1. Home »
  2. Tenis »
  3. Pariuri sportive pe tenis - 4 sfaturi utile pentru pariuri câștigătoare

Pariuri sportive pe tenis - 4 sfaturi utile pentru pariuri câștigătoare

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:39:00

image Pariuri sportive pe tenis - 4 sfaturi utile pentru pariuri câștigătoare

Pariuri sportive pe tenis - descoperă 4 sfaturi utile care te vor ajuta să îți crești șansele de câștig la pariuri pe ”sportul alb”. Tenisul pare la prima vedere un sport foarte bun pentru a paria pe el, însă ascunde multe capcane. De aceea trebuie să fii bine informat și să știi cu se mănâncă această disciplină sportivă înainte de a începe să mizezi pe ea.

Deschide cont și pariază pe tenis la agenția recomandată chiar acum!

 

Sfaturi pariuri tenis - Fii conștient că vor exista multe surprize

Am observat că majoritatea pariorilor amatori se iau după forma de moment, sau au așteptări ca un tenismen bine cotat să învingă întotdeauna pe unul mai slab cotat. Tind să cred că acesta este și unul din motivele pentru care Simona Halep este hulită de mulți. Îmi imaginez că sunt destui cei care au pariat pe ea de-a lungul timpului, iar astfel au rămas cu buza umflată și portofelul gol după o înfrângere surprinzătoare.

Dacă însă analizăm cu atenție prestația tuturor jucătoarelor de top din circuitul feminin, vom vedea că în ultimul deceniu, în afara de Serena Williams și Maria Sharapova, nici una nu a fost constată în rezultate o perioadă mai lungă de timp. Dar absolut nici una! Nouă ne-a picat pe Halep că ne este mai ușor să îi ținem evidența eșecurilor, dar în situația ei se află 99,9% din jucătoare. Tenisul feminin, spre deosebire de cel mascluin este mai imprevizibil. Acesta este adevărul. Unul din motivele principale îl reprezintă serva; un tenismen bun și dacă nu e în formă, poate compensa prin puterea serviciului. La fete e mai greu. Oricum motive sunt mult mai multe, eu ți-am dat doar un exemplu.

Cert e că cu cât pricepi mai repede că oricând poți da de un pariu pierzător la tenis, cu atât îți va fi mai bine pe termen lung. Vei putea gestiona bugetul, strategiile de pariere și modul în care joci în așa fel încât un pariu pierzător complet neașteptat sau o serie de 4-5 ”gherle” să nu te afecteze prea tare. Să nu faci precum acei pariori care jucau cote de 1,01 pe mize de 100,000€ doar ca să se trezească apoi că au rămas fără nici un ban din cauza acelui ”pariu sigur”. Tenisul furnizează poate cele mai multe surprize, acesta este adevărul, dar asta nu înseamnă că nu poți face bani din el. Trebuie doar să știi să pariezi corect.  

 

Învață să analizezi corect un meci de tenis

În primul rând trebuie să știi ce fel de turnee există, și cum se comportă jucătorii în funcție de importanța lor. Sunt și ei oameni, nu vor fi constanți peste tot, iar cu timpul ajungi să te prinzi cât de cât cam la ce gen de turneu este un jucător mai predispus să facă o surpriză, fie ea plăcută sau neplăcută. Apoi contează mult condițiile de joc. De exemplu Halep, că tot vorbeam de ea, a arătat de-a lungul timpului că are probleme mai mari decât alte jucătoare pe o căldură sufocantă și la o umiditate ridicată. Aici nu e vina ei, este vorba de organism în primul rând. Dar trebuie să ținem cont de astfel de lucruri când pariem.

Suprafața de joc este și ea foarte importantă. Hard-ul (terenul de asfalt) va avantaja jucătorii cu serviciu puternic și pe cei care lovesc mingea foarte tare în urcare. Cu cât asfaltul este mai rapid, cu atât jucătorii care lovesc tare şi plat au un avantaj mai mare. Pe hard vor apărea și cele mai multe accidentări. Hard indoor-ul (turnee în sală) este o suprafață din ce în ce mai rar folosită, dar și foarte dificilă pentru pariori pentru că suprafața exactă diferă de la turneu la turneu. Iarba avantajează în special pe jucătorii care servesc foarte bine și care urcă des la fileu, în timp ce zgura este o suprafață lentă ce propune multe schimburi lungi și avantajează jucătorii de anduranță, care fac puține greșeli. Dacă vrei să aprofundezi subiectul, avem un articol foarte bun aici: https://pariurix.com/tipuri-de-suprafete-de-joc-in-tenis.html

Și există și mulți alți factori foarte importanți de care trebuie să ții cont atunci când vrei să pariezi pe tenis. Nu e un sport chiar așa ușor pentru pariori, nu dacă și vrei să câștigi. Citește și : ”Cum pariaza pariorii profesionisti pe meciurile de tenis?

 

Pariază doar pe meciurile pe care le poți urmări live video

Să fim sinceri - mulți din cei care pariază pe tenis o fac live. Iar mulți din cei care joacă la pariuri live o fac fără a se uita la meciuri. Sfatul meu este valabil pentru orice sport, dar parcă la tenis se aplică mai bine ca oriunde în altă parte: pariază live doar pe acele meciuri pe care le poți urmări live video. Pentru că altfel cum alegi cele mai bune pariuri? Ții cont de numele jucătorului? De cote? De statisticile meciului până în acel moment? Și apoi te întrebi de ce ești ghinionist și nu câștigi la pariuri. Oare de ce? 

Un jucător își poate schimba prestația de mai multe ori pe durata unei partide. Atunci când te uiți la un meci, îți dai seama după comportamentul lui dacă chiar are chef de joc, dacă îi intră mingiile, dacă forțează, dacă aleargă așa cum ar trebui, dacă face multe greșeli neforțate, ce stare de spirit are etc. Toate aceste lucuri și nu numai ajută pe cei care se pricep la tenis să poată anticipa mai ușor ce urmează să se întâmple mai departe și să își dea seama de anumite lucruri imposibil de înțeles din statistici. Toate casele de pariuri online recomandate de PariuriX oferă transmisiuni live video din tenis, plus că găsești pe net o groază de stream-uri live, deci chiar nu ai nici o scuză.

 

Nu paria live pe tenis fără un money management bine pus la punct

Acest sfat vine în completarea primului sfat al articolului. Hai să îți explic o chestie - știi de ce tenisul este al doilea cel mai jucat sport la pariuri live după fotbal? Pentru că sunt multe tipuri de pariuri ce vor fi decise în maxim câteva minute. Mă gândesc în special la pariuri pe puncte și game-uri, dar nu numai. Atunci când în decurs de câteva ore tu poți juca zeci de pariuri, money management-ul devine foarte important. Pentru că este foarte ușor să te lași purtat de val și să pierzi în câteva zeci de minute toți banii pe care i-ai câștigat în precedentele săptămâni. Câți nu au pățit-o?

Datorită numărului mare de pariuri ce poate fi jucat într-un interval scurt de timp, mulți pariori nu mai gândesc lucid, și nu mai au timp să își facă cum trebuie calculele. Așa ajung să mărească miza când au impresia că au dat de ”pariuri sigure”, să joace la recuperare după vreo 3-4 pariuri pierzătoare, să joace sume aleatoare fără un motiv anume, și așa mai departe. Ș uite cum pierzi toată banca fără să îți dai seama. Dar ia fă-ți tu din start un plan clar de joc, hotărăște cât să pariezi în funcție de pariu, adoptă o strategie de joc, și respectă-ți planul până la capăt fără a devia de la el. Poate că nu vei mai avea câștiguri mari și rapide, dar nici nu îți vei mai mai pierde toți banii din prostie cât ai clipi.

Acestea sunt doar câteva sfaturi de urmat, dar tenisul în sine este un sport mult mai complex de atât. Dacă ai chef de un articol mai amănunțit, atunci recomand cu încredere : Pariuri sportive pe tenis - informații și sfaturi.

Deschide cont și pariază pe tenis la agenția recomandată chiar acum!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX