1. Home »
 2. Tenis »
 3. Cum pariaza pariorii profesionisti pe meciurile de tenis?

Cum pariaza pariorii profesionisti pe meciurile de tenis?

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-09 11:40:00

image Cum pariaza pariorii profesionisti pe meciurile de tenis?

Vrei să afli cum pariază pariorii profesioniști pe ”sportul alb” și cum aleg aceștia cele mai bune pronsticuri din tenis? Dorești să le copii ”formula de succes” pentru a obține și tu câștiguri substanțiale și constante? Este și normal, pentru că atunci când aud termenul de ”parior profesionist” mulți își imaginează o persoană care știe exact ce face și care reușește să câștige constant din pariurile sale.  Așa și este; vorbim de cineva capabil să trăiească din această activitate, însă pentru a ajunge la acest nivel este cale lungă.

Aceasta este casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com pentru pariuri pe tenis!

Sunt câteva reguli cheie pe care orice ”parior de ocazie” trebuie să le îndeplinească pentru a își depăși condiția și pentru a trece la nivelul următor. În teorie nu pare complicat, dar este mult mai greu de pus în practică decât pare inițial. Noi nu putem decât să îți prezentăm pașii de urmat, iar de acolo ține numai și numai de tine.
 

1. ASPECTE DE BAZĂ DESPRE PARIURI PE TENIS

În primul și primul rând trebuie să cunoști sportul pe care intenționezi să pariezi. Trebuie să știi câteva lucruri de bază precum:

 • în ce mod este structurat un sezon competițional de tenis - în mod surprinzător sunt mulți pariori care se dau ”experți” dar care nu șiu nici măcar atâta lucru

 • ce avantaje și dezavantaje prezintă tenisul în detrimentul altor sporturi – știi măcar de ce pariezi pe acest sport (în afara faptului că îți place să te uiți la meciuri) și ce implică acest lucru?

 • ce diferențe există între tenisul feminin și cel masculin – există diferențe mari între circuitul ATP și WTA, diferențe pe care trebuie să le cunoști bine pentru a analiza corect fiecare pariu în parte.

 • ce case de pariuri online sunt recomandate pentru pariuri pe tenis – tenisul este sportul la care se face cel mai mare rulaj la pariuri datorită faptului că nu ai de așteptat mult până un pariu este decis (mai ales în cazul pariurilor live), iar atunci cote constant mai bune sau promoții dese și atractive pot fi foarte importante.

 • unde poți urmări transmisiuni live video din tenis – mai ales atunci când pariezi live este vital să poți urmări partida dorită, deci trebuie să știi unde poți urmări meciuri live online în condiții bune.

 • unde găsești statistici, informații și rezultate live – trebuie să știi ce site-uri oferă informații de bază pentru a analiza pariurile pe care vrei să le joci.

Despre toate aceste lucruri am discutat aici: https://pariurix.com/tenis.html. Este important să citești acest articol înainte de toate.

 

2. CUM SE ANALIZEAZĂ CORECT UN MECI DE TENIS?

După ce ai învățat lucrurile de bază, ai găsit o agenție de pariuri potrivită pentru pariuri pe tenis și ai aflat unde găsești informații, statstici, transmisiuni live video și rezultate live, a venit momentul să treci la pasul următor: analiza corectă a unui meci de tenis.  În acest sens noi avem un articol foarte amănunțit intitulat ”Cum analizăm un meci de tenis pentru a câștiga la pariuri sportive?” unde vei găsi:

 • Factori de bază în analiza unui meci de tenis

 • Sfaturi și reguli de urmat

 • Tendințe neobișnuite ce te pot ajuta să câștigi mai mult

 • Aspecte care pot face diferența într-un meci – cât contează suprafața de joc, cât contează motivația jucătorilor, cum evoluează tensimenii la altitudini extreme, cum se comportă jucătorii înainte de un meci important sau după o înfrângere dureroasă etc.

Astfel acest articol te ajută să afli ce aspecte contează cu adevărat în analiza unui meci de tenis, și care informații sunt mai importante sau mai puțin importante în funcție de meciul pe care pariezi. Din păcate punerea cap la cap a acestor informații ține doar de tine.

De ce? Pentru că aici vorbim de pariuri sportive și nu de matematică. Nu există o formulă exactă ce trebuie aplicată, ci totul este foarte dinamic. Fiecare meci este diferit în felul său, iar astfel în funcție de partida pe care pariezi anumite aspecte pot deveni mult mai importante decât altele. Problema este că punerea în balanță a tuturor variabilelor se învață în timp pe parcurs de capeți experiență; nu este ceva ce poți stăpâni din prima după ce citești un articol sau un ghid.

Iar aici intervine din plin diferența dintre un parior profesionist și un parior amator – profesionistul are deja experiență, și el a fost capabil de-a lungul timpului să învețe din greșelile sale și să își analizeze rezultatele zilnice pentru a progresa continuu.

Citește și ghidul pariorului profesionist: https://pariurix.com/ghidul-pariorului-profesionist-in-4-pasi.html

 

3. PATRU REGULI PE CARE LE RESPECTĂ ORICE PARIOR PROFESIONIST

Indiferent de sportul pe care pariază, orice parior profesionist va respecta următoarele patru reguli:
 

Are un money management bine pus la punct

Orice parior serios are din start un plan de pariere bine pus la punct. Asta înseamnă că el va ști exact ce buget de pariuri are, și nu îl va depăși indiferent ce motive ar avea. De asemenea, el va ști ce sume să parieze în funcție de situație și de încrederea pe care o are într-un anumit pariu. Asta înseamnă că va folosi un sistem de gestionare al banilor, iar uneori poate chiar și o strategie de pariuri sportive care are legătură cu managementul finanțelor. Despre acest subiect am discutat pe larg în ACEST ARTICOL și recomand să îl citești cu atenție.


Joacă doar pariuri single

Pariorul profesionist nu este interesat de o îmbogățire rapidă peste noapte pentru că știe că acest lucru ține mai degrabă de noroc și mai puțin de cunoștințele pe care le posedă. El urmărește profitul pe termen lung, iar pentru a își atinge țelul acesta va evita pariurile multiple și se va axa doar pe pariuri single. Dacă nu reușești să îți dai seama care sunt avantajele sau nu ești prea convins de cele afirmate de mine, atunci cel mai bine este să arunci un ochi aici: https://pariurix.com/pariuri-individuale-vs-pariuri-multiple.html.

Vrei să pariezi pe tenis? Încearcă această agenție de pariuri sportive!


Caută pariurile de valoare

Așa cum am explicat în acest articol, operatorii de pariuri oferă mai degrabă cote în funcție de tendințele de pariere, și mai puțin în funcție de probabilitățile reale de câștig. Astfel, un parior profesionist va căuta să joace doar pariuri de valoare, adică pariuri unde cota disponibilă este mai mare decât probabilitatea ca pariul să fie câștigător.


Respectă un set de reguli și sfaturi

Unul din  capitolele la care un parior profesionist se diferențiază de un parior de ocazie  este acela că profesionistul va fi capabil să respecte un SET DE REGULI fără a se abate de la ele și fără a se lăsa influențat de câteva rezultate negative sau de faptul că a avut ghinion. Astfel el va fi capabil să evite CELE MAI COMUNE GREȘELI făcute de pariorii obișnuiți, greșeli care de regulă duc rapid la pierederea întregii bănci de pariuri.

 

4. CONCLUZII FINALE DESPRE PARIURI PE TENIS

Poate ce ai citit în acest articol nu pare ceva extraordinar. Poate credeai că ”profesioniștii” au o formulă miraculoasă de îmbogățire pe care o voi face publică aici, dar lucrurile nu stau deloc așa – ca în orice domeniu ”vârfurile” se diferențiază de restul prin faptul că pot înțelege fenomenul pe deplin, dar și prin foarte multă muncă. Informațiile prezentate în acest articol nu or fi ”wow”, dar puse corect în practică vor face diferența între a câștiga și a pierde bani din pariuri sportive pe tenis pe termen lung. Însă sunt foarte puțini cei care reușesc să facă totul ca la carte, tu ești oare unul dintre aceștia?

Case de pariuri online recomandate cu pariuri pe tenis

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX