1. Home »
  2. Tenis »
  3. Cum sunt validate pariurile pe tenis în meciurile în care un jucător se retrage?

Cum sunt validate pariurile pe tenis în meciurile în care un jucător se retrage?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:40:00

image Cum sunt validate pariurile pe tenis în meciurile în care un jucător se retrage?

Ai pariat pe un meci de tenis dar un jucător s-a retras? Vezi cum validează casele de pariuri online astfel de pariuri! Regulile pot diferi de la agenție la agenție, motiv pentru care am consultat pe rând regulamentele celor mai importanți operatori. În final am observat că există două moduri principale în care sunt validate pariurile, și nici între acestea nu există diferențe foarte mari (cele mai importante fiind la pariurile pe câștigător meci, și poate sunt și alte diferențe mai mici la pariuri de alt tip).

Dacă ești de părere că articolul prezintă vreo informație eronată, nu ezita să dai un reply mai jos și să ne corectezi, pentru că unele regulamente pot fi un pic vagi pe alocuri lăsând loc de interpretare.

Deschide cont și pariază pe tenis la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!


Reguli pariuri pe tenis jucător retras la Unibet, Betfair și 888Sport

La pariul de tipul ”Câștigător meci 12” vei primi cotă 1.00 la pariul tău dacă abandonul are loc înainte de terminarea primului set. Dacă abandonul are loc ulterior, atunci va fi considerat câștigător tenismenul care accede în faza următoare a competiției, iar pierzător cel care a abandonat.

Exemplu: Ai pariat pe victoria lui Del Potro cu Gulbis. Dacă Del Potro abandonează înainte de finalului primului set primești înapoi suma mizată (cotă 1.00), iar dacă abandonează într-unul din următoarele seturi atunci pariul va fi considerat pierzător.

Pariurile de tipul ”peste /sub” și ”handicap game-uri” plasate la Unibet.ro, Betfair.ro și 888Sport.ro vor fi considerate câștigătoare / pierzătoare doar dacă rezultatul lor ar fi fost 100% sigur în cazul în care meciul s-ar fi jucat până la capăt. Dacă în schimb pariul ar fi putut fi atât câștigător cât și pierzător, atunci se acordă cotă 1.00

Exemplu: Ai pariat pe ”over 17.5” game-uri la meciul Del Potro vs Gulbis (meci în 3 seturi).

  • Dacă Del Potro se retrage la scorul de 6:4, 4:3, atunci pariul va fi considerat câștigător, pentru că s-au jucat deja 17 game-uri, și s-ar fi mai jucat sigur minim 2 (deci minim 19 în total).
  • Dacă Del Potro se retrage la scorul de 6:0, 4:3, atunci vei primi cotă 1.00 pentru că teoretic meciul se poate încheia atât în sub 17.5 game-uri (să zicem 6:0, 6:3), cât și în peste 17.5 game-uri (să zicem 6:0, 4:6, 6:3).

Pariază pe tenis cu un pachet atractiv de bun venit!

La pariurile de tipul ”scor exact setul X”, ”par impar setul X” și alte pariuri care se referă la câștigătorul unui anumit interval din meci (de exemplu cine va câștiga un anumit set sau un anumit game), trebuie ca respectiva parte din meci să fie finalizată pentru ca pariul să fie decis. În caz contrar se acordă cotă 1.00.

Exemplu: Ai pariat pe scor corect 6:4 în primul set. Dacă primul set este decis, atunci pariul va fi considerat câștigător / pierzător chiar dacă unul din cei 2 tenismeni se retrage ulterior. Dar dacă unul din ei se retrage la scorul de 5:4 în primul set, atunci primești cotă 1.00 pentru că teoretic pariul putea să iasă, sau putea să nu iasă.

La orice alt tip de pariu, pariul va fi considerat câștigător dacă a ieșit deja înainte ca meciul să fie întrerupt, pierzător dacă matematic nu ar fi mai putut ieși chiar dacă se juca meciul până la capăt, și anulat (adică primești cotă 1.00) dacă pariul ar fi putut fi atât câștigător cât și pierzător până la final.

 

Pariuri abandon tenis la Betano, Netbet, Sportingbet și Winmasters

Aici e important de evidențiat o diferență față de agențiile de mai sus: dacă ai pariat pe victoria unui tenismen dar acesta câștigă / pierde datorită unui abandon (al său sau al adversarului), atunci pariul e nul. La agențiile enumerate anterior rezultatul pariului ar fi fost influențat de numele jucătorului care merge mai departe, chiar dacă succesul lui nu a fost obținut pe teren.

Exemplu : Ai pariat pe un tenismen că va câștiga meciul. Acesta conduce cu 6:0, 5:0, scor la care unul din tenismeni s-a retras (nu contează care). În acest caz pariul va fi considerat indecis (cotă 1.00).

În rest, Betano.ro, Netbet.ro, Sportingbet.ro și Winmasters.ro consideră anulate toate pariurile care nu au fost decise pe teren, și câștigătoare / pierzătoare orice pariuri care au fost deja decise în momentul în care un jucător s-a retras. Dacă un pariu este câștigat / pierdut datorită sau din cauza unui abandon, dar ar fi putut merge în ambele direcții în cazul în care meciul se juca până la capăt, atunci va primi cotă 1.00.

  • Exemplu 1: Ai pariat pe câștigătorul game-ului 3 din primul set, iar unul din tenismeni s-a retras în game-ul 5, după ce pariul tău a fost deja decis. Deci selecția ta este fie câștigătoare, fie pierzătoare.
  • Exemplu 2: Ai pariat pe ”over 2.5 seturi”, iar meciul este întrerupt la scorul de 1:1, după ce primele două seturi au fost decise. În acest caz pariul este dat ca și câștigător. Dacă în schimb ai pariat pe ”under 2.5 seturi”, dar un jucător se retrage la 6:0, 5:0, atunci pariul este dat ca și nul (cotă 1.00) pentru că teoretic puteam avea un al treilea set, al doilea fiind indecis.
  • Exemplu 3: Ai pariat pe minim 6 mingi în game-ul 4 din primul set, iar la scorul de 30:30 are loc o retragere. Ținând cont că ar fi mai trebuit minim 2 mingi până când game-ul să fie decis, pariul este dat ca și câștigător. Dacă retragerea ar fi avut loc la scorul de 30:0, atunci pariul era considerat indecis.

Dacă ai întrebări despre diferite situații neabordate în articol, dă un reply mai jos, menționând inclusiv numele agenției la care a fost jucat pariul.

Deschide cont și pariază pe tenis la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX