1. Home »
  2. Tenis »
  3. Pariuri live pe tenis - avantaje si dezavantaje

Pariuri live pe tenis - avantaje si dezavantaje

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:41:00

image Pariuri live pe tenis - avantaje si dezavantaje

Pariurile live pe tenis sunt o armă cu două tăișuri: pe de-o parte reprezintă poate cea mai bună metodă de îmbogățire rapidă din pariuri (pentru că foarte multe pariuri sunt decise într-un interval foarte scurt de timp), dar pe de altă parte sunt și cea mai rapidă metodă de falimentare deoarece ascund multe capcane pentru pariori. Iar acesta este un subiect ce merită aprofundat.

PARIAZĂ LIVE PE TENIS LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

1. IMPORTANȚA PARIURILOR LIVE ÎN TENIS

Tenisul ocupă un loc tot mai important în topul preferințelor atunci când vine vorba de pariurile sportive. Accesul la vizionarea live a celor mai importante turnee din circuitul profesionist masculin și feminin, posibiliatea de a culege informații tot mai detaliate despre jucători și anturajul lor și oferta din ce în ce mai bogată a caselor de pariuri la secțiunea "Tenis" au dus la apariția tot mai multor jucători la pariuri specializați în acest sport. S-au creat comunități aparte în care se discută aprins despre meciuri și șansele jucătorilor, una dintre cele mai active fiind și cea de pe forumul nostru, în topicul Discuții tenis.

Parcă mai mult decât în cazul sporturilor de echipă, în cazul sporturilor individuale importanța informației este crucială. Dacă în cazul unei echipe starea și evoluția unui jucător poate fi suplinită de restul echipei, aici nu mai există alternativă. Pariurile pe tenis reprezintă întotdeauna o provocare iar aici, poate mai mult decât în alte sporturi, cotele sunt de multe ori extrem de înșelătoare pentru un neavizat.


Pariurile live nu mai pot fi ignorate

În lumea pariurilor există câteva "dispute" de principiu atunci când vine vorba despre modul de pariere: alături de celebra "la agențiile de cartier sau online", cea legată de parierea sau evitarea pariurilor live ține și ea capul de afiș. Sunt destui care evită cu desăvârșire pariurile live, pe care le consideră înșelătoare și periculoase. Mulți joacă atât înainte de startul meciului, dar joacă și live, atunci când consideră că a apărut o oportunitate. Alții s-au specializat doar pe acest tip de pariuri și joacă în cea mai mare parte doar în acest mod, perfecționându-și chiar strategii bazate exclusiv pe pariuri live.

Indiferent de preferințe, pariurile live nu mai pot fi ignorate. Casele de pariuri sunt apreciate în mare măsură în funcție de gama de pariuri live pe care o oferă, iar aceasta nu încetează să se diversifice de la an la an. În ultimul timp, inclusiv agențiile de pariuri terestre iși dezvoltă tot mai mult oferta de pariuri live. Un vârtej de oferte și de cote în mișcare ne amețesc și ne atrag la fiecare meci. Să vedem care ar fi principalele avantaje dar și dezavantaje pe care le implică pariurile live în tenis.
 

2. AVANTAJE ALE PARIURILOR LIVE PE TENIS

Ca În orice sport, pariurile live prezintă marele avantaj ca după o anumită perioadă de joc, urmărind meciul poți să-ți faci o impresie mai corectă asupra evoluției jocului și să pariezi în consecință. Condiția este desigur aceea de a vedea meciul. Mulți pleacă, atunci când pun un pariu live, de la o idee prestabilită cu mult înainte și pun pariul fără să urmărească meciul, sau îl urmăresc doar după ce pun acel pariu, pentru a vedea ce se întâmplă. Ei ratează astfel cel mai important avantaj oferit de un pariu live, acela de a aprecia în cunoștință de cauză și în funcție de ceea ce văd.

 

Urmărește partida pe care pariezi!

În tenis, un semn extrem de important pentru pariori este cel numit "limbajul trupului". După mișcările pe care le face un jucător, dupa atitudinea sa la mingile câștigate sau pierdute, după efortul pe care îl mai depune sau nu, iți poți da seama de multe ori că acel jucător a abandonat lupta sau dimpotivă, că sunt șanse să revină în meci deși este condus.

O greșeală de arbitraj care îl scoate din minți și-l face să-și piardă concentrarea, o accidentare ușoară la prima vedere dar supărătoare, atmosfera din tribune, starea timpului (vânt, soare orbitor la seviciu, etc) sunt detalii mici, dar importante, pe care nu ai cum să le intuiești înainte de start. De multe ori, urmărind un meci pe care ai pariat înainte, iți dai seama dupa câteva game-uri că ai făcut o alegere greșită.

 

Posibilitatea de a pune contre sau de a da cash out

Un alt avantaj al pariurilor live îl reprezintă posibilitatea de a contra un pariu pus anterior cu un altul, care să-ți asigure un profit sau să-ți diminueze mult pierderea. Un pariu pus pe un favorit atunci când este condus, te poate duce în situația, atunci când el revine și preia conducerea, să pui un alt pariu pe adversarul său, astfel încât să obții un profit indiferent de rezultat, atunci când acesta este incert. Iar răsturnările de situație din tenis sunt mult mai dese decât în fotbal, asta o știe orice iubitor al tenisului. Mai nou, majoritatea agențiilor de pariuri pe internet oferă opțiunea de cash out, care îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare pentru a lua o parte din potențialul câștig. Este practic același lucru ca o contră, dar este mai simplu de folosit pentru că poți închide pariul dintr-un singur click. Află mai multe: https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html.

 

3. DEZAVANTAJE ALE PARIURILOR LIVE PE TENIS

Din păcate nu lipsesc nici dezavantajele de care ne lovim în cazul pariurilor live. Este drept că în cele mai multe cazuri vorbim de capcane în care pariorii cad singuri, dar ținând cont că vorbim de un adevărat fenomen în acest sens, le putem trece fără probleme la capitoul ”dezavantaje”.


Oferta de pariuri foarte bogată

O problemă pentru un jucător de live o poate reprezenta însăși oferta de pariuri. Extrem de variată, ea poate fi o capcană pentru cei mai puțin experimentați. Pariuri pe scor în game, număr de game-uri, scorul în set, cine ajunge primul la... și multe altele de acest gen sunt ademenitoare, dar foarte riscante dacă nu ai cel puțin o strategie de pariuri bine pusă la punct atunci când încerci această adevarată loterie.


Cotele mai mici decât la pariuri pre-meci

Cotele oferite sunt și ele un mare dezavantaj. Dacă aceste cote sunt oricum ciuntite de casele de pariuri și înainte de startul meciului, în timpul jocului acestea ajung de multe ori să fie adevărate glume. La un meci live, atunci când un jucător primește cotă 1,05, celălalt primește cotă 11 în cel mai fericit caz. Care e cota reală ? Nici una. Daca ar fi reală cota 1,05 atunci cealaltă ar trebui să se apropie de 20, nicidecum de 10.

Când pui un pariu live trebuie să depășești acest handicap fiind cu un pas în față, prin intuiție și corecta apreciere a ceea ce va urma. Doar asa poți reuși pe termen lung în bătălia cu niște cote care sunt apreciate de un calculator în funcție de 3 factori principali: cota inițială, scorul momentului și sumele pariate pe un rezultat sau altul până în acel moment. A fi mai rapid în apreciere decât restul pariorilor înseamnă a transforma acest dezavantaj în avantajul tău. Află mai multe despre cum sunt facute cotele la pariuri: https://pariurix.com/cum-sunt-facute-cotele-oferite-de-catre-agentiile-de-pariuri-sportive.html

 

Tendința de a juca la recuperare

Alt dezavantaj care poate să apară la pariurile live îl reprezintă tendința de a juca la recuperare după un pariu pierdut. Asta e valabil și la restul sporturilor, dar aici parcă este mai des intâlnită. Pui un pariu live, îl pierzi, te enervezi și mai bagi unul cu deznodământ rapid și cu miza mai mare, apoi altul...Și tot pe pariuri live se joacă o mare majoritate a stretegiilor care implică cote mici și mize mari sau all-in! Să mai adăugăm și greșeala de a intra în "panică" după o desfășurare nefavorabilă a jocului după plasarea unui pariu și plasarea pripită a unui alt pariu, cu consecințe de multe ori mai proaste decât cel inițial.

 

Greșelile de afișaj

Atenție și la greșelile de afisaj din timpul jocului. Pot apărea inversări ale locului în care te-ai obișnuit să găsești un anumit tip de pariu și să nu-ți dai seama fiind concentrat asupra jocului. Pot apărea de asemenea greșeli ale scorului - fie greșeli umane, fie cauzate de modificarea scorului în game după o verificare " hawk-eye". Mai multe informații despre greșelile făcute de casele de pariuri la afișarea informațiilor, și despre ce poți face într-o astfel de situație, poți afla din ACEST ARTICOL

Una peste alta, pariurile live, atât în tenis cât și în cazul altor sporturi, pot fi avantajoase sau dezavantajoase în funcție de cel care le folosește. Unii știu mai bine să se folosească de avantaje, alții se lovesc de dezavantaje. Rețeta universală nu poate fi aplicată pentru toți, la fel. Important e doar rezultatul.

PARIAZĂ LIVE PE TENIS LA AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Case de pariuri online recomandate cu pariuri pe tenis

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX