1. Home »
  2. Tipuri pariuri »
  3. Tipuri de pariuri pe biliard explicate

Tipuri de pariuri pe biliard explicate

admin-pariurix
admin-pariurix

2011-02-02 05:10:00

Daca pana acum ceva ani in urma biliardul nu era accesibil pariurilor sportive, iar daca era, cei care aveau acces la el erau doar oamenii cu un nivel social si economic extrem de ridicat, in ziua de azi aproape orice casa de pariuri va sta la dispozitie si cu oferte pe meciurile de biliard.

In comparatie cu numarul celor care pariaza pe evenimentele din fotbal, baschet, rugby, handbal este evident ca numarul persoanelor care pariaza pe partidele de biliard este mult mai mic. Chiar si in conditiile prezentate, pariurile pe biliard se bucura de adeptii lor si acestia reusesc sa castige sume destul de interesante de pe urma acestui sport.

Care sunt tipurile de pariuri din biliard si ce reprezinta ele?

  • Pariuri pe castigator

Se ofera cote pentru toti participantii dintr-un turneu sa castige turneul. Daca selectia nu participa pariul se ramburseaza.

Pariurile pe castigator pot fi supuse Regulii 4 (Deduceri).

  • Pariuri pe meci

In cazul in care o partida incepe, dar nu este finalizata, atunci jucatorul care avanseaza in runda urmatoare sau caruia i se atribuie victoria (puncte) intr-o competitie pe echipe va fi desemnat castigator la deciderea pariurilor.

  • Handicap / Numar rack-uri / Total rack-uri

Daca nu se finalizeaza numarul stabilit de rack-uri intr-un meci pariurile se ramburseaza.

  • Marcatorul celor mai multe puncte si Marcatorul celor mai multe puncte/Echipa

Se aplica regulile Dead Heat.

Acestea sunt principalele tipuri de pariuri din biliard si cele mai mai folosite de catre pariori. Puteti pariati si voi pe ele daca dati click aici si accesati site-ul ceiei mai mare case de pariuri din lume.

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX