1. Home »
  2. Sporturi »
  3. Care este sportul cu cel mai mic risc la pariuri sportive?

Care este sportul cu cel mai mic risc la pariuri sportive?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-02 08:00:00

image Care este sportul cu cel mai mic risc la pariuri sportive?

PariuriX îți arată ce pariuri sportive au cel mai mic risc. Cu siguranță orice parior caută soluția magică de a câștiga la pariuri sportive și la un moment dat ajunge să își dea seama că este bine să fie axat pe un singur sport. Automat intervine întrebarea: ”Care este sportul cu cel mai mic risc?”. Îți spun eu, fotbalul, cel puțin pentru cei care nu sunt super specializați într-un alt sport. Citește tot și vei afla de ce.

Pariază pe peste 20 de sporturi cu un bonus atractiv de bun venit!
 

SPORTUL CU CEL MAI MIC RISC LA PARIURI - CE VEI GĂSI

  1. Ce trebuie să înțelegi din start

  2. Defecte care apar în stilul tău de pariere

  3. De ce pariurile pe fotbal oferă cel mai redus risc?

 

1. PARIURI PE SPORTURI CU RISC MIC - CE SĂ ȘTII DIN START

Prima parte a acestui articol te va ajuta să devii un parior mai bun prin evidențierea defectelor care apar în stilul tău de pariere. Cea de-a doua parte explică de ce pariurile pe fotbal oferă cel mai redus risc și reprezintă o consecință la ce ai învățat în prima parte a articolului. Câteva din elementele menționate în raport cu fotbalul vor exista și la alte sporturi, dar acest articol susține că fotbalul oferă pariorilor cele mai favorabile condiții pentru a triumfa în fața operatorilor de pariuri fără a cheltui mulți bani pentru a reuși acest lucru. Dacă la sfârșit vei avea întrebări suplimentare, atunci te așteptăm pe forumul nostru de discuții: https://pariurix.com/discutii/pariuri-sportive.

 

2. DEFECTE CARE APAR ÎN STILUL TĂU DE PARIERE

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegi și anumite defecte care apar în stilul de joc a majoritatea pariorilor. Cunoscând aceste aspecte, va fi mai ușor să facem trecerea către partea din articol care ne interesează cu adevărat.

 

Risc redus “dacă” dependența naturală va fi îndepărtată

În alte cuvinte, dacă ai fost un robot care a fost capabil să parieze ca un om, dar a avut obiceiurile de pariere ale unui robot (din punct de vedere logic, obiectiv, fără implicații emoționale), atunci pariurile pe fotbal ar fi avut un risc substanțial mai redus față de celelalte tipuri de pariuri.

 

Problema nu este reprezentată de echipa pe care pariezi

Echipa pe care mizezi nu este problema. Ar fi fost o problemă dacă ai fi pariat pe ceva gen curse de cai, acolo unde o persoană ar putea pierde de fiecare dată pentru o perioadă de un an din cauza faptului că a pariat tot pe cote de 66 la 1. La fotbal însă nu este o problemă atât de mare. În consecință, gândește-te mult la echipa pe care vei miza, însă nu acorda atâta atenție cotelor și tipsterilor.

 
Înțelege faptul că nu ai control asupra rezultatului

Mulți pariori cred că pot să prevadă viitorul din cauza faptului că au o iluzie de control asupra a ceea ce de fapt este un joc de noroc. De asemenea, pariorii cred că au o anumită abilitate asupra jocurilor de noroc, spre exemplu jucătorii de table cred că pot influenţa zarurile, în timp ce pariorii care mizează pe hochei țin la ei un obiect norocos. Pierde orice noțiune în care crezi că ai un anumit talent, nu încerca niciodată să prezici viitorul și uită de obiectele norocoase.

 

Negativitatea te face să pariezi mai des

Oamenii care sunt stresați sau sunt negativi își vor asuma de obicei mai multe riscuri, lucru ce-i îndreaptă deseori spre jocurile de noroc. Multă lume pretinde că motivația lor pentru a paria provine din stres sau din dispoziția lor negativă, însă aceste obiceiuri măresc șansele de eșec. Pariurile ar trebui să fie o aventură obiectivă, care să n-aibă implicații emoționale.

 

Oamenii au tendința să devină obsedați după ce pierd

Unul din principalele motive pentru care un robot ar fi un parior mai bun decât un om este datorat faptului că oamenii au tendința să devină obsedați. Oamenii vor paria mai mult și-și vor asuma riscuri mari pentru a recâștiga ceea ce au pierdut. Obsesia este de fapt bazată pe faptul că trebuie să repari ceea ce ai stricat, însă de multe ori rezultatul este acela că vei paria mai mult, miza va fi mai mare, la fel ca și riscurile și pierderile. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, atunci îți recomand acest articol oferit de PariuriX.
 

3. DE CE PARIURILE PE FOTBAL OFERĂ CEL MAI REDUS RISC?

Pariurile pe ponturi din fotbal oferă mai puține riscuri dacă îți selectezi meciurile cu grijă și dacă pariezi cu mintea obiectivă și lipsită de implicații emoționale. Acest lucru include înlăturarea obiceiurilor despre care ai citit mai sus.

Atunci când pariezi ca un robot nu înseamnă că trebuie să-ţi alegi un sistem de parierie, deoarece trebuie să-ţi alegi ponturile ca un om. Aici aveți un exemplu despre cum tipsterii de “statistică” își aleg pariurile. Încearcă să folosești câteva din sursele lor de informație.

Particularitățile care fac ca fotbalul să aibă un risc scăzut de pariere

Acestea sunt elementele care fac ca fotbalul să aibă un risc scăzut de pariere. Aceste elemente există și în alte sporturi, însă în fotbalul profesionist acestea apar într-o formă care îi favorizează pe pariori.

 

Variabilele ridicate

Există multe lucruri care pot merge prost pe parcursul unui joc, iar având în vedere că o partidă durează peste 90 de minute, lucrurile pot merge foarte rău în tot acest timp. Un jucător se poate accidenta la vestiare pe parcursul pauzei. Jucătorii pot fi mituiți, s-ar putea să înceapă să plouă (vezi cum afectează factorii meteo un meci de fotbal), portarul s-ar putea să-și luxeze o încheietură, iar arbitrul poate să facă o greșeală. Sunt foarte multe lucruri care se pot schimba înainte, în timpul sau după un meci, lucruri de care nu poți fi niciodată sigur. Nu este însă cazul și în multe alte sporturi.

 

Multe variaţii

Premiza este aceea că fotbalul este un sport obişnuit, dar modul în care se joacă poate diferi foarte mult, de aceea tacticile și alegerea echipei potrivite este foarte importantă. Compară acest lucru cu sporturi precum baseball-ul sau snooker-ul și vei observa cât de variat este fotbalul. Un jucător de baseball nu va lovi mingea cu spatele bâtei sale, în timp ce un jucător de snooker nu va lovi bila cu un deget de la picior. Pe de altă parte, în zilele noastre, un fundaș poate decide dacă își va folosi mai mult umerii, iar un atacant central poate efectua foarte multe alunecări. 

 

Numărul limitat de rezultate

Premisa de bază este de a paria pe 1X2. Dacă joci la curse de ogari atunci ai șase opțiuni, iar la cursele de cai sau de mașini ai chiar și mai multe. Sunt și tipuri de pariuri pe fotbal foarte populare care implică doar două opțiuni, cum ar fi de exemplu pariul Total goluri: peste / sub. Dacă vrei să vezi care sunt pariurile pe fotbal cele mai preferate de către pariorii români, atunci dă click aici.

 

Cotele se pot schimba în timpul meciului

Dacă urmărești meciurile în timp real și-ți alegi bine momentul, atunci poți să-ți îmbunătățești câștigurile plasând pariuri cu o miză mai mică (miza mică înseamnă implicit și un risc redus de a pierde mai mulți bani). De asemenea poți paria atunci când cotele sunt în favoarea ta. Alege-ți bine momentul și pariurile tale cu miză mică, iar ele îți pot aduce un câștig substanțial. De exemplu, ai vrut să joci pe o echipă, așteaptă să treacă puțin timp și vezi ce se întâmplă, poate avea un început prost și cota să îi crească destul de mult.

 
Mai puține elemente câștig/pierdere

Asta este puțin mai greu de explicat, însă gândește în felul următor. Dacă scorul este 1-0 și ai plasat pariul pe echipa care este condusă, doar două goluri mai trebuie marcate până ca pariul tău să devină din nou câștigător. Acum, ia în considerare un joc de baschet, acolo unde scorul este de 3-0 . În baschet doar dintr-o singură acțiune poți înscrie 3 puncte. În fotbal sunt mai puține variaţii din punct de vedere al golurilor marcate. De exemplu, când ai văzut ultima dată un 10-0 într-un meci de fotbal profesionist? Fotbalul are mai puține elemente câștig/pierdere, ceea ce înseamnă că ai ceva mai multe șanse de câștig. Pe scurt, este în avantajul tău faptul că pe parcursul jocului se marchează mai puține goluri, asta dacă luăm în considerare variația cotelor.

 
Bookmakerii greșesc şi ei

Unul dintre motivele importante pentru care pariurile pe fotbal oferă un risc redus este acela că agențiile de pariuri pe net greșesc de multe ori. Aceștia sunt destul de buni în a publica cotele corecte atunci când este vorba de pariuri, însă în sporturi precum fotbal sau fotbal american, bookmakerii au dificultăți în a seta cotele corecte pentru câștigători și învinși. Acesta este motivul pentru care cotele variază foarte mult de la o casă de pariuri la alta.

Când este vorba de pariurile pe fotbal poți deveni norocos în a alege o echipă favorită, însă de asemenea poți avea noroc în a găsi cote date de o casă de pariuri care ți se potrivesc mai bine. Pe scurt, aveți mai jos un grafic care arată cât de bune au fost alegerile făcute de agenţiile de pariuri pe durata Campionatului European de fotbal în 2004 şi 2008.

Sunt convins că pariorii care fac bani în special din pariuri pe pronosticuri din tenis vor avea multe de spus. Cunosc persoane care câștigă bani frumoși și din sporturile americane, dar sunt excepții, iar prin acest articol am vrut doar să scot în evidență de ce riscul este mai scăzut atunci când pariem pe fotbal.

Pariază pe peste 20 de sporturi cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX