Cum sunt validate pariurile pe tenis în meciurile în care un jucător se retrage?

2022-01-21 11:54:00 18,7k 0

Ai pariat pe un meci de tenis dar un jucător s-a retras? Vezi cum validează casele de pariuri online astfel de pariuri! Regulile pot diferi de la agenție la agenție, motiv pentru care am consultat pe rând regulamentele celor mai importanți operatori. În final am observat că există două moduri principale în care sunt validate pariurile, și nici între acestea nu există diferențe foarte mari (cele mai importante fiind la pariurile pe câștigător meci, și poate sunt și alte diferențe mai mici la pariuri de alt tip).

Dacă ești de părere că articolul prezintă vreo informație eronată, nu ezita să dai un reply mai jos și să ne corectezi, pentru că unele regulamente pot fi un pic vagi pe alocuri lăsând loc de interpretare.

Deschide cont și pariază pe tenis la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!


Reguli pariuri pe tenis jucător retras la Unibet, Betfair și 888Sport

La pariul de tipul ”Câștigător meci 12” vei primi cotă 1.00 la pariul tău dacă abandonul are loc înainte de terminarea primului set. Dacă abandonul are loc ulterior, atunci va fi considerat câștigător tenismenul care accede în faza următoare a competiției, iar pierzător cel care a abandonat.

Exemplu: Ai pariat pe victoria lui Del Potro cu Gulbis. Dacă Del Potro abandonează înainte de finalului primului set primești înapoi suma mizată (cotă 1.00), iar dacă abandonează într-unul din următoarele seturi atunci pariul va fi considerat pierzător.

Pariurile de tipul ”peste /sub” și ”handicap game-uri” plasate la Unibet.ro, Betfair.ro și 888Sport.ro vor fi considerate câștigătoare / pierzătoare doar dacă rezultatul lor ar fi fost 100% sigur în cazul în care meciul s-ar fi jucat până la capăt. Dacă în schimb pariul ar fi putut fi atât câștigător cât și pierzător, atunci se acordă cotă 1.00

Exemplu: Ai pariat pe ”over 17.5” game-uri la meciul Del Potro vs Gulbis (meci în 3 seturi).

  • Dacă Del Potro se retrage la scorul de 6:4, 4:3, atunci pariul va fi considerat câștigător, pentru că s-au jucat deja 17 game-uri, și s-ar fi mai jucat sigur minim 2 (deci minim 19 în total).
  • Dacă Del Potro se retrage la scorul de 6:0, 4:3, atunci vei primi cotă 1.00 pentru că teoretic meciul se poate încheia atât în sub 17.5 game-uri (să zicem 6:0, 6:3), cât și în peste 17.5 game-uri (să zicem 6:0, 4:6, 6:3).

Pariază pe tenis cu un pachet atractiv de bun venit!

La pariurile de tipul ”scor exact setul X”, ”par impar setul X” și alte pariuri care se referă la câștigătorul unui anumit interval din meci (de exemplu cine va câștiga un anumit set sau un anumit game), trebuie ca respectiva parte din meci să fie finalizată pentru ca pariul să fie decis. În caz contrar se acordă cotă 1.00.

Exemplu: Ai pariat pe scor corect 6:4 în primul set. Dacă primul set este decis, atunci pariul va fi considerat câștigător / pierzător chiar dacă unul din cei 2 tenismeni se retrage ulterior. Dar dacă unul din ei se retrage la scorul de 5:4 în primul set, atunci primești cotă 1.00 pentru că teoretic pariul putea să iasă, sau putea să nu iasă.

La orice alt tip de pariu, pariul va fi considerat câștigător dacă a ieșit deja înainte ca meciul să fie întrerupt, pierzător dacă matematic nu ar fi mai putut ieși chiar dacă se juca meciul până la capăt, și anulat (adică primești cotă 1.00) dacă pariul ar fi putut fi atât câștigător cât și pierzător până la final.

 

Pariuri abandon tenis la Betano, Netbet, Sportingbet și Winmasters

Aici e important de evidențiat o diferență față de agențiile de mai sus: dacă ai pariat pe victoria unui tenismen dar acesta câștigă / pierde datorită unui abandon (al său sau al adversarului), atunci pariul e nul. La agențiile enumerate anterior rezultatul pariului ar fi fost influențat de numele jucătorului care merge mai departe, chiar dacă succesul lui nu a fost obținut pe teren.

Exemplu : Ai pariat pe un tenismen că va câștiga meciul. Acesta conduce cu 6:0, 5:0, scor la care unul din tenismeni s-a retras (nu contează care). În acest caz pariul va fi considerat indecis (cotă 1.00).

În rest, Betano.ro, Netbet.ro, Sportingbet.ro și Winmasters.ro consideră anulate toate pariurile care nu au fost decise pe teren, și câștigătoare / pierzătoare orice pariuri care au fost deja decise în momentul în care un jucător s-a retras. Dacă un pariu este câștigat / pierdut datorită sau din cauza unui abandon, dar ar fi putut merge în ambele direcții în cazul în care meciul se juca până la capăt, atunci va primi cotă 1.00.

  • Exemplu 1: Ai pariat pe câștigătorul game-ului 3 din primul set, iar unul din tenismeni s-a retras în game-ul 5, după ce pariul tău a fost deja decis. Deci selecția ta este fie câștigătoare, fie pierzătoare.
  • Exemplu 2: Ai pariat pe ”over 2.5 seturi”, iar meciul este întrerupt la scorul de 1:1, după ce primele două seturi au fost decise. În acest caz pariul este dat ca și câștigător. Dacă în schimb ai pariat pe ”under 2.5 seturi”, dar un jucător se retrage la 6:0, 5:0, atunci pariul este dat ca și nul (cotă 1.00) pentru că teoretic puteam avea un al treilea set, al doilea fiind indecis.
  • Exemplu 3: Ai pariat pe minim 6 mingi în game-ul 4 din primul set, iar la scorul de 30:30 are loc o retragere. Ținând cont că ar fi mai trebuit minim 2 mingi până când game-ul să fie decis, pariul este dat ca și câștigător. Dacă retragerea ar fi avut loc la scorul de 30:0, atunci pariul era considerat indecis.

Dacă ai întrebări despre diferite situații neabordate în articol, dă un reply mai jos, menționând inclusiv numele agenției la care a fost jucat pariul.

Deschide cont și pariază pe tenis la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult