1. Home »
  2. Resurse »
  3. Spune-mi cum pariezi ca să îți spun ce fel de parior ești!

Spune-mi cum pariezi ca să îți spun ce fel de parior ești!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:32:00

image Spune-mi cum pariezi ca să îți spun ce fel de parior ești!

Spune-mi cum pariezi ca să îți spun ce fel de parior ești! Sunt mulți pariori care au idei fixe pe care nu le schimbă indiferent de ce s-ar întâmpla, și obiceiuri proaste la care aceștia nu pot renunța. În funcție de modul în care pariorii joacă sau gândesc, ei ar putea fi împărțiți în mai multe categorii. Mie mi-au venit în minte 10 astfel de categorii, poți să mai spui și tu 1-2?

Joacă acum cu un super bonus la pariuri sportive!

 

1. Adeptul teoriilor conspiraționale

”A scăzut cota, sigur este blat”. ”A fost pauză / final, meci aranjat clar!”. ”Au bătut aia cu cotă de 7.00 la victorie. Ce blat pe față”. De câte ori nu ai auzit astfel de expresii? Nu spunem că nu există blaturi pentru pariuri, pentru că cu siguranță sunt destule. Dar de aici și până la a vedea blat la absolut fiecare meci posibil este cale lungă. Dacă ai un prieten care repetă expresiile de mai sus de vreo 5 ori pe zi, întreabă-l dacă crede în reptilieni sau Illuminati, nu de alta dar s-ar putea să ai parte de o surpriză.

 

2. Pariorul care încă crede în Moș Crăciun

Deși de ani buni tot prezentăm excrocheriile de pe Facebook și de pe diferite site-uri, și am scris nenumărate articole pe această temă, încă se mai găsesc pariori naivi care să creadă în ”Moș Crăciun”. Sau mai bine spus, în cei care vând ponturi de la meciuri ”aranjate”. Nici nu bate la ochi că ”King of Bets” sau mai știu eu cine preferă să vândă ponturile lui sigure ”100% win, no chance to lose” pe 50$ decât să le parieze singur. Ai zice că nu are cum să se mai găsească persoane în 2016 care să pună botul la așa ceva, dar ai fi surprins. Prefer să nu reiau aceleași subiecte discutate de alte ”n” ori, ci mai bine arunci un ochi peste acest articol dacă și tu mai crezi în Moșul.

 

3. Tipuri de pariori - Pariorul ghinionist refuzat de soartă

”Iar m-a scos un singur meci, cât ghinion pot să am”. ”Uite cât de prost este jucătorul acela, a mâncat meciul și am pierdut biletul”. ”Arbitrul ăsta își bate joc, cum să nu dai penalty acolo”. Trebuie să ai și tu un prieten care nu câștigă la pariuri din vina tuturor celorlalți, mai puțin din a lui. Întotdeauna trebuie să existe un vinovat: un jucător, arbitrul, antrenorul, gazonul, vremea, reptilienii și Illuminati (revenind la punctul de mai sus). Iar când pur și simplu nu poate fi găsit un vinovat, înseamnă că nu a vrut soarta să țină cu el. 

 

4. Jucătorul de loto

Te-ai dus la agenția stradală cu 2 lei și ai jucat un bilet de 1 metru. Cu zece lei deja ți-ai făcut rezerve de hârtie igienică pe întreaga săptămână! Tu crezi că joci la pariuri, dar de fapt joci la loto. De ce? Pentru că cunoștințele tale sportive nu te vor ajuta prea mult în acea situație, ci mai degrabă trebuie să ai foarte mult noroc. Da, poți să ai soartă și să câștigi și să faci un profit frumos (asta dacă nu ai pierdut alte 1,000 de bilete până atunci), dar și la loto poți să câștigi dacă ai ”bulan”. Tot aia e! Află mai multe despre pariuri single vs multiple!

 

5. Romanticul incurabil

Ai citit de 100 de ori că nu este bine să pariezi pe echipa cu care ții mai ales dacă nu ai argumente logice care să susțină alegerea făcută. Dar ce mai contează? Este ziua marelui meci și arunci câteva sute de lei pe echipa ta favorită pentru că doar ”trebuie să câștige”. Sigur, nebunia asta o aveau și fanii lui Leicester la începutul sezonului 2015 / 2016 când au pariat că ”vulpile” vor câștiga titlul în Premier League împotriva tuturor probabilităților. Ce-i drept, în nebunia lor s-au umplut de bani. Dar astfel de cazuri au loc foarte rar, iar de cele mai multe ori, cei care pariază pe echipa cu care țin rămân și dezamăgiți de prestația favoriților, și cu buzunarul gol, chiar și în cazul unor pariuri mult mai realiste ca cel prezentat.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

 

6. Jucătorul impusliv - un tip de pariori des întâlnit

Ai pierdut o serie de câteva pariuri și nu poți rezista tentației de a crește miza și de a juca la recuperare, chiar dacă știi că nu este bine ceea ce faci? Ai mai pierdut în acest mod și în trecut, dar speri că măcar acum lucrurile vor sta diferit, iar soarta să fie de partea ta? Atunci vorba aceea … ”welcome to the club”, te poți consola măcar cu gândul că nu ești singurul care joacă în acest mod, și mai sunt mulți alții ca tine.

 

7. Adeptul expresiei ”trăiește clipa”

Am postat în urmă cu ceva timp pe Facebook un bilet de pariuri jucat de o persoană, care chiar înainte să se întoarcă de la mare (urma să ia trenul), s-a dus la o agenție vis-a-vis de gară și a jucat pe 120RON (banii cu care a rămas la finalul vacanței) un bilet de pe urma căruia a luat aproape 60,000RON. Mulți mi-au sărit atunci în cap spunând că fie biletul este fake, fie povestea este cu siguranță falsă. Cine merge cu trenul și totuși pune 120RON pe o astfel de cotă? Cei care au afirmat acest lucru probabil că nu au avut de-a face cu amici sau cunoștințe care într-o zi pierdeau câteva sute, sau chiar câteva mii de RON la pariuri / păcănele / alte jocuri de noroc, iar a doua zi nu mai aveau ce mânca, la propriu! Eu am văzut astfel de pariori, și nu doar o dată. Ei există, și nu se gândesc prea mult la ce vor face a doua zi.

 

8. Veșnicul nevinovat - agențiile sunt rele, noi pariorii nu greșim

Nu zic că agențiile de pariuri sunt perfecte și că nu limitează niciodată pariorii profitabili, pentru că cu siguranță unele din ele o fac. De asemenea sunt pariori sancționați pentru lucruri uneori inventate care nici măcar nu apar prin regulamente, de obicei la agenții ceva mai dubioase. Înțeleg lucrurile acestea și nu neg existența lor. Însă sunt pariori care și-au facut un obicei din a găsi casele de pariuri vinovate pentru absolut orice, chiar și când nu este cazul. 90% din cei care se plâng că au fost limitați sunt de fapt limitați din cu totul alte motive, și nu pentru că erau profitabili. Aceste motive au de regulă de-a face cu faptul că ei au încălcat anumite reguli impuse de respectiva agenție, sau că au încercat să trișeze în diferite moduri. Un articol amănunțit despre motivele pentru care pariorii sunt limitați poate fi găsit aici: https://pariurix.com/cum-sa-eviti-limitarile-la-casele-de-pariuri-online.html

 

9. Pariorul normal - un specimen rar

Este un parior care nu face nuntă la câștiguri, nici înmormântare când pierde, care joacă normal, nu își riscă salariul pe primul meci care îi iese în cale, dar care nici nu este profitabil mereu. Mai câștigă, mai pierde, dar orice s-ar întâmpla nu îl afectează pe termen lung. El se joacă mai mult de distracție, și dacă mai face și un ban în plus, cu atât mai bine.

 

10. Pariorul profesionist și monstrul din Loch Ness

Este cel mai rar ”specimen”, unii ar crede că este doar un mit exact ca monstrul din Loch Ness, doar că el chiar există. Acesta nu are ca obiectiv obținerea unui câștig miraculos peste noapte, ci este mai degrabă interesat de profit pe termen lung. El are un buget fix, joacă de regulă doar pariuri single, are un model de analiză bine pus la punct pentru a găsi pariuri de valoare, și mai este și capabil să învețe din propriile greșeli. Mai multe poți afla din acest articol: https://pariurix.com/ghidul-pariorului-profesionist-in-4-pasi.html

Tu din ce categorie, sau ce categorii crezi că faci parte? Pentru că sunt destui pariori care pot fi încadrați cu ușurință la mai multe din punctele enumerate. Iar dacă îți mai vin în minte și alte categorii de pariori ce ar merita menționate, nu ezita să dai un reply.

Joacă acum cu un super bonus la pariuri sportive!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX