1. Home »
  2. Resurse »
  3. Strategii Liga Campionilor – 5 sisteme de pariuri ce merită încercate pe UCL

Strategii Liga Campionilor – 5 sisteme de pariuri ce merită încercate pe UCL

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 12:30:00

image Strategii Liga Campionilor – 5 sisteme de pariuri ce merită încercate pe UCL

Liga Campionilor Europeni este fără îndoială una dintre cele mai pariate competiții din lume, iar în sezonul 2023/2024 pariorii se gândesc la strategii care de care mai inedite cu care să își sporească șansele de câștig. De aceea în cele ce urmează vreau să prezint 5 sisteme de pariuri pe care noi le-am testat în trecut și au dat roade, și care considerăm că pot fi folosite cu succes pe meciurile din Champions League.

Voi prezenta strategiile pe scurt, dar în dreptul fiecăreia vei găsi link către un articol mult mai amănunțit. Este obligatoriu să citești acel articol înainte de a începe să aplici respectiva strategie, pentru a înțelege exact despre ce este vorba, ce avantaje / dezavantaje implică, și cum poate fi ea utilizată la potențial maxim.

Deschide cont și aplică strategiile recomandate la una din cele mai bune case de pariuri din România!

 

1. Easy Money pe over 0.5 goluri în meciuri de Liga Campionilor

Statistic, în Liga Campionilor se marchează mult. Dar mai important decât atât este faptul că sunt puține acele meciuri care se încheie cu o remiză albă. De exemplu în sezonul competițional 2017 /2018, doar 4 meciuri din cele 96 disputate în grupe s-au încheiat 0:0. De asemenea, doar 2 din cele 29 de partide din fazele eliminatorii s-au terminat fără gol marcat.

Este drept că în cele mai multe cazuri cotele oferite pentru ”over 0.5” goluri sunt destul de mici, dar cam asta este și ideea de bază a strategiei Easy Money – să pariem în sistem all-in pe cote cât mai sigure. Pentru a eficientiza strategia, recomand să împarți banca de start în minim 2 părți (eu o împart în 4) și să nu pariezi orbește chiar pe orice meci. Totuși vor fi și partide fără goluri, și trebuie să ai inspirația de a le putea evita.

Dacă aceasta este prima dată când auzi de strategia Easy Money, recomand să arunci întâi un ochi peste ACEST ARTICOL pentru a vedea exact în ce constă și cum poate fi ea utilizată la potențial maxim.

 

2. SL – Strategia Lazio 1.5 – 3 – 2 – 4

Aceasta este o strategie de pariuri folosită în prezent cu succes de către utilizatorul Petre Mihai, care a preluat-o la rândul său de la utilizatorul ”Lazio”. În jurnalul de pariuri petremihai poți vedea la lucru acest sistem de pariuri. Sistemul în sine este unul foarte simplu, constând în 4 pariuri cu miză progresivă după cum urmează:

  • Pariul 1 – miză 1.5u
  • Pariul 2 – miză 3u
  • Pariul 3 – miză 2u
  • Pariul 4 – miză 4u

La primul pariu pierdut se reia șirul, targetul fiind acela de a prinde minim 2 pariuri consecutive câștigătoare la o cotă de cel puțim 2. Petremihai o utilizează mai mult pe over-uri la pauză, ceea ce se potrivește de minune pe Liga Campionilor, o competiție unde golurile nu lipsesc. De asemenea, după 3 pariuri câștigătoare preferă uneori să o ia de la capăt, fără a îl mai plasa și pe al patrulea. Dar aici ține și de preferințele pariorului. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi link-ul de mai sus, deoarece în primul post al jurnalului poți găsi o descriere mai amănunțită a strategiei.

Aceasta este practic o variantă readaptată a strategiei 1-3-2-6 care pe termen lung pare să dea rezultate mai bune. Mai jos poți vedea și o comparație între varianta originală, cu mize de 1-3-2-6, și cea readaptată cu mize de 1.5-3-2-4, la pariuri de cote 2.00.

 

3. Strategia Flat Stake aplicată pe Liga Campionilor

Deși este una dintre cele mai simple strategii de pariuri sportive, ea este mai degrabă preferată de pariorii profesioniști. Ideea de bază este aceea de a stabili un buget clar de start (să zicem 100 de unități) și de a juca aceeași miză pe fiecare pariu în parte (eu prefer o miză de 5 unități / pariu).

Este un sistem pe care îl recomand în primul rând celor cu un buget consistent; deși profitul poate nu va fi foarte mare, la o bancă serioasă se va simți. Plus că în cazul unei serii mai lungi de pariuri pierzătoare nu vei pierde toată banca. De fapt cu un bankroll management corect ar trebui să duci lejer întreg sezonul de Liga Campionilor.

Încasează acum un super bonus la pariuri sportive!

Dar pe ce pariem? Asta stă la latitudinea ta, dar eu unul aș recomanda pariurile soliste 1x2. Cel puțin în grupe. De ce? Pentru că de multe ori sunt mai ușor de nimerit decât în alte competiții. Să ne uităm un pic pe statisticile grupelor din sezonul Champions League 2022/2023. Am avut 5 echipe care nu au reușit să strângă mai mult de 3 puncte. Dintre acestea:

  • FC Copengaha a bifat 3 înfrângeri
  • Celtic Glasgow a pierdut de 4 ori.
  • Maccabi Haifa a avut 5 eșecuri.
  • Glasgow Rangers și Viktoria Plzen au bifat 6 înfrângeri

Pe de altă parte am o echipă (Bayern Munchen) cu 6 victorii, un cu 5 și cinci cu câte 4 meciuri câștigate. Este drept că nu mereu se merită să pariem pe cotele oferite, și nu întotdeauna este ușor de anticipat când o echipă va prinde o serie bună sau slabă. Cine s-ar fi gândit oare la începutul acelui sezon că FC Barcelona sau Juventus vor fi pe lista ”rușinii”? Dacă începi să pariezi împotriva la astfel de echipe pe la mijlocul grupelor, când vezi că nu joacă ce ar trebui, și tot poți prinde cote bune. Sigur, trebuie inspirație și experiență, dar de aceea ziceam că pariurile cu flat stake sunt preferate mai degrabă de pariorii avansați.

De asemenea, poți utiliza strategia și pe alte tipuri de pariuri. Te invit să deschizi un topic pe forumul PariuriX, în secțiunea Jurnal de Pariori pentru a ne arăta cum folosești tu acest sistem.

 

4. Fibonacci pe rezultate de egalitate în Champions League

Aceasta este o strategie cu miză progresivă. Se recomandă parierea pe cote de aproximativ 3.00, iar după fiecare pariu pierzător trebuie să mărești miza conform șirului lui Fibonacci, șir unde următorul număr este egal cu suma precedentelor două numere. Deci șirul este de forma: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc. După un pariu câștigător ori o iei de la capăt, ori scazi 1-2 trepte în șir (asta ar trebui să decizi tu în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție și de riscul pe care ești dispus să îl asumi).  

Recomandarea mea este aceea de a utiliza Fibonacci pe rezultate de egalitate în Liga Campionilor. Dintre meciurile care au loc la aceeași oră alege-l doar pe cel la care te aștepți cel mai mult la o remiză, și nicidecum nu paria la întâmplare! Poți miza și pe surprize, însă clar aș evita meciurile cu favorite certe sau cele în care echipa mai bună joacă acasă.

În sezonul 2022 - 2023 s-au înregistrat 19 de remize în faza grupelor (deci 19 din 96 de meciuri s-au terminat X). Interesant este faptul că într-o grupă nu s-a bifat nici măcar un rezultat de egalitate, aspect de care poți ține cont chiar dacă reprezintă o simplă statistică. Sunt pariori care cred că dacă în 4 etape nu s-a înregistrat nici o remiză într-o anumită grupă, atunci în a 5-a va fi sigur măcar un rezultat de egalitate, lucru care nu este susținut de istoria recentă.

Citește acum articolul ”Sistem bazat pe Șirul Fibonacci - Strategii pariuri sportive”

 

5.Strategia Paroli (Anti-Martingale) pe UCL

Ultima strategie propusă pentru astăzi este Paroli, cunoscută și sub numele de Anti-Martingale sau Reverse Martingale. Aceasta constă în creșterea mizei după un pariu câștigător, și scăderea ei sau menținerea la un prag minim după pierderea unui pariu. Pentru o descriere completă a acestui sistem de pariuri recomand să accesezi ACEST LINK.

Dacă vrei să descoperi și alte strategii de pariuri sportive, atunci trebuie să știi că avem un articol unde am strâns în jur de 20 de sisteme, cele pe care le considerăm ca fiind cele mai cunoscute și mai eficiente : Strategii pariuri sportive și sisteme ce te ajută să câștigi mai mulți bani la pariuri

Deschide cont și aplică strategiile recomandate la una din cele mai bune case de pariuri din România!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX