exchange. De fiecare dată când intri pe un astfel de site (doar Betfair în cazul nostru) vei vedea că în dreptul fiecărui tip de pariu există o cotă pentru ”back” și o cotă pentru ”lay”.

Pariul ”back” (tradus de Betfair ca pariu ”pro”) este un pariu obișnuit unde mizăm că un anumit eveniment are loc. De  exemplu în poza de mai jos se poate vedea că am mizat suma de 10RON pe un scor corect ”0:2” la o cotă de 29.00, ceea ce înseamnă că voi câștiga 290RON dacă îmi iese pariul (280RON profit) sau voi pierde 10RON dacă el nu iese.

 

Pariul lay (tradus de Betfair ca pariu ”contra”) este un pariu contrar unde pariezi că un anumit eveniment NU are loc. Astfel dacă pun un pariu ”lay” pe scorul corect de ”0:2” înseamnă că pariez că meciul se va termina cu orice alt scor în afară de acesta.  ATENȚIE! De data aceasta nu mai completezi suma pe care o mizezi, ci suma pe care o vei face profit dacă reușești să câștigi. Dacă tu completezi cu ”10” la o cotă de 32.00, înseamnă că de fapt pariezi 320RON pentru a face un profit de 10RON.

Atât în cazul pariurilor back cât și a celor lay poți alege ce cotă dorești, dar pariul nu va fi valid decât dacă un alt parior îl contrează la respectiva cotă.

Este destul de important să știi care este treaba cu pariurile back și lay pentru că uneori poți prinde câteva cote atractive ce nu pot fi prinse pe platforme obișnuite de pariuri sportive. Plus că ai marele avantaj de paria că un anumit eveniment NU va avea loc, lucru pe care de asemenea nu îl poți face la o agenție obișnuită.

Un articol mai amănunțit despre pariurile de tipul back și lay la Betfair poate fi găsit AICI

 

3. HANDICAPURI LA PARIURI SPORTIVE

Alte tipuri de pariuri care merită propriile lor secțiuni sunt handicapurile asiatice și handicapurile europene. Ele sunt foarte populare la nivel mondial pentru că ne pot ajuta să diversificăm mult pariurile noastre și să scoatem mai mult din ele, dar chiar și așa sunt destui pariori care nu știu să le folosească la adevărata lor valoare.  Un handicap, așa cum spune și numele, constă în acordarea unui dezavantaj fictiv unui anumit sportiv sau unei anumite echipe.

 

3.1 Handicapuri asiatice

Acesta este un pariu cu două rezultate posibile, unde de regulă echipa mai slabă primește un  avantaj fictiv.

De exemplu, avem un meci între Athletic Bilbao şi Valladolid. Pe această partidă vom găsi următoarele pariuri cu handicapuri asiatice:
 

Handicapuri de tipul + / - x.5
 • Athletic Bilbao -1.5 -> Bilbao trebuie să bată la minim 2 goluri diferenţă.

 • Valladolid +1.5 -> Valladolid trebuie să bată, să facă egal sau să piardă la maxim un gol diferenţă

Opţiuni de tipul -/+ 2.5 sau 3.5 au exact acelaşi rol. Gazdele trebuie să bată la trei sau patru goluri diferenţă, iar oaspeţii să nu piardă la mai mult de două sau trei goluri diferență.
 

Handicapuri de tipul + / - x.0
 • Athletic Bilbao -1.0 -> Bilbao trebuie să bată la minim două goluri diferenţă. În caz că bate la o diferenţă de un gol primiţi miza înapoi.

 • Valladolid +1.0 -> Valladolid trebuie să facă egal sau să bată. Dacă pierde la un singur gol diferenţă primești miza înapoi.

Aceeaşi regulă este valabilă pentru alte valori precum -/+ 2.0 sau 3.0 unde gazdele trebuie să bată la minim 3 sau 4 goluri diferență, iar oaspeții să nu piardă mai mult de 1 sau 2 goluri diferență. Dacă partida se termină la o diferență de goluri exact ca cea reflectată de yhandicap (2 sau 3 goluri) atunci miza este rambursată.
 

Handicapuri de tipul + / - x.25
 • Athletic Bilbao -1.0, -1.5. -> Acest tip de pariu înseamnă că jumătate din miză este plasată pe opţiunea de -1.0, iar cealaltă jumătate din miză este plasată pe opţiunea -1.5. Astfel, dacă Bilbao bate la un singur gol diferenţă vei  primi jumătate din miză înapoi iar cealaltă jumătate o vei pierde. Acest pariu  va fi găsit la anumite case de pariuri online ca ”handicap asiatic -1.25”, adică va fi reprezentat printr-un număr aflat la jumătatea celor două valori.

 • Valladolid +1.0, +1.5  -> Este cam aceeași idee ca în situaţia descrisă mai sus. Dacă Valladolid pierde la un gol diferenţă primești jumătate din miză înapoi, iar pariul pe cealaltă jumătate de miză este considerat câştigător.Un astfel de pariu poate fi găsit și sub numele de ”handicap asiatic +1.25”.

Aceleași reguli de bază se aplică și pentru opțiuni de tipul HA -/+ 2.25 sau 3.25, unde valorile se află la mijlocul handicapurilor (2.00, 2.50) sau (3.00, 3.50).


Handicapuri de tipul + / - x.75
 • Athletic Bilbao -1.5, -2.00 -> În acest caz jumătate de miză este plasată pe opțiunea de -1.5, iar cealaltă jumătate din miză pe opțiunea -2.00. Dacă Bilbao bate la două goluri diferență, atunci jumătate de pariu este câștigător iar jumătate din miză este rambursată. În cazul în care Bilbao bate la trei sau mai multe goluri diferență întreg pariul este câștigător. Opțiunea poartă și numele de ”handicap asiatic de -1.75”.

 • Valladolid +1.5, +2.00 -> jumătate de miză este plasată pe opțiunea de +1.5, iar cealaltă jumătate din miză pe opțiunea +2.00. Dacă Valladolid nu pierde la mai mult de 1 gol diferență atunci întreg pariul este câștigător. Dacă în schimb pierde la 2 goluri diferență jumătate din pariu este pierzător și jumătate din miză este rambursată. Dacă pierde la 3 sau mai multe goluri diferență întreg pariul este pierzător.

Handicapurile asiatice oferă posibilitatea de a plasa pariuri cu cote bune pe partide dezechilibrate, de a miza că o anumită echipă nu pierde la o diferență mai mare de X goluri, sau din contră că o formație se impune la scor. Așa cum poți vedea, ai și nenumărate posibilități de a beneficia de mize rambursate (parțial sau integral), iar toate aceste lucruri fac ca pariurile pe handicapuri să fie cu atât de populare. Dacă accesezi articolul ”Handicapul asiatic explicat pe intelesul tuturor” vei găsi mult mai multe exemple, o serie de avantaje, o listă cu casele de pariuri ce oferă aceste opțiuni, și vei putea vedea cum poți folosi handicapurile asiatice la pariuri live.

 

3.2 Handicapuri europene

Ca și în cazul de mai sus o echipă primește un avantaj fictiv, iar alta un handicap fictiv. Însă spre deosebire de handicapurile asiatice, la cele europene handicapurile sunt doar de valori întregi (1.0, 2.0, 3.0 etc) iar opțiunea de remiză nu este scoasă din ecuație, ceea ce înseamnă că avem în continuare pariuri cu trei opțiuni de pariere, și nu ne putem bucura de pariuri cu miză rambursată. Îți voi da un singur exemplu, pentru că acest tip de pariu este mai simplist și mai ușor de înțeles:

 • Athletic Bilbao (-1) -> Aceasta porneşte de la un handicap de un gol. Pentru ca pariul să fie câştigător ea trebuie să bată la minim 2 goluri.

 • Egal – (Valladolid +1) ->  Echipa oaspete primeşte un avantaj de un gol, ceea ce înseamnă că în realitate ea trebuie să piardă la fix un gol diferenţă pentru ca acest pariu să fie câştigător.

 • Valladolid (+1) ->  Echipa oaspete are un avantaj fictiv de un gol, deci în realitate ea trebuie să facă egal sau să câştige pentru ca pariul să fie câştigător.

Pariurile cu handicapuri nu sunt oferite doar pe rezultatul final la fotbal, ci și pe cornere, cartonașe sau chiar alte opțiuni (dar doar la anumiți operator). Plus că handicapurile asiatice sunt extrem de populare și la alte sporturi, cum ar fi pariurile pe ponturi baschet unde poți miza pe diferența de scor.

Trebuie precizat că pariuri pe handicapuri vei găsi mai mult online, agențiile stradale fiind destul de zgârcite cu aceste tipuri de pariuri. Iar dacă le au în ofertă, vor veni doar cu câteva opțiuni.  

Mai trebuie spus că unele agenții de pariuri pe internet se axează doar pe handicapuri asiatice, în timp ce altele doar pe handicapuri europene. Dacă accesezi capitolul 5 vei vedea ce operatori recomandăm pentru fiecare din cele două tipuri de pariuri.

Vrei să pariezi pe o ofertă sportivă bogată? Încearcă această agenție de pariuri!

 

4. PARIURI DE TIPUL DNB (DRAW NO BET)

Pariul Draw No Bet sau simplu spus DNB este un pariu pe câștigătorul meciului care elimină din ecuație posibilitatea unui rezultat de egalitate. Dacă meciul se termină cu o remiză vei primi înapoi banii pariați. În funcție de agenția la care joci, această opțiune poate fi cunoscută sub diferite nume: ”pariu 1 2”, ”Nici un pariu pe egal” sau ”Handicap asiatic 0”.

Să presupunem că are loc un meci între Steaua București și Dinamo București unde cotele sunt:

 • Victorie Steaua @ 2.40
 • Egal @ 3.10
 • Victorie Dinamo @ 3.00

Vrei să pariezi pe Dinamo, dar îți este teamă să nu te scoată un eventual rezultat de egalitate. Atunci poți opta pentru un pariu de tipul DNB unde cotele vor fi ceva de genul:

 • Steaua (0) @ 1.70
 • Dinamo (0) @ 2.10

Dacă pariezi 100 RON pe Dinamo, atunci există următoarele variante:

 • Steaua câștigă – pierzi cei 100 RON
 • Remiză – primești înapoi cei 100 RON
 • Dinamo câștigă – câștigi 210 RON

Acest pariu este foarte popular pentru că practic din trei rezultate posibile doar unul singur va duce la pierderea sumei pariate. De aceea din ce în ce mai mulți pariori aleg această opțiune în detrimentul pariurilor clasice de tipul 1x2, iar din același motiv și noi am venit cu un articol amănunțit despre opțiunea DNB . In acest articol vei găsi mai multe exemple de pariuri DNB, vei vedea cum se calculează cotele la un astfel de pariu, vei afla ce se întâmplă dacă ai pariuri DNB pe bilete cu mai multe meciuri, și nu în ultimul rând vei găsi și câteva strategii de pariuri foarte interesante.

 

4.1 Alte pariuri cu miză returnată

Sunt și alte tipuri de pariuri unde poți beneficia de miză returnată, un exemplu bun fiind pariul de tipul  „Total goluri: peste/sub”. În cazul unui pariu de tipul Peste/sub 2.5 goluri este destul de clar. Dacă se marchează trei goluri sau mai multe iese pariul de „over”, iar dacă se marchează maxim două iese pariul de „under”. Însă, în cazul unui pariu de tipul „Peste/sub 3.0 goluri” vom primi miza înapoi dacă se marchează fix trei goluri. Acest tip de pariu este foarte util atunci când vrem să mizăm pe o opţiune dar luăm în calcul posibilitatea ca ea să nu iasă la limită.

 

5. CASE DE PARIURI ONLINE CU CEA MAI BUNĂ OFERTĂ SPORTIVĂ


 

Deschide cont

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) are o ofertă sportivă foarte bogată atât la fotbal cât și la alte sporturi. De fapt este probabil agenția licențiată care acoperă cele mai multe discipline sportive diferite (peste 30). O recomandăm în special pentru pariuri pe handicapuri asiatice pe fotbal deoarece de obicei  are cele mai multe opțiuni. Află mai multe despre oferta pre-meci de la Unibet

eFortuna - Fortuna Bet România - Deschide cont

Cu peste 100 de opțiuni de pariere pe competițiile de top din fotbal și zeci de opțiuni la partidele din alte sporturi, Fortuna Bet ( D.ONJN 1560/25.08.2016) este fără îndoială una din agențiile care nu trebuie să lipsească din portofoliul tău de parior. Deși nu oferă handicapuri asiatice, vei găsi aici o gamă largă de handicapuri europene alături de multe alte tipuri de pariuri. 

 

BetanoDeschide cont


Nici Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  nu oferă handicapuri asiatice pe fotbal, acesta fiind unul din dezavantajele principale ale acestui operator. Însă în rest oferta este foarte generoasă - convinge-te citind recenzia PariuriX

 

Betfair – Deschide cont

Așa cum am vorbit și în prima parte a articolului, Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) are marele avantaj de a oferi două platforme : una de pariuri sportive în cotă fixă (așa cum găsim și la ceilalți operatori) și una de pariuri în contrapartidă (betting exchange) unde poți plasa pariuri de tipul back și lay și unde poți chiar tu lua locul casei de pariuri. Detalii suplimentare aici!

 

Admiral - Deschide cont

Admiral.ro vine și ea cu o ofertă sportivă foarte bogată atât pre-meci cât și live, acoperind foarte multe sporturi diferite, dar și o diversitate mare de opțiuni de pariere. Vom găsi multe handicapuri asiatice pe fotbal, pariuri ante-post, dar și multe altele.

 

NetBet - Deschide cont

Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) are și ea o ofertă sportivă foarte bogată, în special live când de multe ori acoperă cele mai multe evenimente sportive.  Chiar și oferta pre-meci este generoasă, mai ales pe ponturi fotbal acolo unde este oferită o gamă largă de handicapuri europene și pariuri combinate chiar și la partide de mâna a doua.  Află mai multe de la PariuriX.com!

 

6. SFATURI  UTILE PENTRU A ALEGE CELE MAI BUNE TIPURI DE PARIURI

Evită opţiunile ce ţin de noroc!

La multe partide (în special la cele foarte importante de fotbal) vom avea în ofertă şi opţiuni precum:

 • Va fi out în primele 60 secunde ale meciului?
 • Va fi număr par sau impar de goluri?
 • Ce echipă va avea primul corner?
 • Se va da vreun cartonaş până în minutul 25?

Opțiuni similare putem găsi și la partide de top din alte sporturi. De exemplu la Super Bowl am văzut pariuri care de care mai ciudate precum ”cât va dura imnul Statelor Unite ale Americii”, ”cum se va îmbrăca antrenorul” sau ”care este cuvântul pe care comentatorul îl prononță cel mai des”.

Aceste opțiuni țin integral de noroc iar de aceea  ar trebui evitate. Nu credem că putem avea vreun argument logic pentru vreunul din pariurile prezentate mai sus.

 

Alege opțiunea potrivită în funcție de situație

De multe ori când avem partide dezechilibrate vom avea cote foarte mici pentru victoria unei echipe. În alte situaţii putem avea o partidă echilibrată şi vrem să mizăm pe victoria echipei gazde, dar să ne luăm o măsură de siguranță în cazul în care partida se încheie la egalitate. Sau poate la un anumit meci de fotbal suntem siguri că oaspeții nu se vor impune, dar nu știm ce să alegem între o victorie a gazdelor sau un rezultat de egalitate. în astfel de situații opțiuni precum Draw No Bet, șansă dublă sau handicapurile asiatice pot reprezenta soluții mult mai bune decât pariuri clasice pe câștigător meci.


Ai grijă la cotele oferite de operatori

Deși per total sunt case de pariuri online care au cote mai bune decât concurența, realitatea este că în funcție de sport sau te tipul de pariu ales o agenție poate sta mai bine decât alta. De exemplu pe vremuri, înainte ca Sportingbet (vezi site-ul agenției) să își îmbunătățească platforma de pariuri sportive, ea avea de regulă cele mai mici cote dintre agențiile de top la pariurile de tipul 1x2, dar în schimb avea cele mai bune cote la pariurile de tipul pauză / final. Pentru a scoate maximul din pariurile tale cea mai bună soluție este să ai cont la mai multe agenții de pariuri pe internet și să plasezi fiecare pariu acolo unde cota este mai bună.

Descoperă agențiile de pariuri sportive cu cele mai bune cote!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX