1. Home »
  2. Tenis »
  3. Pariuri pe seturi sau pe game-uri la tenis, ce este mai rentabil sa jucăm?

Pariuri pe seturi sau pe game-uri la tenis, ce este mai rentabil sa jucăm?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-15 10:25:00

image Pariuri pe seturi sau pe game-uri la tenis, ce este mai rentabil sa jucăm?

Pariuri pe seturi sau pe game-uri la tenis, ce este mai rentabil sa jucăm? Află de la PariuriX.com răspunsul la această întrebare! Tenisul oferă o varietate imensă de tipuri de pariuri pe care le putem plasa pe fiecare meci în parte. Atât live, cât și înaintea inceperii meciului, putem paria pe sute de opțiuni, pornind de la câștigarea meciului și ajungând chiar până la scorul exact al unui game.

Deschide cont și pariază pe tenis chiar acum cu un pachet atractiv de bun venit!

În rândurile care urmează vom încerca să facem o radiografie a ceea ce înseamnă pariuri pe seturi și ceea ce înseamnă pariuri pe game-uri, iar la final vom trage concluziile și vom oferi câteva sfaturi care, sperăm noi, v-ar putea fi de ajutor. Pentru a avea o idee cât mai clară asupra tipurilor de pariuri, putem arunca o privire mai atentă asupra articolului in care sunt explicate toate pariurile pe tenis.


1. PARIURI PE SETURI LA TENIS

Așadar, vom începe cu pariurile pe seturi. Aici putem paria pe "Câștigătorul setului", iar cota este foarte apropiată de cea pe care o întâlnim la "Câștigătorul meciului"", ea având doar câteva zecimi în plus.


De ce e bine și de ce nu e bine să pariem pe câștigătorul primului set?

Este bine să pariem pe câștigătorul setului atunci când mergem pe outsider. Este foarte probabil ca un jucător cotat cu șansa a doua la câștigarea partidei să aibă un start bun de meci, să câștige primul set, iar apoi favoritul să pună lucrurile în ordine. Un set la tenis poate fi foarte scurt și poate fi decis de doar câteva puncte (cum ar fi 1-2 break-uri în momentul potrivit), deci doza de noroc intervine în proporții mai mari decât la alte pariuri.
 

Cât de des ar trebui să pariem pe scor corect la seturi?

Cum tenisul este un sport greu de pronosticat, un scor corect pe tenis devine și mai greu în aceste condiții. De cele mai multe ori pariorii sunt tentați să mizeze pe opțiunea "Favoritul să câștige cu 2-0 la seturi" și o fac atunci când diferența de valoare pare foarte mare. Totuși, trebuie să ținem cont că, așa cum am spus câteva rânduri mai sus, un set poate fi cedat foarte ușor în jocul de tenis. Nu este recomandat să folosim foarte mult această opțiune, mai ales atunci când pariem pe favoriți. Se întâmplă foarte des, în special în primele tururi ale competițiilor, ca favoritul partidei să aibă un start mai ezitant, iar outsider-ul să profite de acest lucru și să câștige un set (în special primul).
 

2. PARIURI PE GAME-URI LA TENIS

Principalele pariuri când vine vorba de game-uri sunt handicapurile și opțiunea ”Sub / Peste. Hai să aflăm mai multe despre aceste două tipuri de pariuri.
 

Handicapuri pe game-uri

Este recomandat să pariem pe handicapuri atunci când sesizăm că linia fixată de operatorii de pariuri este ceva mai mare decât ne-am imaginat noi. În cele mai multe dintre cazuri, agențiile de pariuri fixează foarte atent liniile de handicap, iar rezultatele se învârt în jurul valorilor așteptate de ei.

De asemenea, pariurile pe handicapuri ar trebui luate în considerare atunci când considerăm că un outsider are toate calitățile pentru a face un meci bun, dar nu îl vedem în stare chiar să câștige meciul. Handicapul pe favorit se pariază atunci când diferența de valoare este clară și linia nu este foarte mare, iar cota este mai mulțumitoare decât cea pentru o victorie în 2 seturi a favoritului. La fel ca handicapurile asiatice, liniile de over sunt stabilite foarte exact de bookmakeri. Ele pleacă de la valoarea de 16.5 game-uri pentru cele mai dezechilibrate meciuri și pot ajunge până la 25.5 game-uri pentru meciurile echilibrate. Cele mai des întâlnite linii sunt de 21.5 si 22.5 game-uri.

 

Peste / sub numărul de game-uri

Este recomandat să pariem pe opțiunea "Peste" atunci când se întâlnesc 2 jucători de valori apropiate, 2 jucători care servesc foarte bine și între care nu există o diferență certă de valoare. Pe opțiunea "Sub" suntem tentați să pariem, ca și în cazul handicapurilor, atunci când observăm o linie ceva mai mare decât trebuie și suntem de părere că unul dintre jucăori ar trebui să închidă meciul în minimum de seturi.
 

3. PARIEM PE SETURI SAU PE GAME-URI LA TENIS?

Acum revenim la întrebarea inițială. Ce alegem, pariurile pe seturi sau cele pe game-uri? Așa cum am explicat, ambele tipuri de pariuri oferă avantajele și dezavantajele lor. Oricât de bine am analiza situația, când avem de luat o decizie finală trebuie să ținem cont și de inspirație. Sunt cazuri în care jucătorul pe care am pariat câștigă cu 2-0 la seturi, dar nu reușește să acopere handicapul, și sunt cazuri în care câștigă cu 2-1 la seturi și acoperă handicapul.


Cum putem diminua doza de noroc?

Pentru a elimina cât mai mult hazardul în pariurile noastre și pentru a avea un oarecare control asupra lor, trebuie să fim foarte atenți cu alegerile pe care le facem.

Cel mai bun lucru pe care-l putem face este să evităm cât mai mult scorurile corecte (2-0, 0-2) și să pariem pe liniile de handicap și game-uri doar atunci când ele par mai mici sau mai mari decât trebuie, sau doar atunci când analiza indică un meci foarte echilibrat. Pentru a ne pune într-un fel la adăpost, ar fi mai bine să jucăm cotele mai mici, cele pe câștigătorul meciului, deoarece aici hazardul intervine mult mai puțin. Chiar dacă cotele la casele de pariuri sunt ceva mai mici în comparație cu handicapurile și liniile de sub/peste, ele oferă o oarecare siguranță.

Deschide cont și pariază pe tenis chiar acum cu un bonus atractiv!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX